مقاله مدل سازی ریاضی خنک کردن تبخیری آب در یک برج خنک کن با جریا
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/11/28:: 5:27 صبح

مقاله مدل سازی ریاضی خنک کردن تبخیری آب در یک برج خنک کن با جریان مکانیکی دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل سازی ریاضی خنک کردن تبخیری آب در یک برج خنک کن با جریان مکانیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی ریاضی خنک کردن تبخیری آب در یک برج خنک کن با جریان مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل سازی ریاضی خنک کردن تبخیری آب در یک برج خنک کن با جریان مکانیکی :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 17
چکیده:
یک مدل ریاضی جدید عملکرد یک برج خنک کن جریان مکانیکی توسعه داده شده است . مدل یک مسأله با مقدار مرزی برای یک سیستم معادلات دیفرانسیل معمولی ، توصیف کردن تغییر در سرعت حبابها ، شعاعش و دما ، و نیز تغییر در دما و چگالی بخار آب در هوای مرطوب را در یک برج خنک کننده نشان می دهد . این مدل ، اطلاعات تجربی موجود را با دقتی حدود %3 توصیف می کند . برای اولین بار ، مدل ریاضی ، توزیع شعاع های آب را استنباط می کند .
شبیه سازی براساس این مدل بر هر یک از قسمتهای پارامترهای فیزیکی گوناگون در فرآیندهای انتقال حرارت و جرم بین حباب های آب و بخار هوا ، این اجازه را می دهد که با پارامترهای طراحی برج خنک کننده و تأثیر شرایط اتمسفر روی بازدهی گرمایی برج در یک رابطه حسابی در نظر گرفته شوند . تفسیر تأثیر فشار اتمسفر یک بر روی عملکرد برج خنک کننده برای اولین بار به دست آمده است .
نشان داده شده که مکعب متوسط شعاع حبابها عملا" مشخص کننده بازده گرمایی می باشند . صحت این رابطه تقریب تک مؤلفه واضح تقریبا" چند درصد بازده حرارتی برج خنک کننده می باشد . مدل ریاضی یک سیستم کنترل برج خنک کننده جریان مکانیکی پیشنهاد شده ، و به صورت عددی بررسی گردیده . این سیستم به هر کدام این اجازه را می دهد که عملکرد برج خنک کننده جریان خنک کننده جریان مکانیکی را تحت تغییر شرایط اتمسفر بهینه سازی کنند .

کلمات کلیدی :