مقاله ارزیابی تولید هیدروکربن از سنگهای منشا احتمالی در میدان نف
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/12/28:: 5:29 عصر

مقاله ارزیابی تولید هیدروکربن از سنگهای منشا احتمالی در میدان نفتی مسجدسلیمان دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تولید هیدروکربن از سنگهای منشا احتمالی در میدان نفتی مسجدسلیمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تولید هیدروکربن از سنگهای منشا احتمالی در میدان نفتی مسجدسلیمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تولید هیدروکربن از سنگهای منشا احتمالی در میدان نفتی مسجدسلیمان :
مقاله ارزیابی تولید هیدروکربن از سنگهای منشا احتمالی در میدان نفتی مسجدسلیمان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه 121 تا 125 منتشر شده است.
نام: ارزیابی تولید هیدروکربن از سنگهای منشا احتمالی در میدان نفتی مسجدسلیمان
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمونه خرده حفاری
مقاله دستگاه پیرولیز راک – ایوال 6
مقاله پتانسیل هیدروکربن زایی
مقاله پنجره نفتی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مطالعه حاضر در میدان نفتی مسجدسلیمان بر روی 35 نمونه خرده حفاری حاصل از 5 حلقه چاه به وسیله دستگاه پیرولیز راک- ایوال 6 نشان می دهد که سه سازند کژدمی، گرو و سرگلو با بالاترین مقدار کل کربن آلی و درجه حرارت حداکثر، دارای پتانسیل هیدروکربن زایی بوده و از مرحله دیاژنز گذر نموده اند. دیاگرام ون کرولن ترسیم شده برای نمونه های مورد مطالعه نشان داد که تنها سازند سرگلو با کروژن نوعIII و مابقی سازندها با کروژن نوعII/III مشخص می گردند. نکته قابل توجه آنکه سازند سرگلو با داشتن درجه حرارت حداکثر (Tmax) بالاتر از درجه سانتیگراد نه تنها از مرحله پنجره نفتی عبور نموده بلکه به مرحله تولید گاز مرطوب نیز رسیده است. روند توزیع مقدار کل کربن آلی و درجه حرارت حداکثر از سمت شمال غرب به سمت جنوب شرق میدان افزایش یافته که خود موید فزونی توان هیدروکربن زایی در این روند می باشد.
دانلود این فایل

کلمات کلیدی :