مقاله تحلیل روند نمایه های حدی بارش در استان بوشهر با استفاده از

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تحلیل روند نمایه های حدی بارش در استان بوشهر با استفاده از روش مندر کندال دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل روند نمایه های حدی بارش در استان بوشهر با استفاده از روش مندر کندال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل روند نمایه های حدی بارش در استان بوشهر با استفاده از روش مندر کندال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل روند نمایه های حدی بارش در استان بوشهر با استفاده از روش مندر کندال :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی سیلاب با رویکرد سیلابهای شهری
تعداد صفحات: 12
چکیده:
بررسی روند تغییرات پارامترهای اقلیمی از اهمیت فراوانی برخوردار است و امروزه نظر بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است. مطالعه مقادیر حدی بارش و رویدادهای حدی بارش ناشی از آن از اهمیت ویژه ای در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های بخش های مختلف مانند کشاورزی، مدیریت آب، شهرسازی و ساختمان و راه و ترابری برخوردار است به نحوی که در سال های اخیر توجه زیادی به روش های مختلف تحلیل آن، معطوف شده است. در این پژوهش به منظور تحلیل مقادیر حدی بارش، با استفاده از داده های روزانه بارش 6 ایستگاه هواشناسی استان بوشهر طی دوره آماری 1391-1371، با استفاده از آزمون ناپارامتریک من- کندال برای بررسی وجود روند خطی استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان داد که: در طول دوره مطالعاتی، روند منفی برای سری های حداکثر بارش یک روزه (Rxlday)، حداکثر بارش 5 روزه (Rx5day) و روند ساده شدت روزانه (SDII) در استان مشاهده می شود. میزان نمایه R10 در ایستگاه های مطالعاتی دارای روند مثبت است. بررسی روند نمایه R20 و R25، نشان می دهد که در طول دوره مورد مطالعه، ایستگاه های مطالعاتی دارای روند منفی در سال برای شیب خطی می باشند. در شاخص CDD تعداد روزهای خشک متوالی در سال های اخیر هماهنگ با کاهش بارش نیز افزایش یافته است. بررسی شاخص CWD نشان داد که هماهنگ با کاهش بارش در منطقه در سال های اخیر تعداد روزهای متوالی تر (CWD) به شدت کاهش یافته است. سری نمایه های R95p و R99p در ایستگاه های استان گویای نوسانات شدید و کاهش آن در سال های آخر دوره مورد مطالعه می باشد. بررسی روند نمایه PRCPTOT در استان بوشهر نشان می دهد که میانگین بارش در این مطنقه کم است، در نتیجه روند کاهشی با نوسانات زیاد توأم می باشد. در میان ایستگاه های مورد مطالعه بیشترین روند منفی را ایستگاه بوشهر با شیب 0/41- دارا می باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ورزش در آب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ورزش در آب دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ورزش در آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ورزش در آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ورزش در آب :

 

ورزش در آب

محیط و تسهیلات استخر محل مناسبی برای تفریح و شادی است و ورزش را به کاری مفرح مبدل میکند. "ورزش بیشتر" توصیه پزشکان به همه ما است، اما ممکن است شما جزو افرادی که به دلایل مختلفی چون آرتروز، اضافه وزن و یا شیوه زندگی بسیار کم تحرک، نگران تاثیر منفی ورزش بر استخوانها، مفاصل و ماهیچه هایشان هستند، باشید. شاید پذیرفتن این موضوع که به ورزش بپردازید اصلا برایتان ممکن نباشد، آن هم در آب. اما توصیه پزشکان به چنین افرادی همین است: ورزش در آب. بسیاری از افراد حداقل به خاطر یکی از دلایل زیر به ورزش در آب میپردازند :

تناسب و سلامت جسم : سیستم قلبی- عروقی مقاوم، ماهیچه های نیرومند و پرتوان، انعطاف پذیری، هماهنگی، چالاکی و تعادل همه از اجزاء تشکیل دهنده جسمی متناسب و سالم هستند که با پرداختن به ورزش در آب به دست می آیند و تقویت میشوند.

جنبه های درمانی : ورزش در آب به افراد آسیب دیده، اشخاصی که در دوران پس از جراحی یا بیماری شدید به سر میبرند کمک میکند تا بهتر و سریعتر بهبود یابند.
رهایی از تنش : ورزش کردن در یک محیط آرام بخش آبی به شما امکان میدهد تا تنشهای ناشی از کار، مشکلات و مسائل نگران کننده را فراموش کنید و به ذهن خود استراحت بدهید.

آسایش : تاثیر خنک کننده و حالت ماساژ مانندی که از حرکت در آب به وجود می آید، به ورزشکار کمک میکند بدون احساس گرما یا خستگی، به انجام حرکات بپردازد.

تفریح : محیط و تسهیلات استخر محل مناسبی برای تفریح و شادی است و ورزش را به کاری مفرح مبدل میکند.

چرا ورزش در آب؟

در آب بودن به خودی خود موجب میشود که شما ورزش کنید زیرا هر حرکت شما در واقع عملی برای غلبه بر مقاومت آب بر بدن شما است. البته منظور ما از ورزش در آب، شنا نیست. منظور انجام دادن حرکات ورزشی مانند پیاده روی، ایروبیک و نرمشهایی است که معمولا در خشکی انجام میگیرند.

ورزش در آب، اگر به طور صحیح انجام شود میتواند همانقدر که انجام این حرکات بر روی زمین موثرند، برای بدن مفید باشد. این ورزشها قدرت عضلانی، استقامت، نرمش و انعطاف پذیری و همچنین تعادل بهتر را برای ورزشکاران به ارمغان می آورند. پزشکان ورزش در آب را به دلایل زیر تجویز میکنند :

نیروی رانش آب، تکیه گاه وزن بدن میشود. هنگامی که شما تا گردن در آب غوطه ور هستید، آب در حدود 90 درصد وزن شما را خنثی میکند و به طور قابل توجهی از فشار وزن بر روی مفاصل، استخوانها و ماهیچه ها میکاهد. شما به جای اینکه با تمام وزن خود بر روی زمین محکمی فرود بیایید، تنها با ده درصد وزن خود ایستاده اید. این خاصیت، میزان جراحات و آسیبهای حین ورزش را به شدت کم میکند.

هنگام غوطه وری در آب، جریان خون سریعتر میشود و سلامت قلب و عروق شما را بهبود میبخشد.

در صورتی که دچار آسیب دیدگی و تورم در بخشی از بدن باشید، فشار آب بر روی بدن از شدت تورم کاسته و درد را تخفیف میدهد.

از آنجایی که آب محیطی متراکم تر از هوا است، شما با حرکت در آب مقاومتی از 4 تا 44 درصد بیشتر از مقاومت هوا را تجربه میکنید. ورزش در آب و غلبه بر این مقاومت، مانند آن است که وزنه هایی به دست و پای خود بسته باشید یا با دستگاههای وزنه دار به ورزش بپردازید، با این حسن که انجام این حرکات در آب کم خطرتر است. 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تحلیل ترمو اکونومیک استفاده از عایق حرارتی پلی استایرن جهت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تحلیل ترمو اکونومیک استفاده از عایق حرارتی پلی استایرن جهت استفاده در دیوارهای منازل مسکونی استان خوزستان دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل ترمو اکونومیک استفاده از عایق حرارتی پلی استایرن جهت استفاده در دیوارهای منازل مسکونی استان خوزستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل ترمو اکونومیک استفاده از عایق حرارتی پلی استایرن جهت استفاده در دیوارهای منازل مسکونی استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل ترمو اکونومیک استفاده از عایق حرارتی پلی استایرن جهت استفاده در دیوارهای منازل مسکونی استان خوزستان :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 7
چکیده:
عایقکاری دیوارهای ساختمان ها از جمله روشهای مهم بهینه سازی مصرف سوخت می باشد. دراین مقاله بنا به معرفی روشی ساده برای تعیین و محاسبه ضخامت بهینه عایق حرارتی پلیاستایرن که در دیوار های داخلی و خارجی ساختمان های مسکونی استان خوزستان در جهتجلوگیری از اتلاف انرژی سرمایشی و گرمایشی بکار رفته، پرداخته شده است. دیوارهای که در اینتحقیق مورد مطالعه قرار می گیرند هسته اصلی و داخلی آنها را عایق پلی استایرن تشکیل می دهدو باتوجه به نوع دیوارهای داخلی و خارجی و ضخامت ستون های اجرا شده از قالب هایی با ضخامت های مختلف استفاده می شود که بعد از نصب در فضای لازم بتنی با عیار 350Kg/m3 به روش پاششی (شاتکریت) با ضخامت 3 سانتیمتر در طرفین فوم اجرا می شود . پس از محاسبات هزینه مجموع، هزینه عایق کاری و اتلاف انرژی، ضخامت بهینه که در آن ضخامت مقدار هزینهاتلاف انرژی و مجموع هزینه عایق کاری دارای حداقل مقدار باشد تعیین میگردد. در نهایتضخامت بهینه عایق حرارتی پلی استایرن برای شهر اهواز در یک جدول ارائه شده است. استفاده ازضخامت های بالاتر در ساخت منازل استفاده از دیگر مزایای این کالای ساختمانی است که شاملسبکی ، ارزانی ، اجرای سریع، عایق صوتی بالا و مهمتر ازهمه موارد ذکر شده پر کردن فضاهایاضافی که بدلیل ضخامت زیاد ستونهای اجرا شده ایجاد شده است می باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله طراحی الگوی چابکی در فرآیند توسعه محصول جدید با استفاده از

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی الگوی چابکی در فرآیند توسعه محصول جدید با استفاده از مدل تحلیل مسیر در صنایع خودروسازی ایران دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی الگوی چابکی در فرآیند توسعه محصول جدید با استفاده از مدل تحلیل مسیر در صنایع خودروسازی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی الگوی چابکی در فرآیند توسعه محصول جدید با استفاده از مدل تحلیل مسیر در صنایع خودروسازی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی الگوی چابکی در فرآیند توسعه محصول جدید با استفاده از مدل تحلیل مسیر در صنایع خودروسازی ایران :

مقاله طراحی الگوی چابکی در فرآیند توسعه محصول جدید با استفاده از مدل تحلیل مسیر در صنایع خودروسازی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی) از صفحه 77 تا 89 منتشر شده است.
نام: طراحی الگوی چابکی در فرآیند توسعه محصول جدید با استفاده از مدل تحلیل مسیر در صنایع خودروسازی ایران
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرآیند تولید و توسعه محصول جدید
مقاله چابکی
مقاله روش تحلیل عاملی
مقاله روش تحلیل مسیر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فرآیند تولید و توسعه محصول جدید تا این زمان اینگونه دستخوش تغییر و تحول نبوده است. رشد سریع تکنولوژی، افزایش ریسک پذیری و مخاطره در بازارهای جهانی و تغییرات روزافزون در نیازهای مشتریان، تیم های توسعه محصول جدید را با فشارهای روزافزونی جهت کاهش هزینه ها، کاهش چرخه زمان تولید، با حفظ کیفیت مناسب و قابلیت اطمینان بالا مواجه یافته است به طوری که توجه به استراتژی های چابک سازی را در این فرآیند مطرح ساخته است. در این مقاله، سعی می شود تا ابتدا با استفاده از روش تحلیل توضیحی فاکتورها، عوامل اصلی موفقیت در چابک سازی فرآیند تولید و توسعه محصول جدید استخراج و معرفی شده و سپس با استفاده از روش تحلیل مسیر رابطه بین این متغیرها و درجه تاثیر هر یک از آنها بر یکدیگرو همچنین بر تحقق چابکی نشان داده شود. از آن جایی که در صنایع خودرو سازی ایران میزان تغییرات در نیازهای بازار و مشتریان و تغییرات تنولوژیکی بیش از صنایع دیگر دیده می شود لذا به منظور تبیین عوامل تاثیرگذار بر تحقق چابکی در قالب یک مدل از نظر مدیران پروژهای توسعه محصول جدید در اینصنایع استفاده می شود. شناسایی و بکارگیری عوامل موثر بر چابک سازی فرآیند توسعه محصول جدید در قالب مدل مذکور میتواند راهگشای مدیران واحدهای تولیدی در افزایش سرعت پاسخگویی محصولات جدید به تغییرات پیش بینی نشده محیطی و تسخیر بازارهای رقابتی باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدآهن بر پر آوری شاخساره و ریشه ز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدآهن بر پر آوری شاخساره و ریشه زایی رز مینیاتوری در شرایط کشت بافت دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدآهن بر پر آوری شاخساره و ریشه زایی رز مینیاتوری در شرایط کشت بافت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدآهن بر پر آوری شاخساره و ریشه زایی رز مینیاتوری در شرایط کشت بافت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدآهن بر پر آوری شاخساره و ریشه زایی رز مینیاتوری در شرایط کشت بافت :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 7
چکیده:
از جمله کاربردها و تواناییهای بالقوهی فناوری نانو تهیه مواد غذایی برای گیاهان است. رز یکی از حساس ترین گل ها به کمبودآهن می باشد. این آزمایش به منظور بررسی تاثیر نانو ذرات اکسید آهن بر پر آوری شاخساره، و ریشه زایی رز مینیاتوری در شرایط کشت بافت اجرا گردید. تیمارهای مختلف آزمایش شامل محیط هایMSکامل باکلات آهنMS ،FeEDTAبا کلات آهنFeEDDHAمحیطMS ، VSبا نانوذرات اکسیدآهن بدون پوشش وMS با نانوذرات اکسیدآهن با پوشش پلی اتیلن گلیکول بودند. نتایج نشان داد که تیمارهای نانوذرات اکسیدآهن بدون پوشش وکلات آهنFeEDDHA در تمام شاخص ها بهتر بوده و تفاوت آنها با بقیه تیمارها در سطح احتمال آماری کمتر از 1% معنی دار گردید

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >