مقاله شناسایی ذخایر گرمابی در برگه های زمین شناسی 1:100000 ساوه
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/11/30:: 4:36 صبح
مقاله شناسایی ذخایر گرمابی در برگه های زمین شناسی 1:100000 ساوه و نوبران با و مدل سازی به روش سلسله مراتبی (RS) استفاده از روش های دورسنجی (GIS) در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی AHP) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی ذخایر گرمابی در برگه های زمین شناسی 1:100000 ساوه و نوبران با و مدل سازی به روش سلسله مراتبی (RS) استفاده از روش های دورسنجی (GIS) در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی AHP) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ذخایر گرمابی در برگه های زمین شناسی 1:100000 ساوه و نوبران با و مدل سازی به روش سلسله مراتبی (RS) استفاده از روش های دورسنجی (GIS) در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی AHP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی ذخایر گرمابی در برگه های زمین شناسی 1:100000 ساوه و نوبران با و مدل سازی به روش سلسله مراتبی (RS) استفاده از روش های دورسنجی (GIS) در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی AHP) :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
منطقه مورد مطالعه شامل دو برگه زمین شناسی 1:100000 ساوه و نوبران است که از نظر زمین شناسی در بخش مرکزی نوار سنگ های ماگمائی ارومیه – دختر قرار گرفته است. به دلیل جایگاه تکتونوماگمائی منطقه، وجود توده های نفوذی و ساب ولکانیک، دگرسانی های گرمابی و وجود اندیس های معدنی شناخته شده، منطقه مورد مطالعه قابلیت معرفی نقاطی را به عنوان مناطق با پتانسیل مناسب جهت پی جویی و اکتشاف ذخایر گرمابی دارد. بسیاری از توده های نفوذی این منطقه با سن پس از ائوسن، در واحدهای آتشفشانی و آتشفشانی – رسوبی ائوسن نفوذ کرده و موجب دگرسانی وسیع و کانی سازی در محدوده مورد تحقیق شده اند. در این تحقیق از روش های متنوع برای تشخیص مناطق مختلف دگرسانی، توده های نفوذی و خطواره ASTER و Landsat پردازش تصاویر ماهواره ایو استفاده از روش مدل سازی سلسله GIS های منطقه استفاده شده است. سپس با تلفیق این اطلاعات در محیط برای اولین بار، نقشه پتانسیل ذخایر گرمابی در گستره مورد تحقیق تهیه شد. کنترل نتایج با استفاده از AHP مراتبی نتایج مطالعات صحرائی و ترسیم نقاط معدنی شناخته شده نیز مورد تایید قرار گرفت.
کلمات کلیدی :