سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی و اتانول

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی زیره سبز و بلغست در شرایط آزمایشگاهی دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی زیره سبز و بلغست در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی زیره سبز و بلغست در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی زیره سبز و بلغست در شرایط آزمایشگاهی :

مقاله بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی زیره سبز و بلغست در شرایط آزمایشگاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در افق دانش از صفحه 41 تا 49 منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی زیره سبز و بلغست در شرایط آزمایشگاهی
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عصاره بلغست
مقاله عصاره زیره سبز
مقاله عملکرد آنتی اکسیدانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آنتی اکسیدان ها از عوامل اصلی خنثی کننده رادیکال های آزاد که موادی فعال و مضر برای انسان هستند می باشند. لذا تامین ذخایر آنتی اکسیدان، به منظور کاهش آثار تنش اکسایشی امری مهم تلقی می شود. این دو گیاه منابع غنی از ترکیبات پلی فنولیک هستند که تاکنون مورد توجه قرار نگرفته اند. لذا این پژوهش به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی گیاهان زیره سبز و بلغست انجام شده است.
روش تحقیق: در این مطالعه آزمایشگاهی، فعالیت آنتی اکسیدانی انواع عصاره های گیاهان زیره سبز و بلغست با استفاده از دو روش مهار رادیکال پایدار 2 و 2 دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل (DPPH) و مهار پراکسیداسیون لینولئیک اسید در سیستم بتاکاروتن – لینولئیک اسید، تعیین و با فعالیت آنتی اکسیدانی BHT مقایسه گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS به روش آنالیز واریانس یکطرفه (در سطح معنی داری p<0.05) و رسم نمودارها با نرم افزار Excel صورت گرفت.
یافته ها: نتایج به دست آمده نشان داد که در بین عصاره های مختلف به ترتیب عصاره های متانولی و آبی زیره سبز و متانولی و اتانولی بلغست دارای بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی در تست های مهار رادیکال های آزاد DPPH (28.62±001، 5078±017، 5608±072، 12043±085 میکروگرم در میلی لیتر) و در ممانعت از اکسیداسیون لینولئیک اسید (77، 86، 70، 58 72 و 62 درصد) بودند. این پارامترها برای هیدروکسی تولوئن بوتیلینه شده به ترتیب 10±002 میکروگرم در میلی لیتر و 95 درصد بود.
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره های آبی و الکلی زیره سبز (Cuminum cyminum) و بلغست (Cardaria draba) می تواند به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی عمل نموده و پس از آزمایش های تکمیلی در صنایع غذایی و دارویی به کار رود.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :