سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی اثر محیط های مختلف بر میزان تجمع فلاونولیگنان ها در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر محیط های مختلف بر میزان تجمع فلاونولیگنان ها در ریشه های موئین گیاه دارویی خار مریم (Silybum marianum L. Gaertn) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محیط های مختلف بر میزان تجمع فلاونولیگنان ها در ریشه های موئین گیاه دارویی خار مریم (Silybum marianum L. Gaertn) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محیط های مختلف بر میزان تجمع فلاونولیگنان ها در ریشه های موئین گیاه دارویی خار مریم (Silybum marianum L. Gaertn)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محیط های مختلف بر میزان تجمع فلاونولیگنان ها در ریشه های موئین گیاه دارویی خار مریم (Silybum marianum L. Gaertn) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

خار مریم (Silybum marianum) یکی از مهمترین گیاهان دارویی مورد استفاده در دنیا می باشد که در درمان بیماری های کبدی از جمله هپاتیت Cمورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب فعال موجود در این گیاه سیلیمارین می باشد.ریشه های مویین حاصل از تراریختی با اگروباکتریوم رایزوژنز (Agrobacterium rhizogenes) ، به دلیل رشد سریع و پایداری ژنتیکی در محیط های کشت بدون هورمون می توانند در تولید متابولیت های ثانوی مورد استفاده قرار گیرند. در تحقیق حاضر اثر محیط های مختلف بر تولید فلاونو لیگنان ها در کشت ریشه های مویین خارمریم مطالعه شد. این ریشه ها به منظور تکثیر به محیط های مایع مختلف موراشیج اسکوگ(MS)، نیتچ (N) و اوهیاما نیتج(ON) انتقال یافته و ضمن تعیین میزان شاخص رشد، مقدار ترکیبات فلاونوئیدی در طی دوره کشت یک ماه با استفاده از روش کروماتوگرافی با کارایی بالا (HPLC) تعیین شد. نتایج حاصل بیانگر بالاتر بودن میزان رشد و تولید سیلیمارین در محیط MS نسبت به دو محیط دیگر است. همچنین سیلیبین که عمده ترین فلاولیگنان موجود در این ریشه ها می باشد در این محیط به میزان بیشتری یافته شد. تولید موفق این فلاونولیگنان ها نشان می دهد که محیط MS محیط مناسبی برای کشت ریشه های موئین خارمریم می تواند باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :