تأثیر رخداد تأخیر ناشی از قصور کارفرما و پیمانکار بر عملکرد هزین
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/11/30:: 4:53 صبح
تأثیر رخداد تأخیر ناشی از قصور کارفرما و پیمانکار بر عملکرد هزینه های پروژه های عمرانی با تاکید بر تکنیکهای تصمیم گیری دیمتل دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر رخداد تأخیر ناشی از قصور کارفرما و پیمانکار بر عملکرد هزینه های پروژه های عمرانی با تاکید بر تکنیکهای تصمیم گیری دیمتل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر رخداد تأخیر ناشی از قصور کارفرما و پیمانکار بر عملکرد هزینه های پروژه های عمرانی با تاکید بر تکنیکهای تصمیم گیری دیمتل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر رخداد تأخیر ناشی از قصور کارفرما و پیمانکار بر عملکرد هزینه های پروژه های عمرانی با تاکید بر تکنیکهای تصمیم گیری دیمتل :
نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی
تعداد صفحات : 13
چکیده مقاله:
هدف از انجام این تحقیق ارزیابی تاثیر افزایش زمان اجرای پروژه های عمرانی استان مازندران بر هزینه تمام شده پروژه ها میباشد. تحقیق حاضر از نوع تحقیقات کاربردی می باشد، تحقیقات کاربردی به تحقیقاتی گفته می شود که با بکارگیری اصول وتئوری های اساسی در یک زمینه یا هدف خاصی بتواند به طور مستقیم یا غیر مستقیم مورد استفاده اعضای جامعه قرار گیرد. در این تحقیق، جهت گردآوری داده ها علاوه بر مطالعات کتابخانه ای و از روش های میدانی شامل مطالعه و بررسی پرونده های تعدادی از پروژه های عمرانی که با انحراف از برنامه زمان بندی و ریالی روبرو بوده اند استفاده شد. جامعه آماری اینتحقیق شامل تعدادی از پروژه ها بوده و علت تاخیرات این پروژه ها مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به بررسی آماری اطلاعات پروژه ها و نیز روش های نمونه گیری، 03 پروژه از میان 131 پروژه به عنوان نمونه انتخاب شده اند. پرسشنامه به 10 ناظر و 30 پیمانکار ارسال گردید. هدف از توزیع پرسشنامه میان ناظران و پیمانکاران، بررسی نظر دو گروه مختلف درگیر درپروژه ها بود تا علل شناسایی شده واقعی تر بوده و دیدگاه های مختلف در آن لحاظ شده باشد. تجزیه و تحلیل دادههای به دست آمده پژوهش با استفاده از تکنیکهای تصمیم گیری دی متل انجام پذیرفت.
کلمات کلیدی :