سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی شیوع آنمی فقر آهن بر اساس معیارهای آزمایشگاهی در کود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی شیوع آنمی فقر آهن بر اساس معیارهای آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به اختلال رشد غیرارگانیک مراجعه کننده به کلینیک تخصصی اطفال بیمارستان امام خمینی شهر ایلام دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع آنمی فقر آهن بر اساس معیارهای آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به اختلال رشد غیرارگانیک مراجعه کننده به کلینیک تخصصی اطفال بیمارستان امام خمینی شهر ایلام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع آنمی فقر آهن بر اساس معیارهای آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به اختلال رشد غیرارگانیک مراجعه کننده به کلینیک تخصصی اطفال بیمارستان امام خمینی شهر ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع آنمی فقر آهن بر اساس معیارهای آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به اختلال رشد غیرارگانیک مراجعه کننده به کلینیک تخصصی اطفال بیمارستان امام خمینی شهر ایلام :

مقاله بررسی شیوع آنمی فقر آهن بر اساس معیارهای آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به اختلال رشد غیرارگانیک مراجعه کننده به کلینیک تخصصی اطفال بیمارستان امام خمینی شهر ایلام که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از صفحه 24 تا 29 منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع آنمی فقر آهن بر اساس معیارهای آزمایشگاهی در کودکان مبتلا به اختلال رشد غیرارگانیک مراجعه کننده به کلینیک تخصصی اطفال بیمارستان امام خمینی شهر ایلام
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنمی فقر آهن
مقاله کودکان
مقاله اختلال رشد غیر ارگانیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در سال های اول زندگی به دلیل مصرف کم غذاهای غنی از آهن و عدم تامین آهن کافی، آنمی فقر آهن یکی از شایع ترین علل کم خونی در اطفال محسوب می شود. در کودکان دچار اختلال رشد غیر ارگانیک به دلیل دریافت کم غذای کافی، ایجاد آنمی فقر آهن موجب سیکل معیوب در اشتهای کودک و تشدید آنمی می گردد. در شرایط آنمی ابتدا ذخایر آهن بدن کم و سپس سطح سرمی آهن کاهش و درصد اشباع ظرفیت اتصال آهن و مقدار هموگلوبین و حجم متوسط گلبول های قرمز کاهش می یابد.
مواد و روش ها: مطالعه به صورت آینده نگر و تحلیلی بر روی 195 کودک که با توجه به صدک های وزن و قد آن ها بر اساس معیار Gomes دچار اختلال رشد بودند انجام گرفت. اطلاعات لازم از طریق پرسش نامه، انجام معاینه فیزیکی کامل توسط متخصص اطفال، تعیین صدک های قد و وزن و انجام آزمایشات لازم جهت کم خونی و فقر آهن به دست آمد. 15 کودک به دلیل تالاسمی مینور از مطالعه خارج شدند و 180 کودک باقی ماند که میزان هموگلوبین، حجم متوسط گلبول قرمز(MCV) و سطح فریتین سرم آن ها اندازه گیری شد.
یافته های پژوهش: واحدهای مورد پژوهش در این مطالعه 94 نفر دختر و 86 نفر پسر بودند. محدوده سنی آن ها از 7 ماه الی 10 سالگی بود. 145 نفر (806 درصد) کم وزنی خفیف و 27 مورد (15درصد) نوع متوسط و چهار مورد (44 درصد) نوع شدید داشتند. شیوع آنمی فقر آهن بر اساس اندازه گیری هموگلوبین در نوع کم وزنی خفیف 97 مورد مبتلا(67 درصد)، در نوع متوسط 20 مورد (74 درصد) و در نوع شدید 3 مورد (75درصد)، (P=0.79). بر اساس سطح فریتین سرم در کم وزنی خفیف 123 مورد (848 درصد) کاهش و در متوسط 26 نفر (963 درصد) و در نوع شدید 3 نفر (75درصد) کاهش نشان داد.(P=0.71)  
شیوع آنمی فقر آهن بر اساس شاخص MCV در نوع کم وزنی خفیف 58 مورد (40درصد) و در نوع متوسط 13 مورد (48درصد) و در کم وزنی شدید سه مورد (75درصد) میکروسیتیک بود.(P=0.000)
بحث و نتیجه گیری: با توجه به نتایج آماری به دست آمده ارتباط معنی داری بین اندازه MCV و آنمی وجود داشت و برای تشخیص آنمی فقر آهن اندکس قابل اعتماد تری نسبت به فریتین سرم و میزان هموگلوبین بود.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :