سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت :

فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت

مقدمه: سرعت تحولات و پیدایش فناوری های نوین ، تنوع خدمات پیشرفته و تقاضای فزاینده برای این خدمات ، لزوم استفاده بهینه از منابع مالی و انسانی و گسترش روز افزون بازار رقابت ، موجب گردیده تا نگرش به صنعت مخابرات در قیاس با سایر صنایع متفاوت باشد . این نگرش هوشمندانه مبین این واقعیت است که فناوری اطلاعات و ارتباطات ، نیروی محـرکـه تــوسعه در همه ابـعـاد اسـت و ایـن مـهم ، ضـرورت های توسعه را متجلی می گرداند .

در این راستا شرکت ارتباطات زیرساخت در برنامه های پنجساله، توسعه شبکه های مخابراتی مبتنی بر فناوری نوری را در دستور کار خود قرار داد :

اهداف طرح
1- پاسخ دهی به نیازهای ارتباطی برنامه های توسعه‌ی کشور
2- بستر سازی برای حضور شرکت های دولتی و غیر دولتی در بازار مخابرات
3- سوق دادن جامعه به سمت جامعه اطلاعات
4- سرعت بخشیدن به توسعه اقتصادی و اجتماعی
5- ارائه خدمات مورد نیاز جامعه در حد مطلوب
6- رفع موانع و تنگناها برای پیاده سازی دولت الکترونیکی
7- حضور موثر در دهکده جهانی

8- ایجاد زیرساخت لازم برای تجارت الکترونیکی
9- ایجاد شاهراه ارتباطی جهت حمل ترافیک
10- ایجاد قطب ارتباطات منطقه ای در داخل کشور و تقویت توان راهبردی
11- امکان حضور گسترده و فعال در تمام نقاط کشور از طریق نقاط حضور (POP )
12- حضور در بازار رقابتی

13- امکان دسترسی به شبکه های نوری یکپارچه
14- ایجاد شبکه یکپارچه مخابراتی توسعه پذیر و قابل انعطاف
برای نیل به اهداف فوق ، نیاز به بستر مخابراتی با پهنای باند وسیع و مطمئن است . در این راستا فیبر نوری با مزایای زیر به کار گرفته شد :

1- تضعیف پایین
2- قیمت تمام شده مناسب
3- سهولت کار کابل کشی به دلیل سبک بودن
4- عدم نویز پذیری
5- عدم تأثیر ناپذیری از عوامل خارجی ( مانند میدانهای الکتریکی و مغناطیسی )

6- امنیت بالا به علت شنود ناپذیری (در مقابل سیستم های رادیویی)
7- عدم همشنوایی
8- پهنای باند وسیع و مطمئن
9- شبکه سازی مطمئن با قابلیت انعطاف
10- قابلیت ایجاد شبکه همگرا

لذا اکنون امکان ارائه خدمات مختلف در هر زمان و در هر مکان و برای هر کس فراهم آمده است.
شبکه یکپارچه نوری ایران با پهنای باندی در حدود ترا هرتز ( Tr Hz ) متشکل از بزرگراه هایی برای ارسال و دریافت بهنگام اطلاعات است. بطوریکه بدون وجود این فناوری دقیق و حساس ، امکان ارائه خدمات چندرسانه ای میسر نیست . با وجود شبکه یکپارچه نوری ایران ، می توان حجم اطلاعات بسیار زیادی را جابجا نمود و شرکت ارتباطات زیرساخت ایران با استفاده از توانمندی های آن قادر است بعنوان قطب مخابراتی در منطقه عمل نموده و کشورهای مختلف همسایه را نیز به هم متصل سازد .

خدمات بالقوه شبکه ملی فیبرنوری ایران
خدمات مخابراتی از اجزاء عمده اقتصاد ملی و جهانی بشمار می روند زیرا علاوه بر
سود آوری هنگفت نقش اساسی و محوری در ارتقاء سطح اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی ایفا می نمایند . به همین دلیل شرکتهای بسیاری راغب به سرمایه گذاری در بخشهای مختلف شبکه مخابرات گردیده اند. این سرمایه گذاریها گردش مالی مطلوب، ارائه خدمات متنوع وگسترده ، تبعات اجتماعی مانند ایجاد اشتغال ، بهبود وضع بهداشت و درمان ، ارتقاء سطح دانش عمومی و تخصصی ، امنیت ، صرفه جویی در وقت و انرژی و … بسیاری دیگر را در پی دارند.
با توجه به اینکه شبکه یکپارچه نوری ایران واسط میان شبکه های محلی، شهری و منطقه ای است بخش مهمی از خدمات قابل ارائه از طریق شبکه ی نوری ایران مستلزم پیش بینی و عرضه این سرویس ها در LAN ها و شبکه های شهری متصل به شبکه یکپارچه نوری ایران است که عبارتند از :

ارسال داده با سرعت بالا
تلفن تصویری
ویدئو بر اساس تقاضا Video on – demand
پزشکی از دور
آموزش از دور
اینترنت پرسرعت
ارسال متن ( Text )
کنترل خانه از دور

ارسال فایلهای با حجم زیاد
ویدئو کنفرانس
بانکداری الکترونیکی
خرید از دور
خدمات صوتی با کیفیت بالا
خدمات چند رسانه ای ( Multi Media )
ارائه پهنای باندهای مختلف به متقاضیان بر اساس درخواست آنها

رویکردهای فنی
برای ایجاد یک شبکه مخابرات نوری کارآمد و نیل به اهداف برشمرده ، بایستی موارد زیر در نظر گرفته شود :
1- رعایت استاندارد های بین المللی
2- استفاده از تجهیزات منطبق بر فناوری های روز
3- رعایت اصول صحیح شبکه سازی
4- استفاده مناسب از برنامه های نرم افزاری برای طراحی شبکه
5- بهره گیری از نیروی انسانی متخصص ، آموزش دیده و کارآمد
در این راستا مشخصات تارهای به کار گرفته شده در شبکه فیبرنوری کشور در برنامه های توسعه در مقاطع زمانی مختلف، با توجه به استانداردها و فناوری روز و متناسب با توانایی تولید تجهیزات مخابراتی مربوطه انتخاب گردید که به شرح ذیل می باشد :

تار تک مد single mode fiber (S . M) مطابق با استاندارد G.652 :
اولین تار نوری که به طور فراگیر درشبکه های مخابراتی مورد استفاده قرارگرفت ، تارنوری SM براساس توصیه G. 652 اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU-T) است . این تار در پنجره 1330 nm دارای پاشندگی صفر بوده و حداقل تضعیف آن در پنجره 1550 nm است . نکته قابل ذکر این است که درپنجره 1550 nm علیرغم تضعیف کم ، پاشندگی درآن زیاد بوده و در پنجره 1330 nm علیرغم پاشندگی صفر، دارای تضعیف بالاتری است. این نوع تار جهت کار درپنجره 1330 nm طراحی شده است وبا توجه به مسافت و نرخ بیت ارسالی روی آن درسالهای اولیه استفاده از تارنوری کاربرد فراوانی داشته است به طوریکه بخش اعظمی از شبکه های موجود مخابراتی از این نوع تار استفاده می نمایند و َدربرنامه پنج ساله اول توسعه نیز از این نوع تار استفاده گردیده استَ .
با توجه به مقدار تضعیف این تار درپنجـره 1330 nm کــه محدودیــت فاصله را درپی دارد اسـتـفـاده از پـنـجـره 1550 nm به طور روز افزونی افزایش یافت . ولی به دلیل پاشندگی بالائی این نوع تار دراین

پنجره( شکل 1 ) وافزایش نرخ بیت های ارسالی ، عامل محدودکننده پاشندگی نیز خود را نشان داد.به این دلیل طراحان وتولیدکنندگان فیبرنوری ، فیبرنوری جدیدی را طرح نمودندکه ضریب پاشندگی آن در پنجره 1550 nm صفر بود ، به عبارت دیگر ضریب پاشندگی صفر از پـنجـره 1330 nm بـه پـنجـره 1550 nm منتقل گردید ، به همین دلیل به این تار جدید DSF (Dispersion –shifted -fiber) می‌گویند .

شکل 1 ( نمایش پاشندگی برحسب طول موج تار SM )

تار DSF مطابق با استاندارد G.653 :
با توجه به اینکه فیبرنوری درپنجره 1550nm، تضعیف کمتری نسبت به پنجره 1330 nm دارد
(شکل 2) استفاده از این پنجره توجه استفاده کنندگان را جلب نمود و تولید ادوات و تجهیزات نوری دراین پنجره افزایش چشمگیری پیدا کرد . به طوریکه در طول چند سال پنجره 1550 nm درکاربردهای مخابراتی از اهمیت ویژه ای برخوردارشد .
این تار نوری با توجه به افزایش بیت ریت ارسالی وطول مسیر ، توسط طراحان ارائه ودر شبکه های مخابراتی
برای فواصل طولانی مورد استفاده قرار گرفت .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تأثیر روشهای مختلف ایجاد آلودگی با قارچ Pythium ultimum در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر روشهای مختلف ایجاد آلودگی با قارچ Pythium ultimum در گلرنگ دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر روشهای مختلف ایجاد آلودگی با قارچ Pythium ultimum در گلرنگ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روشهای مختلف ایجاد آلودگی با قارچ Pythium ultimum در گلرنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر روشهای مختلف ایجاد آلودگی با قارچ Pythium ultimum در گلرنگ :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: اولین همایش ملی دانه های روغنی

تعداد صفحات: 3

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی تأثیر روشهای مختلف ایجاد آلودگی با قارچ Pythium ultimum بر میزان مرگومیر بذر و گیاهچه گلرنگ زراعی با استفاده از رقم آستریا انجام شد. آزمایش بهصورت گلدانی در سال 1388 در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اجرا شد. سه تیمار آزمایشی شامل ( 1) کشت بذر تلقیحشده در خاک استریل، ( 2) کشت بذر در خاک آلوده به قارچ P. ultimum و ( 3) شاهد (کشت بذر در خاک استریل) بود. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تکرار اجرا شد. خصوصیت مورد بررسی شامل درصد سبزشدن بذور بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین تیمارها از لحاظ شاخص درصد سبزشدن اختلاف معنیداری وجود داشت (=0/01). مقایسه میانگینها مشخص نمود که کشت بذر در خاک آلوده به قارچ P. ultimum بود بیشترین تأثیر را از نظر مرگ و میر بذر و گیاهچه گلرنگ دارا بود (=0/05) همچنین کمترین میزان تأثیر عامل بیماریزای قارچی بر بقای بذر و گیاهچه در تیمار کشت بذر تلقیح شده در خاک استریل مشاهده شد. بدین ترتیب نتیجه گیری شد که در مطالعات اصلاحی که با هدف انتخاب بوتهها و یا ژنوتیپهای مقاوم به قارچ P. ultimum صورت میگیرد روش کشت بذر در خاک آلوده به قارچ P. ultimum بیشترین شدت انتخاب را اعمال خواهد نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی اجمالی نظام اطلاع دهی شغلی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اجمالی نظام اطلاع دهی شغلی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اجمالی نظام اطلاع دهی شغلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اجمالی نظام اطلاع دهی شغلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اجمالی نظام اطلاع دهی شغلی :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: همایش نقش اطلاع رسانی شغلی در اشتغال

تعداد صفحات: 6

چکیده:

در این مقاله هدف نویسنده این است که با نگاهی اجمالی به شیوه های اطلاع رسانی شغلی در ایران و کسب شناختی اجمالی از آن مشکلات و نارسایی های احتمالی آن را مورد تاکید قرار دهد و پیشنهاداتی عملی برای بهبود شیوه های اطلاع رسانی شغلی ارائه نماید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

رابطه بین سبکهای مدیران با رضایت شغلی معلمان دوره ابتدایی شهرستا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

رابطه بین سبکهای مدیران با رضایت شغلی معلمان دوره ابتدایی شهرستان خاش دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بین سبکهای مدیران با رضایت شغلی معلمان دوره ابتدایی شهرستان خاش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بین سبکهای مدیران با رضایت شغلی معلمان دوره ابتدایی شهرستان خاش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بین سبکهای مدیران با رضایت شغلی معلمان دوره ابتدایی شهرستان خاش :


نام کنفرانس یا همایش : اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه

تعداد صفحات : 13

چکیده مقاله:

امروزه بر اهمیت منابع انسانی به صورت مستمر افزوده می شود زیرا مهم ترین وجه مشخصه سازمان های موفق تأکید برسرمایه انسانی و مدیریت دانایی است و در این راستا، مدیریت منابع انسانی به دنبال پاسخگویی به این سوال است که چگونهمهم ترین منبع سازمانی را مدیریت کند. پاسخ این است که برای مدیریت منابع انسانی باید به جذب و استخدام، آموزش، توسعه، بهسازی، بکارگیری و انتصاب، نگهداشت )مسائل انگیزشی( آن را به درستی انجام دهیم به گونه ای که اهداف سازمانی محقق شود )صفرزاده، 7831 (. از طرفی دیگر، امروزه اهمیت نظام آموزشی برای پیشبرد اهداف توسعه کشور نزد سیاستمدارانبه اثبات رسیده است. با این وجود، آموزش و پرورش ایران در ارایه ی خدمات آموزشی از جنبه های کمی و کیفی با دشواری هایی رو به روست. نتایج تحقیقات نشان داده است که مهمترین این دشواری ها عبارتند از: وجود بوروکراسی حاکم بر مدرسه)معصومی و همکاران، 7831 (، ناکارآمدی معلمان )مطیعی و همکاران، 7831 (، و پایین بودن میزان انگیزش معلمان درتدریس)یارمحمدی واصل و همکاران، 7831 (. با توجه به این مشکلات، وجود مدیران اثربخش در سیستم آموزشی ایران مورد تردید است. پرسشی که در اینجا مطرح است این است که وجه تمایز مدیران آموزشی اثر بخش با غیر اثربخش کدام است؟ آدیمی 7 9001 ( مدیریت آموزشی را از مدیریت آموزشی اثر بخش متمایز می سازد. مدیریت آموزشی به کاربرد منابع انسانی و مالی (مدرسه برای تحقق اهداف آموزشی گفته می شود. در حالیکه مدیریت آموزشی اثربخش عبارت از استفاده موثر و بهینه از منابع انسانی و مادی مدرسه و جامعه به منظور پیشبرد اهداف آموزشی است. از دیدگاه هرسی و بلانچارد 1985 مدیریت موفق و موثر مدیریتی است که به کسب هدف های سازمانی یا چیزی بیش از آن می انجامد. از دیدگاه ویتیین 2002 مهم ترین مهارتهای مدیریتی عبارت اند از: مهارتهای ارتباطات )مهارت گوش دادن(، مهارت مدیریت زمان و مدیریت استرس، مهارت اتخاذ تصمیمات مدیریتی فردی، مهارت تشخیص مشکل، تعریف آن و حل مشکلات، مهارت تاثیرگذاری و نفوذ بر دیگران، داشتن مهارت در واگذاری اختیارات به دیگران، مهارت در ارائه بینش براساس اهداف سازمان، خودآگاهی، مهارت در فراهم نمودن کارگروهی و حمایت آن، و مهارت حل تعارض در سازمان وتن و کامرون2002

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله کاربرد شیمی کانیها در دمادر فشار سنجی سنگهای متاپلیتی مجمو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاربرد شیمی کانیها در دمادر فشار سنجی سنگهای متاپلیتی مجموعه دگرگونی دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شیمی کانیها در دمادر فشار سنجی سنگهای متاپلیتی مجموعه دگرگونی دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شیمی کانیها در دمادر فشار سنجی سنگهای متاپلیتی مجموعه دگرگونی دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شیمی کانیها در دمادر فشار سنجی سنگهای متاپلیتی مجموعه دگرگونی دلبر، بیارجمند (جنوب شرق شاهرود) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش زمین شمیی کاربردی ایران
تعداد صفحات: 7
چکیده:
مجموعه دگرگونی دلبر واقع در حاشیه شمالی زون ایران مرکزی از ترکیبات مختلف متاپلیتی (میکاشیست و گنیس) متاماسهسنگی (متاگریوک و متاپسامیت)، متاکربناتی (مارن و دولومیت) و آمفیبولیتی تشکیل شده است. این مجموعه وگرانیتهای با منشأآناتکتیک توسط سنگهای ژوراسیک و کرتاسه با مرز ناپیوسته فرسایشی پوشیده شده است. شواهد صحرایی نشان میدهد پروتولیترسوبی این مجموعه متشکل از تناوب شیل و ماسه سنگ (پسامیت و گریوک) همراه با لایه های کربناته در بخشهای بالایی بوده است.این توالی رسوبی همراه با دایکهای دیابازی تزریق شده در آنها، متحمل دگرگونی ناحیهای تیپ بارووین در حد رخساره شیست سبز تا آمفیبولیت فوقانی شده اند. نتایج دما- فشار سنجی بر پایه شیمی کانی های بیوتیت، گارنت و پلاژیوکلاز، محدوده دمای 498-468 C وفشار حدود 6Kbar را برای میکاشیست ها و دمای C 645-706 و فشار Kbar 12-7/9 را برای گارنت گنیس ها نشان می دهد که به ترتیب بیانگر شرایط رخساره های شیست سبز و آمفیبولیت فوقانی می باشد. افزایش دما و فشار مبین رخداد دگرگونی ناحیه ای پیشروندهتیپ بارووین تا رسیدن به نقطه ذوب و شروع ذوب بخشی است. مذابهای فلسیک حاصل در ایجاد گرانیتها و لوکوگرانیتهای آناتکسیمشارکت داشته اند. بر اساس نتایج سن سنجی اخیر بر روی گنیسها و گرانیت های منطقه دلبر و مجموعه های دگرگونی و گرانیتوئیدهایمشابه در سایر نقاط ایران مرکزی می توان این رخداد را به کوهزایی پانافریکن در بازه زمانی اواخر نئوپروتروزوئیک- اوایل کامبریننسبت داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >