سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق روش های تولید بنزین، کیفیت و قیمت و استانداردها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق روش های تولید بنزین، کیفیت و قیمت و استانداردها دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق روش های تولید بنزین، کیفیت و قیمت و استانداردها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق روش های تولید بنزین، کیفیت و قیمت و استانداردها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق روش های تولید بنزین، کیفیت و قیمت و استانداردها :

 

 

توضیحات:
تحقیق با موضوع روش های تولید بنزین، کیفیت و قیمت و استانداردها، در قالب فایل word و در حجم 11 صفحه.

در این تحقیق، تولید بنزین به روش تقطیر اتمسفری، کراکینگ کاتالیزی، هیدروکراکینگ کاتالیستی، آلکیلاسیون و سایر روشها مورد بررسی قرار گرفته اند.

بخشی از متن:
روشهای شیمیایی متعددی برای تولید بنزین وجود دارد ولی می توان مهمترین آنها را روشهای کراکینگ کاتالیستی، هیدروکراکینگ، و آلکیلاسیون دانست. هر کدام از این روشها به شکلهای مختلفی صورت می گیرد که هر روش متعلق به یکی از شرکتهای نفتی می باشد.
کراکینگ کاتالیزی (کراکینگ کاتالیستی) مهمترین و رایجترین فرآیند پالایشگاهی برای تبدیل نفت خام های سنگین به مواد پر ارزشتری مانند بنزین و محصولات سبکتر است. در آغاز، کراکینگ به کمک گرما انجام می شد ولی فرآیند کاتالیستی بدلیل تولید مقدار بیشتر بنزین با عدد اکتان بالاتر و مقدار کمتری نفت کوره ی سنگین و گازهای سبک، تقریبا به طور کامل جایگزین کراکینگ گرمایی شده است. گازهای سبکی که در کراکینگ کاتالیستی تولید می شوند، در مقایسه با کراکینگ گرمایی محتوی اولفینهای بیشتری هستند.

تحقیق روش های تولید بنزین، کیفیت و قیمت و استانداردها
فهرست کلی مطالب:
روشهای فیزیکی
روشهای شیمیایی
کراکینگ کاتالیزی
هیدروکراکینگ کاتالیستی
آلکیلاسیون
منابع



 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد مواد نوری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد مواد نوری دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد مواد نوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد مواد نوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد مواد نوری :

مواد نوری

در بسیاری موقعیتها تقسیم کردن یک سیگنال نوری به مؤلفه های قطیده Orthogonally آن لازم است . این کار معمولاً با منشورهای قطبنده Beam Splitter انجام می شود.
این علائم می تواند از طریق یکسری از راهها تولید شود اما دوراه بسیار رایج است .

منشور Glan-Thompson
دو منشور ساخته شده از ماده ( Usually Calate ) bire fringent در طول وترهایشان به یکدیگر متصل می شوند . ضخامت لایه چسب و شاخص آن دقیقاً کنترل می شود .
معمولاً برخورد یک اشعه به سطح خارجی یک منشور بسته به قطبش دو اشعه مجزا ( یک اشعه معمولی و یک اشعه غیر معمولی ( ویژه ) تقسیم می شود . اشعه غیر معمولی ( ویژه ) بدون شکست مستقیماً عبور می کند اما اشعه معمولی در جهت ( زاویه ) Brewster شکسته می شود . این موضوع علاوه بر این در ( 5441) مواد bire fringent بحث می شود.

ابزار ( دستگاه ) معمولاً در شکل یک چهارضلعی ساخته می شود این موشوع رسیدن به فلز را در برخورد اشعه به سطح منشور ( برای سیستم بازتاب ) ممکن می سازد . و هنوز هم با سطح قطری در زاویه مناسب تر مواجه می شود . در ابزارهای واقعی سطوح ورودی و خروجی حتماً بازتاب می شوند .

مکعب قطبش Beam Splitter
این ابزارها همان نقش منشور Glan – Thompson را بازی می کنند به جز آنکه به جای استفاده از یک کریستال bire fringent آنها از یک ترکیب لایه ها از مواد دی الکتریکی در یک فصل مشتریک قطری بین دو منشور استفاده می کنند .
( 5441 ) مواد bire fringent
bire fringent یک خاصیت در بعضی از مواد است به طوریکه نور از قطبشهای مختلف یک فهرست متفاوت انکساری با آن ماده می چیند .یک اشعه غیر قطبیده یا باریکه ای از

نور ازامواج عمودی واقعی قطبیده تشکیل می شود که این دو اشعه مجزا در داخل ماده bire fringent تقسیم می شود عملکرد ( طرزکار ) جداکنندهها و منتشر کندهها ( پخش کننده ها ) برانار bire fringent استوار می باشد ( یا در حداقل قطبش ) . مواد بسیاری وجود دارند که خواص bire fringent رانشان می دهند . Calcite ( ) و rutile ( ) معولاً به خاطرخواص bire fringent شان استفاده می شوند . کوارتز نیز این خواص را دارد می تواند درموقعیتهای زیادی ایجاد مشکل کند . یک ماده bire fringent یک ساختار کریستالی دارد. در داخل این ساختار یک محور نوری وجود دارد . ( در بعضی ازمواد بیشتر از یکی ) هنگامی که یک اشعه تحت یک زاویه به محور نوری کربستال وارد می شود آن اشعه به دو اشعه تقسیم می شود. یک اشعه ( معمولی ) قطبش عمودی دارد اشعه دیگر ( اشعه غیر معمولی ) نسبت به اشعه معمولی قطبش Orthogonal دارد . برای اشعه معمولی ماده یک فهرست انکسای ثابت را نماش می دهد ( در مورد Calcite 66/1 ) برای اشعه غیر معمولی بسته به زوایه برخورد بخشی از اشعه اصلی ماده یک فهرست انکساری متغییر را

نمایش می دهد . ( بین 149 تا 166 ) یک اثر ( ) بسیار مفیدی در اینجا این است که ما می توانیم یک زوایه برخوردی را آنچنان که یک اشعه با فصل مشترک هوا-ماده مواجه می شود بیابیم . اشعه معمولی شکسته می شود اما اشعهغیر معمولی بازتاب می شود. زوایه برخوردی در موردی که این اتفاق می افتد Brewster نامیده می شود . این یک راه خوب برای جدایی یک اشعه غیر

قطبیده به دو اشعه قطبیده Orthogonal است
بسیاری از مواد معمولی اثر فوق را نمایش میدهند هنگامی که نور قوی خورشید روی آنها می افتد نور یک قطبش آن جذب و نور قطبش Orthogonal بازتاب می شود .
برای مثال برگ سبز یک درخت در نور مستقیم خورشید به نظر می رسد علت این موضوع بارتاب

قطبش قوی از سطح می باشد . اگر شما در حال گرفتن عکس از یک صفحه درخشنده نورانی باشید شما می توانید از یک فیلتر قطبنده استفاده کنید . اگر فیلتر را به زوایه صحیح بچرخانید بازتاب قطبیده ( از سطح ) بلوکه خواهد شد . ولی تنها قسمتی از نور تابیده شده دقیقاً از یر سطح بلوکه خواهد شد . بنابراین رنگها تشدید می شوند .
شما می توانید اثر یکسان استفاده قطبی کردن ( قطبش ) عینک خورشیدی را ببینید . شکستهای مختلف بدست آورده شده وابسته به رابطه‌ ارتباط زاویه برخورد به محور نوری کریستال می باشد . توجه به آنکه برای اشعه های موازی با محور نوری یا 90 درجه نسبت به آن اگر آن اشعه عمود به کریستال است هر دو قطبش از میان فصل مشترک متأثر شده عبور داده می شوند اگر اشعه عمود به کریستال نباشد آن به دو اشعه مجزای قطبش معولی و غیر معمولی پاشیده می شود.
برای یک اشعه رسیده و در یک زوایه به محور فوری ولی عمود بر فصل مشترک کریستال ـ هوا اشعه معمولی شکسته نمی شود اما اشعه غیر معمولی شکسته می شود.
Isolators 5.4.5 ( جداکننده ها )‌.
یک جداکننده یک ابزاری است ک اجازه می دهد تا نور در طول یک رشته در یک جهت عبور کند اما نه در جهت مخالف . در عمل آن کاملاً شبیه یک دیود در جهان الکتریکی است . جداکننده ها در

سیستمهای نوری در بسیاری نقشها ( وظایف ) لازم می شوند . معمولی ترین آن جلوگیری از بازتابهای Coming back clown یک فیبر از دوباره وارد شده و تجزیه ( فروپاشی )‌عملیات یک لیزر است .
بیشتر پدیده های خارق العاده نوری دوجهته هستند و بنابراین ساختمان یک جداکننده به قابل فهمی We might Like نیست . با وجود این یک پدیده نوری دوجهته نیست . این «‌اثر فارادی » است . این اثر وابسته به قطبش است بنابراین بر طبق استفاده از آن شما بایستی قطبش را حساب کنید .

5451 اثر الکترواپتیک The Electrooptic Effect
بعضی مواد مانند فهرستی از خواص انکساری متغییری بسته به درجه کاربردی زمینه الکتریکی دارند بسته به جهت گیری زمینه الکتریکی در ارتباط با کریستال بعضی مواد همچنین نمایش Bire fringence مختلف ( دلیل نوسانات RL متفاوت ارتباطتهای متفاوت زمینه الکتریکی هستند . ) این اثر درتغییر دهنده ها استفاده می شود

5452 اثر فارادی The Faraday Effect
اثر فارادی هنگامی که بعضی از مواد ا زجمله ( Yttrium – Iron – Garnet ) در یک میدان مغناطیسی قوی قرار می گیرند بدست می آید . عبور نور در داخل مواد سطح قطبش آن را ( بردارهای میدان الکتریکی و مغناطیسی ) با یک مقدار شبیه طول و قدرت میدان مغناطیسی

چرخانده است . این می تواند مفید باشد اما حالت بسیار مهم آن است که اثر نامتقارن است عبور نور در یک جهت ممکن است قطبش آنرا درست 45 درجه چرخانده باشد . عبور نور در جهت دیگر قطبش آن را به چپ با یک مقدار یکسان ( در این مورد 45 درجه ) خواهد چرخاند .
چرخش مخالف جهتهایی در ارتباط با جهت اشعه نور است اما در جهت مشابه ارتباط با R

otator جداکننده ها استفاده می شود در موقعیتهای بسیار تا نوری را که فقط در یک جهت عبور می کند فراهم کند . این برای زمان اتصال یک لیزر به یک رشته ( فیبر ) لازم است . نور منعکس شده می تواند باعث ناپایداری در لیزر و باعث بسیاری اثرات نامطلوب شود .
تعدادی از راههای ساختمان جداکننده ها وجود دارند و بیشتر اینها وابسته به اثرات یک راه است .
نور در حال آمدن اول با یک فیلتر قطبش دهنده مواجه می شود که همه قطبشها به جز آنها که در جهت قطبنده اند را برطرف می کند . ( این معنی میدهد که اگر نور در حال آمدن به نوبت قطبیده شود ما قصد داریم 50% آن را کم کنیم ) در خروج از فیلتر نور به طور عمودی قطبیده می شود . قطبش نور ورودی سپس دوران فارادی را وارد می کند . این ابزار ( تشریح شده در بالا ) قطبش را 45 به راست می چرخاند ( بدون شکست ) .
دومین فیلتر قطبنده در جلوی جهت زیادی است . نور از بیان این فیلتر اکنون بدون شکست عبور خواهد کرد و آن در جهتی یکسان درست مانند قطبش نور در حال ورود تطبیق داده می شود .
اولیننور با یک قطبنده که فیلترها هر نوری را که در زاویه 45 درجه با خط قائم تطبیق نمی کند خارج می کنند مواجه می شود. این امر چون که مانمی توانیم مطمئن باشیم از قطبش ناخواسته بازتابها لازم است
دوران فارادی کلید عمل جداکننده است . در جهت معکوس این وسیله قطبش را در خلاف جهت حرکت عقربه ساعت ( در اثر ارتباط با جهت انتشار ) خواهد چرخاند . بنابراین عمل چرخاننده نامتقارن است .
در خروج از پرتو(نور) روتاتور (آلت دوار) فارادی که حالا پولاریز (قطبی) شده است در بعلت عمود بودن آن . وقتی که آن (نور) برخورد می کند با فیلتر پلاریز سنیگ بعدی ، حذف خواهد شد (جذب می شود) . مشکل این نوع از ایزولاتور (جداساز – مجزا کننده) این است که ، پلاریزاسیون (قطبش) ورودی نیاز داردبه هماهنگی (تطابق) در جهت یابی از یک جداساز . اگر ورودی تا قطبیده (unpolarised) است ، پس ما از دست می دهیم یک نیمه از سیگنال (3dB) را . اگر سیگنال قطبی شده و جهت یابی اشتباه است ، بنابراین ما می توانیم کل سیگنالها را از دست بدهیم . بدتر از همه اینکه ، اگر پلاریزاسیون (قطبش) نوسان(اختلاف) داشته باشد با زمان (همانطور که بطور نرمال انجام می دهد بعد از یک سفر طولانی بر یک فیبر (طیف)) متغیر (بی‌ثبات) که تبدیل

خواهد شد به بی ثباتی در کاهش (افت قدرت موج) .
نتیجه این تغییر اتفاقی در سطح (میزان) سیگنال است ، بعبارت دیگر – پارازیت و یا اختلال جدی . این کاملاً به همان بدی ، آن صداها (پارازیت) نیست . در بسیاری از مکانهایی که ما می خواهیم استفاده کنیم از یک مجزا کننده (جدا ساز) در پرتو (نور) .
بعنوان مثال ، در خروج از یک لیزر نیمه رسانایی . هر چند در موقعیت های دیگر ، ما بیک وسیله (دستگاه مستقل پلاریزاسیون احتیاج داریم .
5-4-5-4 A Polarisation Independent Isolator
یک مجزا کننده مستقل پلاریزاسیون (قطبش) :

در بسیاری از بهره گیری ها (بکارگیری‌ها) ما قادربه کنترل پلاریزاسیون از وارد شدن به نور نیستیم. در مواردی شبیه به این ، یک مجزا کننده مستقل پلاریزاسیون احتیاج است . چنین مجزا کننده ای می تواند ساخته شود با جدا کردناشعه وارد شونده به دو راست گوشه (قائم ) پلاریزاسیون آن ، پردازش کردن‌آنها بطور جداگانه و سپس دوباره ترکیب کردن آنها در ورودی . این یک فرایند مشابه است که استفاده می شود در انتشار دهنده ها . در 1-6-4 توضیح داده شده است . «انتشار دهنده ها – قادعده کلی از عملکرد».

4-5-6-Circulators :انتشار دهنده ها
کارکرد اصلی و مهم از یک انتشار دهنده‌ ، توضیح داده شده در نور وارد می شود در هر پورت (مرز ورود / خروج) ویژه (می گوییم پورت1) حرکت می کند در اطراف انتشار دهنده و یافت می شود (می رود) به پورت بعدی (پورت 2) . نور وارد می شود به پورت 2 و آنرا ترک می کند و به پورت 3 می رود و غیره . وسیله هم اندازه (متقارن) است در محل عملکرد اطراف یک دایره . انتشار دهنده ها ابزارهای (وسایل) میکروآپتیک هستند (وابسته به بینایی) و می توانند ساخته شوند با هر تعداد از پورت ها .
همچنین ، معمول است که ساخته شود در یک نوع نامتقارن ، جاییکه آخرین پورت (4) نمی تواند بچرخد(گردش کند) در اطراف پورت 1 . در حالیکه این صرفه جوی در هزینه است اما این دلیل

مهمی برای انجام دادن آن نیست . اگر ما مطمئن شویم که پورت آخر نمی تواند در اطراف اولین پورت بچرخد ، ما می توانیم استفاده کنیم از این وسیله در سیستم های فوری که ارتباط دارد با لیزر ، ما مطمئن نیستیم و نمی خواهیم که سیگنالهای نادرست (ساختگی )‌به آن برگردند . یکی از چیزهای تماشایی در انتشار دهنده این

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق ارزشیابی شخصیت کودکان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق ارزشیابی شخصیت کودکان دارای 105 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق ارزشیابی شخصیت کودکان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق ارزشیابی شخصیت کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق ارزشیابی شخصیت کودکان :

نقاشی کودک یک پیام است، آنچه را که او نمی‎تواند به لفظ درآورد به ما انتقال می‎دهد. بررسی و درک زبان نقاشی اطلاعات ارزنده‎ایی را در اختیار والدین و مربیان و روانشناسان و همه کسانی می‎گذارد که خواهان درک و دریافت راز و رمز جهان کودک هستند، اکتشاف نظامدار این قلمرو به آخرین دهه‎های قرن گذشته بازمی‎گردد و بر قوانینی متکی است که خط‎شناسی نیز از آن سود جسته است.
بیان مسئله:
با توجه به گسترش پژوهشهای تجربی در زمینه روانشناسی کودک به ویژه به کمک دانش رفتاری و داده‎های اساسی که روانشناسی سنجشی در مورد پرورش سیستم عصبی و مرکزی ارائه داده‎اند، نگرش بزرگسالان در جهات گوناگون رفتاری کودکان دستخوش تغییرات مختلفی شده است. بنا به تحقیق (ورپیلو) دو روند اساسی در توسعه و پیشرفت درک کودک مؤثر واقع می‎شود که یکی تشخیص شناخت اشیاء و دیگری تمایز بین آنهاست.
اهداف پژوهش
الف: استفاده از نقاشی به عنوان وسیله‎ای ساده برای سنجش رشد شناختی.
ب: به دست آوردن ارتباط بین جنسیت و رشد شناختی.
ج: به دست آوردن ارتباط بین سن و رشد شناختی.


اهمیت پژوهش:
در عصر حاضر هر روز که می‎گذرد هنر کودکان اهمیت بیشتری می‎یابد و به خاطر تأثیری که روانشناسی و علوم تربیتی از آن به عمل می‎آورد همپای دیگر هنرهای مختلف رو به تکامل و پیشرفت است، هنر و نقاشی کودکان گواه راستینی بر حقایق اجتماعی و روانشناسی است.
فرضیه:
سطح تحول‎یافتگی (رشد شناختی) در دختران بالاتر از پسران است.
تعاریف عملیاتی:
الف: تعریف رشد شناختی: رشد شناختی به تغییراتی مربوط می‎شود که در حوزه فعالیت ذهنی روی می‎دهد و احساس، ادراک، حافظه، تفکر، استدلال و زبان را شامل می‎شود.
ب: تست آدمک رنگی: این آزمون در سال 1977 توسط ژاکلین روآیه روانشناس فرانسوی ابداع و هنجارگزینی شده است.
سایر فرضیه‎ها:
1- بین نمرات مقیاس سر دختران 6 ساله با نمرات سر پسران 6 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
2- بین نمرات مقیاس سر دختران 7 ساله با نمرات سر پسران 7 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
3- بین نمرات مقیاس سر دختران 8 ساله با نمرات سر پسران 8 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
4- بین نمرات مقیاس سر دختران 9 ساله با نمرات سر پسران 9 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
5- بین نمرات مقیاس طرح بدن دختران 6 ساله با نمرات طرح بدن پسران 6 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
6- بین نمرات مقیاس طرح بدن دختران 7 ساله با نمرات طرح بدن پسران 7 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
7- بین نمرات مقیاس طرح بدن دختران 8 ساله با نمرات طرح بدن پسران 8 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
8- بین نمرات مقیاس طرح بدن دختران 9 ساله با نمرات طرح بدن پسران 9 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
9- بین نمرات مقیاس طرح لباس دختران 6 ساله با نمرات طرح لباس پسران 6 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
10- بین نمرات مقیاس طرح لباس دختران 7 ساله با نمرات طرح لباس پسران 7 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
11-بین نمرات مقیاس طرح لباس دختران 8 ساله با نمرات طرح لباس پسران 8 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
12- بین نمرات مقیاس طرح لباس دختران 9 ساله با نمرات طرح لباس پسران 9 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
13- بین نمرات کلی دختران 6 ساله با نمرات کلی پسران 6 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
14- بین نمرات کلی دختران 7 ساله با نمرات کلی پسران 7 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
15- بین نمرات کلی دختران 8 ساله با نمرات کلی پسران 8 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
16- بین نمرات کلی دختران 9 ساله با نمرات کلی پسران 9 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
17- بین نمرات کلی دختران 6 ساله با نمرات کلی دختران 7 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
18- بین نمرات کلی دختران 7 ساله با نمرات کلی دختران 8 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
19- بین نمرات کلی دختران 8 ساله با نمرات کلی دختران 9 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
20- بین نمرات کلی پسران 6 ساله با نمرات کلی پسران 7 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
21- بین نمرات کلی پسران 7 ساله با نمرات کلی پسران 8 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
22- بین نمرات کلی پسران 8 ساله با نمرات کلی پسران 9 ساله تفاوت معناداری وجود دارد.
23- بین نمرات کلی دختران با نمرات کلی پسران تفاوت معناداری وجود دارد.
24- بین نمرات کلی دختران با افزایش سن تفاوت معناداری وجود دارد.
25- بین نمرات کلی پسران با افزایش سن تفاوت معناداری وجود دارد.
نتایج به دست آمده براساس فرمول ‎t تفاوت معنی‎دار رشد شناختی در دو گروه پسران و دختران را نشان می‎دهد یعنی دختران در این تست برتری خود را نسبت به پسران نشان دادند و از فرضیات مطرح شده به جز فرضیات 22-21-19-17-9-6-5-2-1، فرضیات دیگر تأیید شدند.




فصــل اول


مقدمه:
نقاشی کودک یک پیام است آنچه را که او نمی‎تواند به لفظ درآورد و به ما انتقال دهد. بررسی و درک زبان نقاشی، اطلاعات ارزنده‎ایی را در اختیار والدین، مربیان، روانشناسان و همه کسانی می‎گذارد که خواهان درک و دریافت راز و رمز جهان کودک هستند اکتشاف نظامدار این قلمرو به آخرین دهه‎های قرن گذشته بازمی‎گردد و بر قوانینی متکی است که خط‎شناسی نیز از آنها سود جسته است. همچنین دیدگاه روان تحلیل‎گری براساس بررسی گستره معانی نمادهائی که در خوابدیده‎ها و اسطوره‎ها، افسانه‎ها و در زندگی بازیافت می‎شوند به غنای آن در قرن حاضر کمک کرده است. کودک همه مسائل خود را به واسطه نقاشی به تجربه درمی‎آورد و خود را می‎آزماید و من خویشتن را بنا می‎کند.
خطوط ترسیمی، انعکاسی از دنیای هیجانی او هستند و نقاشی به تنهایی به منزله جهانی است که به موازات افزایش هشیاری و دگرگونی‎های کودک متحول می‎گردد. (دادستان، پریرخ، 1374، ص 1)
بیان مسئله:
با توجه به گسترش پژوهشهای تجربی در زمینه روانشناسی کودک به ویژه به کمک دانش رفتاری و داده‎های اساسی که روانشناسی سنجشی در مورد پرورش سیستم عصبی مرکزی ارائه داده‎اند، نگرش بزرگسالان در جهات گوناگون رفتار کودکان دستخوش تغییرات مختلفی شده است. (فراری، 1371، ص 7)
نقاشی کودک نیز در مراحلی که حوادث را دسته‎بندی و عرضه می‎کند و روند تجدیدی و تکامل یافته‎ای را از زمان خط خطی کردن، تا زمانی که خطوطی معنادار و بالاخره مبتنی بر قوانین پرسکتیو و شالوده منطقی رسم می‎کند می‎توان چیزی شبیه خواب و رویا معنی کرد. نقاشی نیز مثل خواب و رویا به کودک امکان می‎دهند تا اطلاعات و اعمالی را که از دنیای بیرون کسب می‎کند از هم جدا سازد و سپس آنها را دوباره تنظیم کند. در نقاشی همانند خواب و رویا کودک خود را از ممنوعیتها رها می‎سازد و با ما در حالتی ناخودآگاه درباره مسائل کشفیات و دلهره‎هایش صحبت می‎کند به همین دلیل اگر آموزش نقاشی را در پایه صحیح نقاشی قرار دهیم و در آن به کودکان از سنین پایین تمرین کپی و تقلید کردن را بیاموزیم اشتباه بزرگی مرتکب شده‎ایم. «فراری، 1371، ص3)

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ماشینابزار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ماشین‌ابزار دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ماشین‌ابزار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ماشین‌ابزار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ماشین‌ابزار :

ماشین‌ابزار

ماشین‌ابزار نامی کلی است برای اشاره به یکی از رشته‌های فنی که در آن کار با دستگاه‌های ویژه صنعتی آموخته می‌شود.
کارگاهها و آزمایشگاههای مربوط به ماشین‌ابزار
کارگاه فلزکاری – کارگاه تراشکاری – کارگاه فرزکاری – کارگاه سنگ زنی – کارگاه قالبسازی – CNC و CAD/CAM کارگاه – آزمایشگاه اندازه گیری
• کارگاه قالبسازی

دستگاه تراش , صفحه تراش , فرز , اسپارک , پانتوگراف
• دستگاه ماشینکاری
مجهز به دستگاه تراش , دریل , ماشینهای مخصوص سوراخکاری همزمان چند سوراخ, ماشین تراشهای مخصوص هیدروکپی vertical, ماشین سری تراش nc

• کارگاه ریخته گری
مجهز به دستگاه ریخته گری (فشاری) , دستگاه ریژه ریخته گری , دستگاه ریخته گری فشار بالا با توانهای (250 تن , 400 تن , 1600 تن ) , کمپرسور oil free , کوره ریخته گری 2 تن
• کارگاه رنگ کاری

مجهز به کوره رنگ کاری , آبشار رنگ , وان شستشو و کروماته و چربی گیری و;
• کارگاه پرداخت کاری
مجهز به دستگاه پولیش کاری
دستگاههای ماشین‌ابزار
دستگاه تراش ، دستگاه فرز ، دستگاه بازار تیزکن ، دستگاه فرز هاب ، صفحه تراش ، فرز پانتوگراف (جریان‌گیر) ، بورینگ ، اسپارک ، تزریق پلاستیک ، سنگ زنی ، دریل ، شابلن تراش ، CNC فرز ، ارونگ ، اره نواری ، DENFORDو MTS و MDT تراش و فرز CNC.
این مقاله در مورد CNC می باشد . بنابراین به بحث و بررسی ماشینهای CNC می پردازیم.

ابتدا به عکسهایی در رابطه با انواع ماشینهای تراش CNC ، سنگین و ; توجه می کنیم :
CNC TURNING
تصویر دستگاه اطلاعات دیگر سیستم کنترل نام/ کشور سازنده سال ساخت/ مدل
حداکثر قطر: 900 میلیمتر
حداکثر طول:10000mm
حداکثر وزن قطعه:5000 کیلوگرم CNC Control R&D MSH-D2 دستگاه تراش سنگین

ساخت کمپانی Wohlenberg از کشور آلمان
مدل: U900S
سال ساخت: 1983
حداکثر قطر: 1500 میلیمتر

حداکثر طول:13000mm
حداکثر وزن قطعه:14000 کیلوگرم CNC SIEMENS 820 T دستگاه تراش سنگین
ساخت کمپانی Skoda
مدل: Sua 125 PA
سال ساخت: 1992
حداکثر قطر: 180 میلیمتر

حداکثر طول: 400 میلیمتر
به همراه سه نظام هیدرولیکی و تارت الکتریکی 12 ابزاره Traub system TX-8-D دستگاه تراش CNC
ساخت کمپانی Traub از کشور آلمان
مدل: TNS 60
سال ساخت: 1988
حداکثر قطر: 140 میلیمتر
حداکثر طول: 220 میلیمتر

به همراه سه نظام هیدرولیکی و تارت الکتریکی 12 ابزاره Traub system TX-8-D دستگاه تراش CNC
ساخت کمپانی Traub از کشور آلمان
مدل: TNS 30
سال ساخت: 1988
حداکثر قطر: 260 میلیمتر

حداکثر طول: 550 میلیمتر
به همراه دو تارت 12 و 14ابزاره C 200 TT INDEX
دستگاه تراش CNC
ساخت کمپانی Index از کشور آلمان
مدل: MD7S-4A

سال ساخت: 1990
دستگاه دارای دو تارت و هر تارت 12 ابزاره می باشد
دستگاه دارای Barfeeder می باشد محورها:
X1/X2:300/180mm
Z1/Z2:650/650 mm
Y1: -+40 mm(Vertical) Siemens 840D Powerline
دستگاه تراش CNC
ساخت کمپانی Gildemeister از کشور آلمان
مدل: MF42 TwinY
سال ساخت: 1999

حداکثر قطر: 100 میلیمتر
حداکثر طول:140mm
به همراه یک سیستم اتوماسیون
مناسب جهت تولید انبوه شفت CNC Fanuc OT خط تولید تراشCNCبا 3 دستگاه
2 دستگاه تراش Goodway مدلGZL42
یک دستگاه تراش Goodway مدل: TA 32
سال ساخت: 1997

قطر ماشینکاری: 1400 میلیمتر
توان دستگاه: 55 کیلو وات Conventional دستگاه تراش عمودی
ساخت کمپانی Schiess از کشور آلمان ساخت سال 1966

فاصله بین دو مرغک: 2 متر
مصرف برق دستگاه:
400V/3Ph/50Hz/25A/15KW
دستگاه تنها7639 ساعت کار کرده Weiler دستگاه تراش دو محوره بستر تخت
ساخت کمپانی Weiler از کشور آلمان
مدل: E50/2
سال ساخت: 1997

حداکثر قطر ماشینکاری: 380 mm
حداکثر طول ماشینکاری:500 mm
سرعت اسپیندل:50-6000 RPM
مجهز به تارت 12 ابزاره CNC FANUC 15 T دستگاه تراش بستر مورب
ساخت کمپانی MONFORTS از کشور آلمان
مدل: RNC 3
سال ساخت: 1991

حداکثر قطر ماشینکاری:65mm
سیستم اتوماتیک باز و بسته کردن سه نظام و دیگر متعلقات
سرعت اسپیندل: 25-5000 RPM
جابجایی محور X:190 ملیمتر
جابجایی محور Z:450 میلیمتر CNC Eltro Pilot1 GILDEMEISTER CNC Lathe(GDS 65)
1989Germany

حال به تعریف و بررسی ماشینهای CNC و NC وکاربرد ماشینهای CNC می پردازیم.
فرز CNC :
دستگاه در این قسمت سه موتوره(سه محوره) است که در راستای محورهای x ,y, z کارمیکند. دستگاه تمام اتوماتیک است و بصورت دستی خیلی سخت قابل برنامه ریزی است که بصورت 16 ابزار است و برای قطعه سازی بکار میرود. دقت دستگاه در حد میکرون است.
* از دستگاهای CNC برای سوراخ کاری ، قلاویز کاری، قالب سازی و قطعه سازی استفاده میشود که دقت آن در حد میکرون می باشد و با کیفیت مناسبی محصول را ارائه میکند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تحقق بیش از 94 درصد درآمدهای مالیاتی پیشبینی شده در سال 1

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تحقق بیش از 94 درصد درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده در سال 1384 دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحقق بیش از 94 درصد درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده در سال 1384 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحقق بیش از 94 درصد درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده در سال 1384،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحقق بیش از 94 درصد درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده در سال 1384 :

 

تحقق بیش از 94 درصد درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده در سال 1384

 

 

به گزارش روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی، در سال گذشته، کل درآمدهای مالیاتی وصول شده کشور بالغ بر 134 هزار و 588 میلیارد ریال بود که معادل 4/94 درصد رقم پیش‌بینی شده در بودجه سال مذکور است.
 این گزارش حاکی است، در سال 1384 مجموع کل مالیات‌های مستقیم وصول شده، بالغ بر 83 هزار و 923 میلیارد ریال بود که این رقم معادل 1/88 درصد مالیات‌های مستقیم پیش‌بینی شده در بودجه سال گذشته است.
 در بخش مالیات‌های غیرمستقیم، مجموع کل وصولی بالغ بر 50 هزار و 635 میلیارد ریال است که در مقایسه با بودجه مصوب از رشد چهار درصدی برخوردار است.
بیشترین رشد وصولی در بخش مالیات‌های غیرمستقیم به مالیات کالا و خدمات مربوط می‌شود.
 مجموع مالیات وصول شده در بخش کالا و خدمات بالغ بر 14 هزار و 677 میلیارد ریال است که در مقایسه با رقم بودجه حدود 34 درصد رشد نشان می‌دهد.
گزارش دیگری حاکی است، درآمد مالیاتی دولت در چهار ماه اول امسال به 47 هزار و 29 میلیارد ریال بالغ شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 9/34 درصد افزایش نشان میدهد.
وصولی درآمدهای مالیاتی در چهار ماه اول سال 1385 به کل دریافت ها در حدود 6 / 23 درصد است. نسبت مذکور در سال قبل در حدود 8 / 20 درصد بوده است، این نسبت با توجه به ارقام منظور شده در جداول قانون بودجه سال 1385 کل کشور، در حدود 4/32 درصد است.
وصولی مالیات های مستقیم در چهار ماه اول سال 1385 بالغ بر 30 هزار و 513 میلیارد ریال بوده است، رقم مذکور صرف نظر از ترکیب اقلام تشکیل دهنده آن در مقایسه با مبالغ وصول شده در مدت مشابه سال 1384 در حدود 4/ 34 درصد افزایش دارد. مبلغ یادشده در مقایسه با  رقم پیش بینی شده در جداول قانون بودجه سال جاری نیز در حدود3/ 87 درصد تحقق یافته است
وصول مالیات بر شرکت ها (شامل مالیات عملکرد اشخاص حقوقی دولتی و غیردولتی و علی الحساب مالیات عملکرد سال 1385 شرکت های دولتی موضوع بند « ب » تبصره یک قانون بودجه سال جاری) مبلغی در حدود 22 هزار و 585 میلیارد ریال بوده است که در مقایسه با مبالغ وصولی در مدت مشابه سال قبل در حدود 5/ 36 درصد افزایش دارد، مبلغ مذکور در مقابسه با  رقم پیش بینی در بودجه مصوب در حدود 9/84 درصد تحقق یافته است.
وصولی مالیات بر شرکت های دولتی و غیردولتی در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب
3/41 و 3/47 درصد افزایش دارد، ضمناً عملکرد مالیات بر شرکت های دولتی و غیردولتی در مقایسه با  رقم پیش بینی شده در بودجه مصوب به ترتیب 7 / 82 و 8 / 89 درصد تحقق یافته است.
 همچنین وصولی مالیات بر درآمد (شامل مالیات های حقوقی، مشاغل، مستغلات و متفرقه) مبلغی در حدود 6 هزار و 433 میلیارد ریال بوده است که در مقایسه با مبالغ وصولی در مدت مشابه سال قبل در حدود 3/ 23 درصد افزایش نشان می‌دهد، مبلغ مذکور در مقایسه با رقم پیش بینی شده در بودجه مصوب در حدود 5 / 103 درصد تحقق یافته است

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >