سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله پیش بینی و کنترل وقوع حفره های ریزشی سقف کارگاه جبهه کار ط

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیش بینی و کنترل وقوع حفره های ریزشی سقف کارگاه جبهه کار طولانی با توجه به خصوصیات مقاومتی کف کارگاه استخراج در معدن زغال سنگ طبس دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی و کنترل وقوع حفره های ریزشی سقف کارگاه جبهه کار طولانی با توجه به خصوصیات مقاومتی کف کارگاه استخراج در معدن زغال سنگ طبس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی و کنترل وقوع حفره های ریزشی سقف کارگاه جبهه کار طولانی با توجه به خصوصیات مقاومتی کف کارگاه استخراج در معدن زغال سنگ طبس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی و کنترل وقوع حفره های ریزشی سقف کارگاه جبهه کار طولانی با توجه به خصوصیات مقاومتی کف کارگاه استخراج در معدن زغال سنگ طبس :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی علوم معدنی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
پانل (E(2 معدن زغال سنگ پروده طبس به عنوان تنها معدن مکانیزه استخراج زغال در ایران برای مطالعه موردی این پژوهش انتخاب شده است. برای انجام این پروژه با بهره یگیری از مدلسازی عددی، پس از ساخت مدل ابتدایی مورد نظر و تعادل آن، تونلهای ترابری و تهویه حفر گشته و دوباره مدل به تعادل رسانده شده است. در این مرحله قسمتهای پشت کارگاه استخراج برای شبیه سازی وضعیت یک کارگاه در حال استخراج، تخریب شده است. سپس با بهره گیری از زبان برنامه نویسی خود نرم افزار تجهیزات نگهداری شبیه سازی و پیشروی کارگاه مدلسازی شده است. در این مقاله به بررسی نقش خصوصیات مقاومتی کف کارگاه و میزان تأثیر این پارامتر بر روی تشکیل حفره های ریزشی در کارگاه جبهه کار طولانی پانل (E(2 معدن زغال سنگ پرورده طبس پرداخته شده است. بر اساس آنالیز حساسیت انجام شده، نتیجه حاصل بیانگر رابطه مستقیم وقوع اینحفرات ریزشی نسبت به مقاومت کف کارگاه می باشد، هرچند که رابطه ی آن خطی نمی باشد. نتایج نشان میدهد که افزایش مقاومت کف کارگاه از یک حد مشخصی (مدول الاستیسیته حدود 2400 مگاپاسکال)، تأثیری بر وقوع حفره های ریزشی ندارد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :