مقاله پالایش بانک اطلاعاتی ترکیبات گیاهی ضد Mycobacterium ب راسا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پالایش بانک اطلاعاتی ترکیبات گیاهی ضد Mycobacterium ب راساس فعالیت زیستی و کموانفورماتیک و بررسی داده های مربوطه دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پالایش بانک اطلاعاتی ترکیبات گیاهی ضد Mycobacterium ب راساس فعالیت زیستی و کموانفورماتیک و بررسی داده های مربوطه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پالایش بانک اطلاعاتی ترکیبات گیاهی ضد Mycobacterium ب راساس فعالیت زیستی و کموانفورماتیک و بررسی داده های مربوطه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پالایش بانک اطلاعاتی ترکیبات گیاهی ضد Mycobacterium ب راساس فعالیت زیستی و کموانفورماتیک و بررسی داده های مربوطه :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران

تعداد صفحات: 6

چکیده:

سل (TB) شایع ترین عامل مرگ و میر ناشی از بیماری های عفونی در جهان است. این بیماری سالانه 1/8 میلیارد انسان را متاثر می کند که برابر یک سوم جمعیت جهان می باشد. داروهای رایج ضدسل محصول برنام ههای اجرایی 40 تا 60 سال قب لاند و استفاده نامناسب از این داروها منجر به پیدایش سوش های مقاوم (MDR-TB) شده است. اخیراً کار گروهی در بررسی مقاومت به داروهای ضد سل نشان داده است که MDR-TB یک مشکل جدی در حال افزایش، خصوصاً درمیان برخی از کشورهای آسیایی همچون چین و ایران می یاشد. هراس از پخش این سوش های مقاوم و کاهش گزینه های درمانی موثر، محققین را بسمت بررسی ترکیبات طبیعی کشانده است. مواد گیاهی یک دسته از این ترکیبات طبیعی هستند که به تنهایی منشاء 25% از مولکول های دارویی کشورهای غربی را تشکیل می دهند. اگرچه تنوع بالای این ترکیبات ویژگی مثبتی در تولید داروهای جدید به حساب م یآید ولی حجم کاری بالایی را نیز بدنبال دارد. لذا استفاده از رو شهای بیوانفورماتیک می تواند مسیری ارزان و سریع برای ارزیابی این ترکیبات ایجاد کند. در این راستا طریقه ساخت و پالایش پایگاه اطلاعاتی قدم اول در بررسی ترکیبات به شمار می آید و می تواند محققین را برای یافتن ترکیبات مناسب راهنمایی کند. در اینجا ما دو پایگاه اطلاعاتی پالایش شده متشکل از مواد گیاهی را شناسایی نموده و اطلاعات آن را بررسی می نماییم . این پژوهش نقطه شروعی برای معرفی منابع ضد سل جدید می باشد .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :