سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تنبیه کودکان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تنبیه کودکان دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنبیه کودکان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنبیه کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنبیه کودکان :

تنبیه کودکان

مقدمه:
اگر می توانستیم کودکان را فقط با استفاده از روش های مثبت تربیت کنیم خیلی عالی بود اما نمی توانیم. برای آموختن الگوهای رفتاری شایسته هم روش های مثبت و هم روش های منفی لازم اند. ماقصد ندارین تنبیه را بپذیریم یا رد کنیم بلکه می خواهیم روش های آن را بیاموزیم هم والدین از تنبیه به عنوان یک روش آموزشی مناسب برای کودکانشان استفاده می کنند وقتی که کودکتان را به اتاقشان می فرستید زمان تماشا کردن تلوزیون را محدود می کنید و به او اجازه بازی کردن با ساباب بازی های مورد علاقه اش را نمی دهید یا وقتی که کودکتان به اجاق گاز نزدیک می شود و شما فریاد می کشید : « نگین » ! در واقع برای اصلاح رفتارها از اصول تنبیه استفاده کرده اید .

روش های تنبیه
اکنون راه ها یا روش های تنبیهی موثر برای بر طرف کردن رفتارهای آزار دهنده کودکان را توضیح می دهیم .

1) روش نادیده گرفتن
یک روش بسیار موثر برای کاهش رفتارهای نا مطلوب کودک این است که آن ها را به سادگی نادیده بگیریم ، نادیده گرفتن معمولاً برای متوقف کردن رفتارهایی به کار می رود که همیشه مورد توجه بوده و همیشه به کودک اجازه داده شده که به هدفش برسد. برای مثال کودک شما شکلات می خواهد اما تنها می گویید: “نه حالا نه” ولی او گریه می کند خودش را به زمین می اندازد و جیغ می زند در ابتدا سعی می کنید مقاومت کنید وای در نهایت تحمل خود را از دست می دهید و تسلیم می شوید و برای از بین بردن بداخلاقی اش به او شکلات می دهید.

گریه فرزندتان تمام می شود اما شگرد او بعه نتیجه رسیده است و شما رفتار کودک را تقویت کرده اید بار دیگر سعی می کنید به جای دادن شکلات از اتاق خارج شوید قدم بزنید. در این صورت ممکن است از این که به زودی گریه اش بند می آید، متعجب شوید.

باید گفت بعضی از رفتارهایی که باعث نگرانی والدین در دوره ی نوپایی فرزندشان می شود در صورتی که نادیده گرفته شود خود به خود از بین می رود. کودکان بین یک یا سه سالگی غالباً قشقرق به راه می اندازد خود را به زمین می اندازند، گریه می کنند، چیزی را می زنند و از این قبیل. در بسیاری موارد در صورتی که بزرگسالان این نوع رفتار آنان را نادیده بگیرند دست از آن بر می دارند.

در هر صورت وقتی تصمیم گرفتید از این روش استفاده کنید به هیچ وجه در برابر رفتار نا مطلوب کودک واکنش نشان ندهید چه زبانی و چه غیر زبانی. وانمود کنید که مشغول انجام کاری هستید رادیو را روشن کنید نگاهی به پنجره بیندازید یا مورد کارهای روزانه با خود صحبت کنید همه اینها راههای مؤثر برای تداوم بی توجهی اند.
البته انتظار نداشته باشید که رفتار نامطلوب کودک از این طریق فوراً کاهش پیدا کند در واقع باید ابتدا قبل از اینکه کاهشی را ملاحظه کنید افزایشی را در بروز رفتار نا مطلوب انتظار داشته باشید. همه ما بنا به تجربه زندگی خود می دانیم که این مسئله حقیقت دارد برای مثال اگر من شب به اتاق مطالعه ام بروم و کلید برق را بزنم اما پاداش خود را که همان روشن شدن چراغ است نگیرم اولین واکنشم این است که کلید چراغ را به طور مکرر بالا و پایین بزنم تا مطمئن شوم که چراغ روشن نمی شود. بعد یک کلید را بالا و پایین نمی زنم و میروم که لامپ جدیدی پیدا کنم.

البته انتظار نداشته باشید که رفتار نامطلوب کودک از این طریق فئراً کاهش پیدا کند. در واقع باید ابتدا قبل از اینکه کاهشی را ملاحظه کنید افزایشی را در بروز رفتار نامطلوب انتظار داشته باشید . همه ما نیاز به تجربه زندگی خود می دانیم که این مسئله حقیقت دارد برای مثال اگر من شب به اتاق مطالعه ام بروم و کلید برق را بزنم اما پاداش خود را که همان روشن شدن چراغ است نگیرم اولین واکنش این است که کلید چراغ را به طور مکرر بالا و پایین بزنم تا مطمئن شوم که چراغ روشن نمی شود . بعد دیگر کلید را بالا و پائین نمی زنم و می روم که لامپ جدیدی پیدا کنم .

برای بعضی از والدین به علت پایین بودن ظرفیت تحملشان ، این روش فقط فشار روانی و تنش را زیاد می کند . اگر شما هم چنین احساسی داشتید یکی از راه حل های ما را به کار ببندید .

2) روش خاموشی
کودکان به اجرای برخی از رفتارهای نا وطلوب تمایل دارند . چون در قبال اجرای آن پاداش می گیرند . بنابر این ، درست همان طور که می توان با پاداش دادن به کودک در هر زمان که رفتار مطلوب را انجام می دهد آن رفتار را نیرومند کرد با پاداش ندادن قاطعانه به کودک هنگام اجرای رفتار نامطلوب نیز می توان این رفتار را در او کاهش داد .
یکی از معمول ترین پیاوردهای پاداش دهنده برای رفتار نامطلوب کودک جلب توجه بزرگسال یا همسال به خود است بعد از اینکه تعیین کردید چه چیزی به منزله پاداش رفتار مورد نظر است حتماً وقتی کودک آن رفتار را انجام می دهد این پاداش را ندهید . البته انتظار نداشته باشید که رفتارش فوراً کاهش یابد .
3) روش پاداش دادن به رفتار ناهمساز یا مغایر

اغلب در می یابیم که هر رفتار نامطلوب را که از کودک سر می زند می توان با رفتار نامطلوب کاملاً متضاد باآن یا مناسب تر از آن جایگزین کرد . برای مثال بلند شدن از سر جا و دویدن را با نشستن سر جا ، مکیدن شصت دست را با وادرار کردن کودک به اجرای فعالیت های دیگر با دستانش و;;

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مقایسه جدیدترین و سریع ترین روشها جهت تعیین ساختار و اجزای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه جدیدترین و سریع ترین روشها جهت تعیین ساختار و اجزای تشکیل دهنده روغن ها و چربی ها و پایش چگونگی وقوع اکسایش در آنها دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه جدیدترین و سریع ترین روشها جهت تعیین ساختار و اجزای تشکیل دهنده روغن ها و چربی ها و پایش چگونگی وقوع اکسایش در آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه جدیدترین و سریع ترین روشها جهت تعیین ساختار و اجزای تشکیل دهنده روغن ها و چربی ها و پایش چگونگی وقوع اکسایش در آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه جدیدترین و سریع ترین روشها جهت تعیین ساختار و اجزای تشکیل دهنده روغن ها و چربی ها و پایش چگونگی وقوع اکسایش در آنها :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
هدف: در این مقاله سعی شده که روش های جدید و سریع تعیین اجزای سازنده چربی ها و روغن های خوراکی و نیز چگونگی وقوع تغییرات شیمیایی که در طول اکسایش لیپید رخ می دهد بررسی و مقایسه شود. نتایج و بحث: روش Fourier Transform Raman Spectroscopy به کنترل مستقیم اکسایش لیپید در روغن های خوراکی می پردازد. همچنین این روش برای تحلیل ساختاری تری آسیل گلیسرول نیز به کار گرفته شده به طوریکه طیف های رامان به طور بسیار دقیق و حساس تغییرات ساختاری را در روغن ها منعکس ساخته و قادر به انعکاس دقیق محتوای پیوندهای دوگانه نیز می باشند. این نوع طیف سنجی خود را به عنوان تکنیکی سریع و آسان جه تحلیل روغن به اثبات رسانده چرا که میت واند هر ا ندازه گیری را مستقیماً د ر 3 دقیقه بدون نیاز به مشتق سازی انجام دهد. روش Matrix Assisted Laser Desorption/Ionization Time Of Flight Mass Spectrometry نیز جهت تعیین اجزای سازنده اسیدهای چرب روغن های گیاهی صابونی بدون نیاز به تبادل استری و با صرف زمان کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به طور مرتب برای تعیین ترکیب اسید چرب به صورت کیفی استفاده شود. روش Fourier Transform Near Infrared Spectroscopy توانایی بی همتایی جهت م قایسه های سریع کمی و کیفی چربی ها و روغن ها جهت طبقه بندی و تعیین اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع، ایزومری سیس و ترانس و ا سیدهای چرب امگان 3 و امگا 6 دارا می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ارزیابی قابلیت سنجنده ETM + ماهواره خانواده لندست جهت شناس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی قابلیت سنجنده ETM + ماهواره خانواده لندست جهت شناسایی منابع زمینی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قابلیت سنجنده ETM + ماهواره خانواده لندست جهت شناسایی منابع زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قابلیت سنجنده ETM + ماهواره خانواده لندست جهت شناسایی منابع زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قابلیت سنجنده ETM + ماهواره خانواده لندست جهت شناسایی منابع زمینی :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 8
چکیده:
آگاهی از تغییرات منابع زمینی در قسمتهای مختلف به عنوان اطلاعات پایه برای برنامه ریزیهای مختلف از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بهره برداری اصولی از منابع زمینی نیاز به الگوها و مدلهای منطقه دارد تا ضمن رعایت دستورالعملهای مدلهای اکولوژیک، بهره برداری پایدار را نیز مدنظر قرار دهد. داده های ماهواره ای قابل تکرار و بهنگام مانند ماهواره لندست بدلیل ویژگیهای خاص خود می توانند در تهیه نقشه های منابع زمینی نقش موثری ایفا نمایند. لذا ضروری است تا قابلیت سنجنده +ETM جهت اطمینان از حصول نتایج دقیق تر در شرایط مختلف تعیین و با یکدیگر مقایسه شوند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله مدل سازی و شبیه سازی انتقال حرارت برای برج توستر دانه های

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدل سازی و شبیه سازی انتقال حرارت برای برج توستر دانه های روغنی بوسیله CFD دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی و شبیه سازی انتقال حرارت برای برج توستر دانه های روغنی بوسیله CFD کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی و شبیه سازی انتقال حرارت برای برج توستر دانه های روغنی بوسیله CFD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی و شبیه سازی انتقال حرارت برای برج توستر دانه های روغنی بوسیله CFD :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت
تعداد صفحات: 10
چکیده:
در این مقاله با استفاده از شبیه سازی CFD به بررسی توزیع حرارت در یک برج توستر دانه های روغنی پرداخته شده است. این برج 2 وظیفه اصلی دارد که شامل توست کردن و حلال زدایی از دانه های روغن کشی شده می شود. مدل سازی و مش بندی این برج با نرم افزار GAMBIT2.2.30 و آنالیز آن با نرم افزار FLUENT6.3.26 انجام شده است. با استفاده از ابزار های CFD تاثیرات حرارت بخار ورودی بر توزیع حرارت دیواره ها بررسی گردید. همچنین لایه های مرزی حرارت دیواره به تصویر کشیده شد و در دیواره های برج، پروفیل توزیع انرژی حرارتی مورد بررسی قرار گرفت. سیستم عملکرد برج به صورت پایا بوده و با اعمال ساده سازی های ممکن ساختار فیزیکی آن مدل شده است. با توجه به آنالیز انجام شده بر روی شرایط جدید،توابع فشار و دمای شرایط مذکور پیشنهاد گردید و معادلاتی با استفاده از نرم افزار ( MATLAB 7.8.0(R2009a از داده های آن بدست آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله شناسایی نقاط ضعف و قوت شعب بانکها جهت برنامه ریزی افزایش ب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله شناسایی نقاط ضعف و قوت شعب بانکها جهت برنامه ریزی افزایش بهره وری با ارائه یک مدل تصمیم گیری چند معیاره دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی نقاط ضعف و قوت شعب بانکها جهت برنامه ریزی افزایش بهره وری با ارائه یک مدل تصمیم گیری چند معیاره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی نقاط ضعف و قوت شعب بانکها جهت برنامه ریزی افزایش بهره وری با ارائه یک مدل تصمیم گیری چند معیاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی نقاط ضعف و قوت شعب بانکها جهت برنامه ریزی افزایش بهره وری با ارائه یک مدل تصمیم گیری چند معیاره :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت کسب و کار
تعداد صفحات: 9
چکیده:
یکی از مهمترین فاکتورهای مدیریت صحیح در یک کسب و کار تولیدی یا خدماتی، استفاده بهینه از منابع محدود و رسیدن به حداکثر کارایی و بهره وری می باشد. برای رسیدن به این منظور، برنامه ریزی در سطح خرد و کلان در سازمان ها از اهمیتویژه برخوردار می باشد. بانک ها به عنوان یک کسب و کار خدماتی شناخته می شوند و مدیران این حوزه با برنامه ریزی دقیق و صحیح می توانند در رسیدن به سطوح بالای بهره وری توفیق بیشتری را داشته باشند.در این مقاله بر اساس مطالعات کتابخانه اییو آشنایی با نظام عملیاتی بانک، معیارهای موثر در بهروری بانک های ایران شناسایی گردیده است و ارزش هر یک از این معیارها بااستفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی گروهی، تعیین می گردد، سپس بر اساس این محاسبات، شعب بانک رتبه بندی خواهند شد. این رتبه بندی علاوه بر منعطف بودن، می تواند یک متدولوژی را جهت شناسایی نقاط ضعف و قوت هر شعبه درهر بانک رادر اختیار مدیران قرار دهد و منشا بسیاری از برنامه ریزی های آتی باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   61   62   63   64   65   >>   >