مقاله جایگاه شرح تعرف در میان مآخذ تذکرة الاولیا
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 96/1/15:: 1:38 صبح
مقاله جایگاه شرح تعرف در میان مآخذ تذکرة الاولیا دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جایگاه شرح تعرف در میان مآخذ تذکرة الاولیا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه شرح تعرف در میان مآخذ تذکرة الاولیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جایگاه شرح تعرف در میان مآخذ تذکرة الاولیا :
مقاله جایگاه شرح تعرف در میان مآخذ تذکرة الاولیا که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در متن پژوهی ادبی (زبان و ادب پارسی) از صفحه 9 تا 28 منتشر شده است.
نام: جایگاه شرح تعرف در میان مآخذ تذکره الاولیا
این مقاله دارای 20 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تذکره الاولیا
مقاله شرح تعرف
مقاله کشف المحجوب
مقاله ترجمه رساله قشیریه
مقاله تاثیرپذیری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
محققان درباره ماخذ «تذکره الاولیا» دیدگاه هایی متفاوت دارند. برخی معتقدند عطار بسیاری از مطالب را از «کشف المحجوب» هجویری نقل کرده است. عده ای ترجمه «رساله قشیریه» را ماخذ اصلی عطار معرفی کرده اند و برخی نیز برآن اند که ترجمه لفظ به لفظ «طبقات الصوفیه» سلمی در تذکره الاولیا دیده می شود. اما نکته ای که تا کنون در این باب به طور جامع بدان پرداخته نشده، چگونگی استفاده عطار از «شرح تعرف» مستملی بخاری است که به عنوان نخستین اثر عرفانی شناخته شده به فارسی و با توجه به دربرداشتن مباحث مبسوط عرفانی نسبت به کشف المحجوب و رساله قشیریه از تقدم بیشتری برخوردار است. این مقاله در نظر دارد با مقایسه بخش هایی از تذکره الاولیا و شرح تعرف جایگاه این اثر را در میان ماخذ عطار تبیین کند. بدین منظور نمونه هایی از تاثیرپذیری عطار از کشف المحجوب و ترجمه رساله قشیریه نیز ارایه شده است تا جایگاه شرح تعرف در کنار این دو اثر با وضوح بیشتری به تصویر کشیده شود.
دانلود این فایل
کلمات کلیدی :