سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله تاثیر افزایش گازکربنیک و تنش شوری بر برخی پارامترهای رشدی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر افزایش گازکربنیک و تنش شوری بر برخی پارامترهای رشدی گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزایش گازکربنیک و تنش شوری بر برخی پارامترهای رشدی گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزایش گازکربنیک و تنش شوری بر برخی پارامترهای رشدی گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزایش گازکربنیک و تنش شوری بر برخی پارامترهای رشدی گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

گاز کربنیک یکی از مهم ترین نهاده های لازم برای رشد گیاهان محسوب می شود. همچنین شوری یکی از مشکلات در حال گسترش جهان است که سطح وسیعی از کشور ما را نیز در بر می گیرد. بنابراین تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر غلظت های مختلف گازکربنیک و شوری بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی در شرایط گلخانه ای اجرا شد. آزمایش در قالب اسپیلت پلات بر پایه طرح کاملا تصادفی با دو تیمار دی اکسید کربن (380 و 700 و 1050 پی پی ام) و شوری ( 0 و 150 و 300 میلی مولار) و سه تکرار بود. نتایج نشان داد تحت شرایط طبیعی گازکربنیک محیط ( 380 پی پی ام )، با اعمال تنش شوری تا 30 میلی مولار، وزن خشک اندام هوایی، ارتفاع ساقه و سطح برگ به ترتیب برابر 60 و 34 و 80 درصد کاهش یافت. این در حالی است که غنی سازی با گازکربنیک، تا سطح 1050 پی پی ام توانست اثرات مضر ناشی از تنش شوری را کاهش دهد. براین اساس در شاهد تنش شوری و در غلظت 1050 پی پی ام دی اکسید کربن، وزن خشک اندام هوایی و ارتفاع ساقه برابر 46 و 38 درصد افزایش یافت. اگرچه سطح 700 پی پی ام گازکربنیک در همین سطح از تنش، سطح برگ را 17 درصد افزایش داد ولی افزایش گازکربنیک تا 1050 پی پی ام منجر به کاهش مقادیر این صفت شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :