بررسی رابطهی بین نقد شوندگی دارائیها ونقد شوندگی سهام دربورس اور

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی رابطهی بین نقد شوندگی دارائیها ونقد شوندگی سهام دربورس اوراق بهادار تهران دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطهی بین نقد شوندگی دارائیها ونقد شوندگی سهام دربورس اوراق بهادار تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطهی بین نقد شوندگی دارائیها ونقد شوندگی سهام دربورس اوراق بهادار تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطهی بین نقد شوندگی دارائیها ونقد شوندگی سهام دربورس اوراق بهادار تهران :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری

تعداد صفحات : 10

چکیده مقاله:

ریسک نقدشوندگی سهام را می توان یکی از عوامل دخیل در تعیین بازده مورد انتظار سرمایه گذاران دانست. تعیین معیاری بر اساس خصوصیات شرکت که بتواند به تعیین میزان نقدشوندگی سهام کمککند، می تواند به تصمیم گیری مناسب سرمایه گذاران منتهی شود. در این تحقیق رابطه میان نقدشوندگی دارایی ها و نقدشوندگی سهام شرکت در نمونه ای از شرکت های غیرمالی حاضر در بورساوراق بهادار تهران طی سال های 4831 تا 4831 که سال مالی آن ها به 91 اسفند منتهی می باشد وبه تفکیک دوره های 6 ماهه و یک ساله برای هر سال بررسی شد . از معیارهای نقدشوندگی که توسط آمیهود ارائه و توسط گوپالان به منظور تصحیح چولگی زیاد آن بهینهشد، اختلاف نسبی قیمت پیشنهادی خرید و فروش سهام و بازده صفر به عنوان شاخص های نقدشوندگی معاملاتی سهام استفاده شده است . و از معیارهای نقدشوندگی WAL-1 و WAL-2 که معیارهای امتیازی جهت نقدشوندگی دارایی ها ارائه شده توسط گوپالان، نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری دارایی ها، نسبت دارایی ثابت، نسبتحسابهای دریافتنی، برای توصیف خصوصیات شرکت نسبت سرمایه گذاری کوتاه مدت و نسبت موجودی کالا و برای توصیف ساختار سرمایه از نسبت بدهی کوتاه مدت به کل دارایی ها و نسبت بدهی بلند مدت به کل دارایی ها به عنوان شاخص های نقدشوندگی دارایی ها استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که بین نقدشوندگی دارایی ها و نقدشوندگی سهام رابطه معنی داری وجود دارد که این رابطه معنی با توجه به متغیرهای مورد استفاده در پژوهش می باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی تأثیر نحوه اتصال کانالهای قائم در هیدرولیک جریان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر نحوه اتصال کانالهای قائم در هیدرولیک جریان دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر نحوه اتصال کانالهای قائم در هیدرولیک جریان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر نحوه اتصال کانالهای قائم در هیدرولیک جریان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر نحوه اتصال کانالهای قائم در هیدرولیک جریان :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران

تعداد صفحات: 9

چکیده:

بررسی ساختار و خصوصیات جریان در اتصال موضوع بسیار مهمی است که در شاخه های مختلف مهندسی نظیر مهندسی آب و فاضلاب، مهندسی رودخانه، طراحی سازه های انتقال آب،هیدرولیک زیست محیطی و مط العات مربوط به رسوبگذاری و فرسایش کاربرد فراوانی دارد.با ورود جریان از شاخه فرعی به شاخه اصلی اتصال، جریان از لبه پائینی اتصال جداشده وناحیه ای گردابی بوجود می آورد .این ناحیه مقطع عبوری جریان را تنگ می نماید و در جریان زیر بحرانی براعماق بالادست اتصال تاث یر می گذارد .در مطالعه هیدرولیک اتصال مجاری باز ،تغییرات عدد فرود پایین دست ،نسبت دبی و نسبت عرض دوشاخه اتصال وبویژه شکل لبه اتصال از اهمیت بسزایی برخوردارست .بررسی حاضر نشان داد که ایجاد یک پخ 45 درجه در لبه پایینی اتصال موجب تغییرات قابل توجهی در اعماق جری ان،ابعادوشاخص شکل ناحیه جدایی میگردد، لیکن فرضیه تساوی اعماق بالادست دو شاخه اتصال در حالتهای مختلف با دقت خوبی قابل قبول است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله نماز در نهج البلاغه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نماز در نهج البلاغه دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نماز در نهج البلاغه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نماز در نهج البلاغه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نماز در نهج البلاغه :

سیمای نماز در نهج البلاغه
نماز نخستین حکم الهى بود که چند روز پس از بعثت پیغمبر خاتم، حضرت محمد بن عبد اللَّه صلى اللَّه علیه و آله و سلم توسط جبرئیل امین از جانب خداوند صادر شد و پیغمبر با تعلیم پیک وحى، آن را معمول داشت.
بدین گونه که پیک وحى الهى، جبرئیل امین، چند روز بعد از آن که پیغمبر به مقام نبوّت رسید، براى دومین بار بر آن حضرت نازل شد و آبى از آسمان آورد و طریقه وضو گرفتن و نماز گزاردن و رکوع و سجود را به پیغمبر آموخت.
بنا بر این، نماز این فریضه بزرگ الهى و عالی‌ترین فرمان خداوند عالم که بهترین حالت یک انسان باایمان و بنده خدا در پیشگاه الهى است، نوبر احکام اسلام است و از همین‏جا نیز باید قدر آن را دانست و به اهمیت آن پى برد.
نکته جالب توجه این است که پس از پیغمبر، نخستین کسى که از مردان آن را به‌پا داشت على علیه السلام و آنهم در سن 9 سالگى بود که در خانه پیغمبر به سر مى‏برد و چون پیغمبر وضو گرفت او نیز وضو گرفت و همین که رسول خدا به نماز ایستاد، آن وجود مقدس هم در آن سن و سال، پشت پیغمبر (ص) خدا ایستاد و در پشت سر على علیه السلام هم تنها خدیجه بود که به عنوان اولین زن به نماز ایستاد و با پیغمبر (ص) نماز جماعت گزاردند.
پس اولین اقامه نماز به جماعت بود؛ جماعتى این چنین که پیغمبر (ص) در جلو و على پسربچه‌ای 9ساله در پشت سر آن حضرت و خدیجه، همسر پیغمبر در پشت سر على (ع).
مى‏بینید که على علیه السلام سراینده نهج‌البلاغه، چه رابطه‏اى با نماز، این دستور عالى آسمانى دارد که شش سال پیش از بلوغ و قبل از همه، آن هم در پشت سر پیغمبر (ص) و براى نخستین بار به عنوان وظیفه دینى که پیغمبر ختمى مرتبت از جانب خداوند مأمور به انجام آن شده است، آن را معمول داشت. پس على علیه السلام نخستین نمازگزار اسلام است.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله اخلاق و تقوا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اخلاق و تقوا دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اخلاق و تقوا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اخلاق و تقوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اخلاق و تقوا :

محقق طوسى، راه دیگر مانع‏زدایى از سیر و سلوک را «تقوا» و تقوا را داراى سه ضلع و رکن معرفى کرده است: ترس از خدا و تحاشى از کار زشت و قصد قربت در آن ترس و این تحاشى. در باره تقوا آمده است:
«بلى من أوفى بعهده و اتقى فإن الله یحب المتقین» (1)
متقین، محبوب خدا هستند. البته همان طور که تقوا مراتبى دارد محبوبیت الهى هم درجاتى دارد. مهم، آن است که انسان در تقوا سه رکن آن را رعایت کند:
رکن اول این که از خدا بترسد و این خوف، خوف ساده باشد و بر اساس ترس از خدا تحاشى داشته باشد.
رکن دوم «تحاشى» از گناه است، بدین معنا که اگر گناه در وسط باشد، انسان خود را به حاشیه بکشد تا به آن آلوده نشود؛ مثل این که، گفته مى‏شود: «از گناه اجتناب کنید» ؛ یعنى، شما دریک جانب قرار گیرید و گناه در جانب دیگر قرار گیرد؛ یعنى، سعى کنید با پروا از متن که گناه است به حاشیه صفا و نجات قدم بردارید.
رکن سوم این است که چه در آن ترس و چه در این حاشیه رفتن، منظور، نزدیک شدن به خدا باشد . برخى افراد از ترس زندان یا براى حفظ آبروى خود و هراس از ریختن آبرو، گناه نمى‏کنند و از آن تحاشى دارند و البته اینها خوب است. چون دورى از گناه، «توصلى» است؛ اما نشانه سیر و سلوک نیست. «سالک الى الله» خود را در مسیر خدا مى‏بیند و مسیر هم مستقیم و زمام این سالک در این مسیر مستقیم به دست خداست؛ چنانکه مى‏فرماید:
«ما من دابه إلا هو اخذ بناصیتها إن ربى على صراط مستقیم» (2) .
کسى که گفت:
«إیاک نعبد و إیاک نستعین»
قهرا خود را در تحت زمام حق مى‏بیند:
«یا من بیده ناصیتى، یا علیما بضرى و مسکنتى، یا خبیرا بفقرى و فاقتى» (3)
و مشابه این مضمون در «مناجات شعبانیه» چنین آمده است:
«بیدک لا بید غیرک زیادتى و نقصى و نفعى و ضرى» (4) .

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله شناسایی و طبقه بندی نیاز های شناختی و اطلاعاتی روستائیان د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی و طبقه بندی نیاز های شناختی و اطلاعاتی روستائیان در حیطه های زندگی شخصی، اجتماعی و حرفه ای دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و طبقه بندی نیاز های شناختی و اطلاعاتی روستائیان در حیطه های زندگی شخصی، اجتماعی و حرفه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و طبقه بندی نیاز های شناختی و اطلاعاتی روستائیان در حیطه های زندگی شخصی، اجتماعی و حرفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و طبقه بندی نیاز های شناختی و اطلاعاتی روستائیان در حیطه های زندگی شخصی، اجتماعی و حرفه ای :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: سومین کنگره علوم ترویج و آموزش کشاورزی

تعداد صفحات: 17

چکیده:

در روزگاری که نه خواندن کلمه که خواندن جهان شرط اساسی بقاء ملّتها ، جوامع و و اقعیت بخشیدن به گفت و شنود میان افراد، سیاست گزاران، سازمانها و نهادها و حتی تمدنها است و نیز پیشرفتهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جوامع (شهری و روستایی ) به مشارکت آزادانه و آگاهانه عموم مردم مطلع و آگاه بستگی دارد، تلاش در جهت آگاه سازی و ارتقاء سط ح دانش و توسعه دامنه سواد اطلاعاتی ساکنین جوامع روستایی، یک نیاز ضروری و شایسته توجه م ی باشد. این ضرورت بویژه در سالیان اخیر اهمیت مضاعف نیز یافته است . تصور بر این است که شناخت و آگاهی روستائیان از، و به طور کلی داشتن شناختهای گوناگون در زمینه های مختلف ، می تواند آنها را در رویارویی با چالشهای فراروی زندگی فردی ، اجتماعی و حرفه ای مجهزتر کند . این بدان معنی است که کسب دانش و توسعه دامنه اطلاعاتی روستائیان،- متناسب با مقتضیات زندگی و معیشت روستایی که گستره ای از موضوعات متنوع را نیز دربر می گیرد-، و به طور کلی فراگیری قواعد بازی زندگی فردی، اجتماعی و حرفه ای می تواند منشأ تفکرات، تصمیمات و اقدامات خردمندانه تری در شئون مختلف فوق توسط ایشان باشد. قاعدتاً، اقدامات معطوف به آگاه سازی و توسعه دامنه سواد اطلاعاتی روستائیان، مستلزم داشتن رهیافتی کارآمد و نیز برن امه های اقدام می باشد . در این بین رهیافت ترویج روستایی به عنوان راهبردی اساسی مطرح می باشد، که انتظار می رود با بکارگیری آن، روستائیان را د ر برقراری یک تعامل سازنده و پایدار با محیط پیرامون و شرایط همواره در حال تغییر مناسبات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی یاری کرده و به مثابه رهانیده و آنها را با قافله تمدن « بی خبری و ناآگاهی » محرکی انگیزشی، روستائیان و مناطق روستایی را از قید همواره در حال پیشرفت بشری همگام سازد و در نهایت زمینه های تحقق جامعه اطلاعاتی روستایی – که پویایی، تحرک و نقش آفرینی متناسب با شر ایط زندگی در عصر اطلاعات و ارتباطات از مشخصه های بارز آن است – را فراهم آورد . گام اول در ارائه الگوی بهینه برنامه ریزی ترویج و اطلاع رسانی روستایی ، همانا تبیین، شناسایی و طبقه بندی نیاز های شناختی و اطلاعاتی روستائیان در حیطه های زندگی شخصی، اجتماعی و حرفه ای می باشد . بر این اساس این مقاله با درک اهمیت این موضوع، در صدد است با کنکاش در متون علمی و بهره گیری ازتجارب ، مطالعات شخصی و نیز نتایج برخی مطالعات میدانی، با تبیین، شناسایی و طبقه بندی نیاز های شناختی و اطلاعاتی روستائیان در حیطه های زندگی شخصی، اج تماعی و حرفه ای ، داده ها و اطلاعات پایه را برای تدوین و ارائه برنامه های ترویج روستایی فراهم آورد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >