سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله رمان رئالیستی یا سند اجتماعی؟ نگاهی به مدیر مدرسه آل احمد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رمان رئالیستی یا سند اجتماعی؟ نگاهی به مدیر مدرسه آل احمد دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رمان رئالیستی یا سند اجتماعی؟ نگاهی به مدیر مدرسه آل احمد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رمان رئالیستی یا سند اجتماعی؟ نگاهی به مدیر مدرسه آل احمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رمان رئالیستی یا سند اجتماعی؟ نگاهی به مدیر مدرسه آل احمد :

مقاله رمان رئالیستی یا سند اجتماعی؟ نگاهی به مدیر مدرسه آل احمد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1388 در جامعه شناسی هنر و ادبیات (نامه علوم اجتماعی) از صفحه 69 تا 98 منتشر شده است.
نام: رمان رئالیستی یا سند اجتماعی؟ نگاهی به مدیر مدرسه آل احمد
این مقاله دارای 30 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آل احمد
مقاله رئالیسم
مقاله شخصیت پردازی
مقاله توصیف مکان
مقاله انتقاد اجتماعی
مقاله بازنمایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مباحث نقد ادبی، اصطلاح «رئالیسم»به مفهومی خاص برای اشاره به جنبشی ادبی در قرن نوزدهم به کار می رود و به مفهومی عام، نام سبکی ادبی است که هنوز در ادبیات داستانیِ معاصر استمرار دارد. مدیر مدرسه آل احمد نمونه ای خصیصه نما از آثار رئالیستی به مفهوم عام کلمه است که نویسنده در آن کوشیده است انسان ها و اوضاع اجتماعی را آن گونه که در زندگیِ واقعی (ایران دهه 1330) به نظر می رسیدند بازنمایی کند. سبک رئالیستی مانند آینه ای شفاف است که واقعیت ها را بازمی تاباند، اما نویسنده نباید در فرآیند این کار دیدگاه های اجتماعی و سیاسیِ خود را آشکارا بیان کند. آل احمد از این اصل مهم تخطی کرده است، چندان که می توان گفت بخش های فراوانی از این رمان صبغه ای تصنعی و حتی شعارگونه دارد. مایکل هیلمن مدیر مدرسه را از همین حیث دارای نقصان می داند و اعتقاد دارد که آل احمد نتوانسته است از انتقاد اجتماعی فراتر رود. در مقاله حاضر، نخست جنبه های رئالیستی رمان مدیر مدرسه را، با تأکید بر سه عنصر مکان و شخصیت و درونمایه، بررسی خواهیم کرد. در بخش دوم، تخطی آل احمد از روش نگارش رئالیست ها را بررسی می کنیم و نشان می دهیم که او به سبب دیدگاه های سیاسی و انتقادی خاص به ویژه به سبب دیدگاهش درباره «غرب زدگی»، گاه رمان خود را تا حد بیانیه ای سیاسی یا سند اجتماعی فرو می کاهد. در بخش سوم، استدلال می کنیم که گرچه هیلمن یکی از ضعف های نظرگیرِ مدیر مدرسه را به درستی تشخیص داده است، اما نظر او مبنی بر این که تاثیر این رمان فقط به تداوم شرایط اجتماعی منعکس شده در آن بستگی دارد نادرست است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :