مقاله بررسی قابلیت کمپوست و ورمی کمپوست زباله شهری در افزایش جذب
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/11/30:: 4:39 صبح
مقاله بررسی قابلیت کمپوست و ورمی کمپوست زباله شهری در افزایش جذب عناصر میکرو و کاهش مصرف کودهای معدنی در کشاورزی پایدار دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی قابلیت کمپوست و ورمی کمپوست زباله شهری در افزایش جذب عناصر میکرو و کاهش مصرف کودهای معدنی در کشاورزی پایدار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت کمپوست و ورمی کمپوست زباله شهری در افزایش جذب عناصر میکرو و کاهش مصرف کودهای معدنی در کشاورزی پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت کمپوست و ورمی کمپوست زباله شهری در افزایش جذب عناصر میکرو و کاهش مصرف کودهای معدنی در کشاورزی پایدار :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: اولین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 11
چکیده:
امروزه در کشور ما استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی علاوه بر ایجاد خسارتهای مالی برای زارعین، موجب بهم خوردن توازن عناصر غذایی در خاک گردیده و خطرات مهمی را در رابطه با آلودگی خاک و آب موجب گردیده است. در این راستا استفاده از کودهای آلی بیولوژیک علاوه بر حاصلخیزی خاکها سبب کاهش تاثیرات منفی حاصل از کاربرد بیش از اندازه کودهای شیمیایی و سینتتیک ساخت بشر می گردد. برای این منظور در یک آزمایش گلخانه ای درصدهای 1%، 3% و 5%از ورمی کمپوست و همین درصدها از کمپوست با خاک مخلوط شده و در گلدانهای 3 کیلویی ریخته شدند، همچنین از دو کود سینتتنیک آهن دار سوفات آهن و سکسترین آهن نیز در گلدانهای دیگر استفاده گردید و تیماری نیز بعنوان تیمار شاهد انتخاب شده و در آن از هیچ کودی استفاده نشد بدین ترتیب آزمایش شامل 9 تیمار در 3 تکرار بوده و از طرح کاملا تصادفی استفاده گردید. پس از کاشت بذرهای گیاه ذرت و طی شدن دوره رشد، گیاهان در هفته هشتم پس از کاشت، برداشت شدند. نتایج اندازه گیری عناصر میکرو بخصوص عنصر آهن در اندام هوایی گیاهان کارآمدی کودهای آلی بیولوژیک (کمپوست و ورمی کمپوست) را در افزایش جذب عناصر میکرو (آهن، روی، منگنز و مس) نشان داد و در تمامی موارد مصرف کودهای بیولوژیک سبب افزایش جذب این عناصر نسبت به تیمار شاهد گردید. بهترین نتایج در اغلب موارد با استفاده از تیمار دارای 3 درصد ورمی کمپوست بدست آمد.
کلمات کلیدی :