ارزیابی توان اکولوژیکی به منظور طراحی دهکده توریستی با روش GIS ن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

ارزیابی توان اکولوژیکی به منظور طراحی دهکده توریستی با روش GIS نمونه موردی: تپه های مجاور روستای حاج عبدال دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توان اکولوژیکی به منظور طراحی دهکده توریستی با روش GIS نمونه موردی: تپه های مجاور روستای حاج عبدال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توان اکولوژیکی به منظور طراحی دهکده توریستی با روش GIS نمونه موردی: تپه های مجاور روستای حاج عبدال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توان اکولوژیکی به منظور طراحی دهکده توریستی با روش GIS نمونه موردی: تپه های مجاور روستای حاج عبدال :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری

تعداد صفحات : 9

چکیده مقاله:

در دهههای اخیر به دلیل افزایش آلایندهها و سرریز جمعیت به شهرها و کمبود مراکز تفرجی، برنامهریزی برای احداث تفرجگاه کاملا ضروری است. از طرفی شهر تبریز به دلیل قدمت تاریخی و جاذبههای طبیعی خود سالانه پذیرایگردشگران داخلی و خارجی میباشد. بنابراین نیاز به برنامهریزی جهت احداث دهکدههای توریستی در اطراف این شهر در منطقهای که دارای پتانسیل برای توسعه اکوتوریسم در هوایی پاک و به دور از آلایندهها و فضاهای ناخوشایند محیطهایشهری قابل توجه است. از طرفی گردشگری به عنوان موضوعی چندوجهی در تامین منافع ملی کشورها نقش موثری را ایفامیکند. در این تحقیق منطقه حاج عبدال واقع در 5 کیلومتری شرق شهر تبریز جهت ارزیابی عرصههای مناسب برای طراحی دهکده توریستی و فضای سبز بر اساس اصول آمایش سرزمین و با استفاده از GIS انتخاب شده است. برای اینمنظور ابتدا انواع مدلهای داخلی و خارجی ارائه شده در زمینه ارزیابی و زون بندی اکولوژیکی دهکده توریستی مخدوم انتخاب و با توجه به محدودیتها اطلاعاتی و ویژگیهای منطقه مورد نظر معیارهای مورد نظر برای تحلیل انتخاب شد و بعد از انجام مطالعات پایه و تهیه نقشههای موضوعی منطقه، تجزیه و تحلیل و جمع بندی و روی هم گذاری لایهها در محیطGIS انجام شد. در نهایت نقشه واحدهای زیست محیطی منطقه تولید و سپس مدل اکولوژیکی توان دهکده و فضای سبز روی منطقه پیاده شده که در نتیجه آن ارزیابی چند معیاره برای منطقه تهیه شده است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :