مقاله اثر عصاره آبی – الکلی قره قات (Vaccinium arctostaphy
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/12/30:: 5:5 صبح

مقاله اثر عصاره آبی – الکلی قره قات (Vaccinium arctostaphylos) بر ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش صحرایی دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر عصاره آبی – الکلی قره قات (Vaccinium arctostaphylos) بر ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش صحرایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره آبی – الکلی قره قات (Vaccinium arctostaphylos) بر ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر عصاره آبی – الکلی قره قات (Vaccinium arctostaphylos) بر ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش صحرایی :
مقاله اثر عصاره آبی – الکلی قره قات (Vaccinium arctostaphylos) بر ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش صحرایی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1390 در کومش از صفحه 446 تا 450 منتشر شده است.
نام: اثر عصاره آبی – الکلی قره قات (Vaccinium arctostaphylos) بر ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده موش صحرایی
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قره قات
مقاله عصاره آبی – الکلی
مقاله انسولین
مقاله جزایر لانگرهانس
مقاله موش صحرایی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: قره قات یکی از گیاهان دارویی است که برای درمان دیابت استفاده می شود. اما سازوکارهای مسوول اثر ضد دیابتی آن به خوبی مشخص نشده است. هدف این مطالعه، تعیین اثر احتمالی قره قات بر ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس جدا شده از موش های صحرایی انجام شد.
مواد و روش ها: این جزایر به مدت 60 دقیقه در حضور گلوکز 3 یا 10 میلی مولار با یا بدون میلرینون (001 و 01 درصد) و عصاره آبی – الکلی (01 و 1 درصد) قره قات تیمار شدند. غلظت انسولین موجود در نمونه های تیمار شده اندازه گیری گردید.
یافته ها: افزایش غلظت گلوکز محیط از 3 به 10 میلی مولار سبب افزایش معنی داری در ترشح انسولین گردید. میلرینون در غلظت 01 میلی مولار ترشح انسولین القا شده توسط گلوکز 10 میلی مولار را به طور معنی داری افزایش داد. اما هیچ یک از غلظت های عصاره نتوانست این ترشح انسولین را تحت تاثیر قرار دهد.
نتیجه گیری: نتایج ما نشان می دهد که قره قات فاقد ویژگی انسولینوتروپیک است و اثرات آن بر دیابت توسط سازوکارهای دیگری وساطت می شود که باید در مطالعات آینده روشن شوند.
دانلود این فایل

کلمات کلیدی :