سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تحقیق زندگینامه شهید مهندس جواد تندگویان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق زندگینامه شهید مهندس جواد تندگویان دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق زندگینامه شهید مهندس جواد تندگویان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق زندگینامه شهید مهندس جواد تندگویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق زندگینامه شهید مهندس جواد تندگویان :

واد تندگویان درسپیده‌دم روز 26 خرداد سال 1329 هجری شمسی پا به عرصه هستی نهاد. قدومش مایه برکت و خیر برای خانواده بود و وجودش روشنی بخش جانشان.قبل از اینکه به مدرسه برود پدرش او را به مسجد برد و با قرآن آشنا کرد. پدرش از هواداران آیت الله کاشانی ـ روحانی مبارز، مشهور بود. جواد در محیط ساده خانواده آموخت که معیار اصلی و هدف واقعی زندگی تجمل و رفاه نیست. بلکه غیر از مادیات، ارزشهای والاتر و برتر دیگری نیز وجود دارد. به همین دلیل در طول زندگی خود هیچ‌گاه اجازه نداد وسیله برای او هدف شود.
جواد اکثر شبها، با قدم‌های کودکانه‌اش همراه پدر و پدربزرگ به مسجد «بینایی» و هیات «بنی‌فاطمه» و فاطمیون خانی‌آباد می‌رفت. ساکت و آرام در گوشه‌ای می‌نشست و به نماز خواندن مومنان نگاه می‌کرد و گوش او به تدریج با دعا و گفتار عالمان دین آشنا شد. هنوز به دبستان نرفته بود که در صف نماز جماعت در کنار پدر و پدربزرگ خود ایستاد و نماز خواند و درس خضوع و خشوع در برابر حق و ایستادگی در مقابل هرچه غیرخدایی، را آموخت. در کنار پدر و پدربزرگش در جلساتی که بعد ازهیات به گونه‌ای خصوصی برگزار می‌شد شرکت داشت و با مبارزه مکتبی آشنا شد و تا آخرین دقایق حیات پرافتخارش از مبارزه دست نکشید و مسجد و هیات را ترک نکرد.
مهندس تندگویان با وجود اینکه امتیاز لازم را برای اعزام به خارج به عنوان سهمیه بانک ملی به دست آورده بود. در مصاحبه به دلیل اینکه مذهبی متعصب شناخته شد کنار گذاشته شد. ایشان با توجه به علاقه‌ای که داشتند در سال 1354 به تحصیل در دانشکده نفت آبادان مشغول می‌شوند و فعالیت‌های اسلامی و انقلابی خود را در انجمن اسلامی این دانشکده دنبال می‌کنند. پس از انقلاب با توجه به سوابق انقلابی مهندس تندگویان ایشان از سوی شهید رجایی به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی شدند. 40 روز بعد شهید تندگویان که به قصد تشویق و تقدیر کارکنان شجاع تاسیسات نفتی از یک راه فرعی عازم آبادان بودند، مورد تهاجم مزدوران صدام قرار گرفته و به اسارت گرفته می‌شوند که پس از تحمل سالها اسارت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
دوران ابتدایی
شوق آموختن و علاقه به اینکه جواد خودش بتواند کتاب بخواند و خط بنویسد، باعث شد که پدر زودتر او را به دبستان بگذارد. دبستان اسلامی جواد از شهرت خاصی درخانی‌آباد برخوردار بود. مدیر و معلمان مدرسه به این طفل ضعیف و نحیف ابجدخوان که می‌توانست بیشتر آیات و سوره‌های کوچک قرآن را که از پدرش آموخته بود، بخواند، علاقه شدیدی داشتند و تا پایان دروه ابتدایی اجازه نداند، خانواده‌اش او را از آن مدرسه به مدرسه دیگری منتقل کنند.
جواد قبل از ورود به مدرسه، نام شهید نواب صفوی را شنیده بود، نام غلامرضا را نیز در دبستان از سایر دانش‌آموزان شنید. این دو الکوی کودکی جواد بودند و اگرچه جواد نتوانست جسم خود را پرورش دهد اما از نظر روحی، روحیه‌ای مقاوم و نیرومند پیدا کرد.
یک شب جواد در مسجد محله شگفتی آفرید. ماجرای آن شب را، بعد از گذشت سالها، هنوز قدیمی‌ترهای خانی‌آباد به یاد دارند. در آن ایام، معمولا سرشب برق محلات تهران قطع می‌شد و مومنین مجبور می‌شدند قبل از وقت مسجد را ترک کنند. آن شب به محض اینکه برق قطع شد، جواد بلافاصله باصدای کودکانه خود شروع به خواندن دعای کمیل کرد و مانع ترک مسجد شد.
در دوره دانش‌آموزی جواد در دبستان، در فاصله بین سالهای 1332تا 1336 اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور نیز دگرگون شد و حوادثی روی داد که زمینه‌ساز قیام خونین 15خرداد 1342 در ایران بود .
ورود به وزارت نفت
تندگویان پس از پیروزی انقلاب به وزارت نفت دعوت شد. به دلیل مشکلات فراوان در جنوب و به ویژه در آبادان، وی به عنوان نماینده وزیر نفت در مناطق جنوب به آبادان اعزام شد. چندی بعد به سمت مدیر شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب منصوب شد. فعالیت در این سمت تا زمان نخست وزیری محمدعلی رجایی ادامه داشت.
اقدامات او در ارتباط با ایجاد آرامش در مراکز صنعتی جنوب، مدیریت فعالیتهای صنعتی، و راه‌اندازی پروژه‌های نفتی باعث شد محمدعلی رجایی، نخست وزیر وقت، در مهر او را به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی کند.

ناگفته‌هایی درباره شهید تندگویان
شهید مهندس محمدجواد تندگویان، بیش از چهل روز وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران نبود، اما در همین مدت کوتاه، گام‌های بلندی برای اعتلای صنعت نفت کشور برداشت.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان دارای 24 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان :

پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان

 

پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان شامل 24 اسلاید (ویژه رشته های مهندسی معماری) می باشد. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان
فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، اقدام به خرید آن نمایید.



مقدمه:

کاخ اردشیر بابکان در دوران اردوان پنجم واپسین پادشاه اشکانی به دست اردشیر بابکان بنیادگذار سلسله ساسانی در سده میلادی ساخته شد. کاخ اردشیر بابکان از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری فیروزآباد فارس می باشد. کاخ اردشیر بابکان در دوران اردوان پنجم واپسین پادشاه اشکانی به دست اردشیر بابکان بنیادگذار سلسله ساسانی در سده میلادی ساخته شد. کاخ اردشیر بابکان از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری فیروزآباد فارس می باشد.



پاورپوینت کاخ اردشیر بابکان
فهرست:

مقدمه
ویژگی های معماری
تاریخچه‌ ی کاخ اردشیر بابکان
جغرافیا و همسایگی‌های بنای کاخ اردشیر بابکان

.

عنوان: کاخ اردشیر بابکان

فرمت: پاورپوینت

تعداد صفحات: 24 اسلاید

ارائه شده در: فروشگاه های سازه برتر

.

تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:

 

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن دارای 118 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن :

 

 

تحقیق جامع با موضوع جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن، در قالب فایل word و در حجم 118 صفحه.



این پژوهش، داری فصل بندی (5 فصل ) و جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن
فهرست بندی و همچنین منابع معتبر (هندبوک و مقالات و ...) میباشد


بخشی از متن:

 

به دلیل خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی مناسبی که فلز تیتانیوم و آلیاژهای آن دارد جایگاهی ویژه را در تولید فلزات به خود اختصاص داده است به طوری که با گذشت تنها 70 سال از ورود آن به صنعت پس از فولاد و آلومینیوم بیشترین حجم تولید را دارد. اگرچه کاربردهای آن در محصولات مصرفی مثل چوب گلف، دوچرخه و کامپیوترهای laptop نیز در حال رواج است. تیتانیم بیشتر با آلومینیوم، آهن، منگنز، مولیبدن و مواد دیگر آلیاژ می‌سازد. تیتانیوم خالص تجار و بیشتر آلیاژهای تیتانیوم قابلیت جوشکاری با استفاده از روش های مختلف جوشکاری را دارند. متداول ترین روش های جوشکاری مورد استفاده برای آلیاژهای تیتانیوم GTAW و GMAW و FSW می باشند. از دیگر روش های مورد استفاده می توان به الکترون بیم، جوشکاری لیزر و جوشکاری مقاومتی اشاره نمود ...



جوشکاری تیتانیوم و آلیاژهای آن
فهرست مطالب:

مقدمه

***فصل اول

تیتانیوم

معرفی تیتانیوم

آلیاژهای تیتانیوم

تیتانیوم خالص تجاری یا تیتانیوم غیرآلیاژی

آلیاژهای تیتانیوم آلفا:

آلیاژهای تیتانیوم نزدیک آلفا:

آلیاژهای تیتانیوم آلفا-بتا:

آلیاژهای تیتانیوم بتا:

میکرو ساختار تیتانیوم

خواص تیتانیوم

عملیات حرراتی

کارگرم

کار سرد

کاربرد های تیتانیوم

***فصل دوم

مروری بر روش های جوشکاری

طبقه بندی روشهای اتصال و انواع جوش

اصول جوشکاری قوس تنگستن تحت پوشش گاز محافظ

قوس الکتریکی:

تجهیزات مورد نیاز در جوشکاری TIG:

عیوب متداول در جوشکاری TIG

جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی

پارامترهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی

مزایای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی

محدودیت ها

پیشرفتهای جوشکاری FSW

***فصل سوم

جوشکاری تیتانیوم

روش های جوشکاری تیتا نیوم

-جوشکاری قوس پلاسما :

جوشکاری پرتو الکترونی:

جوشکاری با پرتو لیزر:

جوشکاری قوس تنگستی یا گاز :

جوشکاری در اتاقک :

-جوشکاری قوس فلزی گازی :

-حفاظت اولیه ی گازی:

عملیات ایمنی : -

تمیز کاری :

جوشکاری با حفاظت رو باز :

جوشکاری در محفظه:

چمبر های جوشکاری:

بررسی جوش نفوذی :

عوامل موثر بر مشخصه های ریز ساختاری منطقه جوش تیتانیم

- اندازه دانه های B اولیه در ناحیه ذوب :

محصولات تغییر حالت:

عملیات حرارتی پس از جوشکاری:

انتخاب سیم جوش برای جوشکاری تیتانیوم

جوشکاری آلیاژهای تیتانیوم :

-جوشکاری تیتانوم:

-جوش پذیری نسبی :

خواص مکانیکی در حین جوشکاری تیتانیوم:

حفاظت اتصال در حین جوشکاری :

طراحی و طرح اتصال:

-ضوابط ( میعار) و محدودیت ها :

-طرح اتصال:

-تمیزکاری سطح و درجه پاکی:

-تمیز کاری درز اتصال :

-حفاظت اتصال در حین جوشکاری:

-خلل و فرج:

-عملیات حرارتی پس از جوشکاری :

***فصل چهارم

کار بردها

-تولید قطعات :

کاربرد جوشکاری تیتانیوم در صنایع هوا فضا:

***فصل پنجم

نتیجه گیری و بحث

منابع و مراجع

 



 


دانلود این فایل


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید



کلمات کلیدی :

پیشنهاد الگویی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

پیشنهاد الگویی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار دارای 154 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیشنهاد الگویی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست عناوین
فصـل 1 9
چرا نیاز به الگویی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار می باشد 9
1-1مقدمه 10
1-2 کیفیت 11
1-3 هزینه 12
1-4 زمان 12
1-5 تست 13
1-6تست و مدلهای توسعه 13
1-7 استخراج نیازمندیها 14
1-8 چگونگی ارائه رویکردی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار 15
فصل 2 17
مفاهیم اساسی تست و تولید نرم افزار 17
1-2 کیفیت نرم افزار 18
نیازمندی ها 21
طراحی 21
پیاده سازی 21
تست 22
توزیع و استقرار 22
آموزش و پشتیبانی 22
تضمین کیفیت نرم افزار 23
2-2 ISTQB 23
2-3 متریک های نرم افزاری 28
اهداف مربوط به آگاهی 29
اهداف مربوط به تغییر 29
اهداف معیار‌ها 30
2-4 تست نرم افزار 31
2-5 چرا تست نرم افزار مهم می باشد؟ 32
امروزه نرم افزار همه جا حضور دارد 32
کم کردن ضریب شکست در توسعه سیستم های نرم افزاری 32
تضمن کیفیت سیستم (بر اساس استاندارد ها و نیاز مشتری) 32
تعیین سطح کیفیت سیستم 33
بالا بردن سرعت توسعه سیستم 34
2-6 فرآیند توسعه نرم افزار 34
2-7 اندازه‌گیری و فرآیندهای اندازه‌گیری 35
2-8 ERP 36
ماژولهای متعارف 38
ساخت وتولید 38
مدیریت زنجیره‌ای ملزومات 38
مالی 38
پروژه 38
منابع انسانی 38
فصل 3 39
3-1 مقدمه 40
3-2 مدل آبشاری 41
فازها 43
فاز (A) امکان سنجی سیستم 43
اعتبار سنجی 44
فاز (B) استخراج نیازمندی های سیستم 44
اعتبارسنجی 44
فاز (C) طراحی محصول 44
تایید 45
فاز (D) طراحی جزئیات 45
تایید 45
فاز (E) نوشتن کد وپیاده سازی 45
تست اجزا 45
فاز (F) یکپارچه سازی 45
تائید محصول 45
فاز (G) اجرایی کردن 45
سیستم تست 46
فاز (H) عملیاتی و نگهداری 46
اعتبار سنجی مجدد 46
مدل آبشاری برای توسعه سیستم ERP 46
در فاز A : 46
در فاز B: 47
در فاز C : 47
در فاز D : 48
در فاز E : 48
در فاز F: 48
در فاز G: 48
در فاز H: 48
جمع بندی: 49
مدل آبشاری برای توسعه وب سایت یک شرکت تجاری 49
در فاز A : 49
در فاز B: 50
در فاز C : 50
در فاز D : 50
در فاز E : 50
در فاز F: 50
در فاز G: 51
در فاز H: 51
مدل آبشاری برای تولید نرم افزار کاربردی 51
در فاز A : 51
در فاز B: 52
در فاز C : 52
در فاز D : 52
در فاز E : 52
در فاز F: 52
در فاز G: 52
در فاز H: 52
جمع بندی: 53
متریکها 53
فاز (A) نیازمندی مشتری (امکان سنجی سیستم) 57
فاز (B) استخراج نیازمندی های سیستم 58
فاز (C) طراحی محصول 59
فاز (D) طراحی سطح پایین (طراحی جزئیات) 59
فاز (E) پیاده سازی قسمت ها 59
فاز (F) برنامه نویسی 59
فاز (E’) تست قسمت ها 59
فاز (D’) تستسطحپایین 60
فاز (C’) تست سطح بالا 60
فاز (B’) تست سطح بالا 60
فاز (A’) تست سطح بالا 60
فلش های b و c و d و e 60
مدل V برای توسعه سیستم ERP 61
مدل V برای توسعه وب سایت یک شرکت تجاری 61
مدل V برای تولید نرم افزار کاربردی 61
متریکها 62
3-4 مدل W 62
فازها و جدول متریک ها برای هر فاز 66
مدل W برای توسعه سیستم ERP 67
مدل Wبرای توسعه وب سایت یک شرکت تجاری 67
مدل W برای تولید نرم افزار کاربردی 68
متریکها 68
مزایا : 68
معایب: 68
3-5 مدل پروانه 68
فازها: 72
مدل پروانه ای برای توسعه سیستم ERP 72
مدل پروانه ای برای توسعه وب سایت یک شرکت تجاری 72
مدل پروانه ای برای تولید نرم افزار کاربردی 73
متریکها 73
مزایا : 73
فصل 4 74
پیشنهاد الگویی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار 74
4-1 مقدمه 75
4-2 موازی کاری 75
4-3 تحویل نمونه به مشتری 76
4-4 مدل پیشنهادی 77
4-5 پارامترهای i و j و n 80
4-6 مدیریت انجام توسعه سیستم به صورت موازی 81
4-7 مدیریت انجام تست ها به صورت موازی 81
4-8 مدیریت انجام فعالیتها به صورت موازی 81
4-9 سطح بندی 82
فصل 5 83
بررسی الگویی پیشنهادی 83
5-1 مقدمه 84
5-2 سناریو توسعه سیستم ERP به وسیله مدل پیشنهادی 84
مشکل انجام فعالیت های موازی 85
5-3 سناریو توسعه وب سایت یک شرکت تجاری به وسیله مدل پیشنهادی 88
مشکل انجام فعالیت های موازی 89
مشکل تولید نمونه 91
5-4 سناریو توسعه برنامه کاربدی سناریو به وسیله مدل پیشنهادی 94
مشکل تولید نمونه 94
5-5 متریکها 97
نتیجه گیری و پیشنهادات 98
پیشنهادات 100
مراجع 101
لغت نامه 102
پیوست 1 105
پیوست 2 115
پیوست 3 125
پیوست 4 135
پیوست 5 145



فهرست شکل ها
شکل(1) مثلث تولید 11
شکل(2) بالا به بعضی از مشکلاتی که بالا گفتیم اشاره طنز آمیزی دارد. 15
شکل(3) ساختار آموزشی ISTQB 24
شکل(4) کشورهای عضو ISTQB و چگونگی ارتباط آنها با سازمان و موارد درسی 25
شکل (5) مقایسه ساختار آموزشیISTQBو ISEB 26
شکل(6) فرآیند تست نرم افزار ISTQB 27
شکل(7)فرآیند ISTQB در کنار فرآیند IEEE 28
شکل (8) اهداف معیارها 30
شکل (9) اهمیت کیفیت 33
شکل (10) مدل آبشاری 42
شکل (11) مدل V 54
شکل (12) مدل V و تست 56
شکل(13) فازها و جدول متریک ها برای هر فاز 57
شکل (14) مدل W 63
شکل (15) نسخه ای دیگر از مدل W 64
شکل (16) مدل W و تست 65
شکل (17) زمان بندی مدل W 66
شکل (18) مدل پروانه ای 69
شکل (19) بالهای مدل پروانه ای 70
شکل (20) مدل پروانه ای و تست 71
شکل (21) مجموعه ای از مجموعه ها 77
شکل(22) مدل پیشنهادی 79
شکل(23) ارتباط i , j, n در مدل پیشنهادی 80
شکل(24) سطح ها در مدل پیشنهادی 82
شکل(25) ERP 85
شکل(25) ساختار ERP پیش فرض 86
شکل(26) بررسی زمانی مدل پیشنهادی 87
شکل(27) ساختار وب سایت پیش فرض 89
شکل(28) بررسی زمانی مدل پیشنهادی برای وب سایت 90
شکل(29) بررسی پارامترهای مدل پیشنهادی برای وب سایت 92
شکل(30) بررسی ارتباطات مدل پیشنهادی برای وب سایت 93
شکل(31) بررسی پارامترهای مدل پیشنهادی برای برنامه کاربردی 95
شکل(32) بررسی ارتباطات مدل پیشنهادی برای برنامه کاربردی 96



فصـل 1
چرا نیاز به الگویی برای پایش متریک های فرآیند تولید نرم افزار می باشد

1-1مقدمه
در صنعت نرم افزار پروژه های زیادی با شکست روبرو شده اند و یا زیان ده بوده اند. مهندس ها این صنعت همیشه به دنبال راه حل هایی برای کاهش این شکستها و رسیدن به بهره وری بیشتر بوده و هستند. به دلیل اینکه نرم افزار کالایی خاص ، بسیار متنوع و در کاربرد های مختلف است و هر روزه به دامنه این تنوع اضافه می شود. با توجه به حساسیت تولید نرم افزار باید فرآیندی مشخص و قابل تکرار برای تولید نرم افزار در یک مجموعه داشت که بتوان با آن تعداد مشخصی نیروی انسانی را در پروژه های گوناگون مدیریت کرد و بهترین بازدهی حاصل شود. البته باز هم باید توجه داشت که پروژه باید با کمترین ریسک ممکن شروع و به پایان برسد. مشکلات بسیاری ممکن است برای توسعه سیستم های نرم افزار به وجود آید که از جمله آن موارد زیر می باشد:
1- عدم درک مناسب از نیاز مشتری
2- طولانی شدن مدت پروژه و از دست رفتن بازار آن محصول
3- رقابت شدید بر سر بعضی از محصولات مانند سیستم های جامع اطلاعاتی
4- انتظارات بی جای مشتریان
5- پیچیدگی نرم افزار در طی فرآیند تولید
6- عدم تهیه مستندات مشخص
7- وابستگی به برنامه نویسان
8- انجام ندادن تست های مناسب
9- ناتوانی در تخمین زدن زمان کل پروژه
10- عدم امکان سنجی مناسب برای پروژه ها
حال برای رفع این موارد مهندس ها نرم افزار باید تعادلی بین سه فاکتور هزینه، زمان و کیفیت برقرار نمایند تا به بهترین نتیجه ممکن برسد .
شکل(1) مثلث تولید
این سه عامل کاملا به هم وابسته می باشند هر چه زمان بیشتری صرف شود هزینه بیشتری صرف می شود و هر چه کیفیت بالاتری مد نظر باشد دو عامل زمان و هزینه افزایش میابد. پس باید به تعادلی مشخص رسید تا با کمترین هزینه به کیفیت مورد نظر در زمان مورد نظر رسید.[4]


مراجع
[1] GUO LiBing , et Al , “The ApplicAtion And ReseArch of SpAceflight TrAcking And
Controlling SoftWAreTesting Process NeW MoDel “ , ICENT, 2010.
[2] Dorothy GrAhAm et Al, “ FOUNDATIONS OF SOFTWARE TESTING “,ISTQB
CERTIFICATION, 2010.
[3] SigriD Eldh. “ON TEST DESIGN” MälArdAlen UniVersITy Press dissertations, 2011.
[4]دکتر ناصر مدیری و سعید لالویی باغستانی، شرحی بر انجمن بین المللی تست نرم افزار(ISTQB) و بررسی و مقایسه دو انجمن وابسته به آن.
[5] GrAhAm, D.R., Herzlich, P.,AnD Morelli, C., “CAST Report - Computer-AiDeD SoftWAre Testing.” CAmBriDge MArket Intelligence, LimITeD, LonDon, House, PArkgAte RoAD, LonDon, UK, 1995
[6] مدیری، ناصر،کشاورز، فاطمه، مفاهیم پیشرفته در مهندسی نرم افزار، تهران،گنج نفیس،1389
[7] مدیری، ناصر، دوامی، فاطمه،علی محمد ملایری، عصمت،متریک های نرم افزاری،تهران، گنج نفیس،1389
[8] M. J. OrDonez, H. M. HADDAD, "The StAte of Metrics in SoftWAre InDustry", Fifth InternAtionAl Conference on InformAtion Technology, 2008
[9] R. GunnAlAn, M.SheresheVsky, HAny H. AmmAr, "PseuDo DynAmic Metrics", 2005
[10] PAul GooDmAn, "SOFTEARE METRICS: Best PrActices for Successful IT MAnAgement", 2004
[11] Paul Goodman, "SOFTEARE METRICS: Best Practices for Successful It Management", 2004
[12] Christof Ebert, Reiner Dumke, "Software Measurement, Establish, Extract, Evaluate, Execute"
[13] N. Fenton, S. Pfleeger, Software Metrics: A Rigorous & Practical Approach, 2nd ed., PWS Publishing Company, 1997
[14] Barry w.Boehm, TRW Defense System Group,”A Spiral Model of Software Development and Enhancement”, IEEE May1988
لغت نامه
فارسی لاتین
ازمون پذیرش AcceptAnce test
معیار ها benchmArks
کد code
تعهد commITment
عملیات مفهوم concept operAtion
هزینه انباشته cumulAtiVe cost
تایید اعتبار و تایید طراحی design VAlidAtion And VerificAtion
طراحی جزئیات detAiled design
طراحی جزئیات detAiled design
تعیین اهداف، جایگزین ها، محدودیت determine objectiVes , AlternAtiVes,constrAints
توسعه، بررسی محصول سطح بعدی deVelop, Verify next-leVel product
برنامه ریزی توسعه deVelopment plAn
ارزیابی جایگزین، شناسایی، حل و فصل خطرات eVAluAte AlternAtiVe , identify , resolVe risks
اجرای کردن implementAtion
اجرای implementAtion
یکپارچه سازی integrAtion
یکپارچه سازی و تست integrAtion And test
یکپارچه سازی و برنامه ریزی آزمون integrAtion And test plAn
طرح چرخه زندگی life-cycle plAn
نمونه ها models
نمونه های عملیاتی operAtionAl prototype
تقسیم pArtITion
برنامه ریزی مراحل بعدی plAn next phAses
پیشرفت مرحله به مرحله progress through steps
نمونه اولیه prototype
اعتبارسنجی مجدد re VAlidAtion
الزامات برنامه ریزی requirements plAn
تایید اعتبار نیازمندیها requirements VAlidAtion
بررسی reVieW
تجزیه و تحلیل ریسک risk AnAlysis
شبیه سازی ها simulAtions
طرح ها و نیازمندی نرم افزار SoftWAre plAns And requirement
طراحی محصول نرم افزاری softWAre product design
نیازهای نرم افزار softWAre requirements
امکان سنجی سیستم system feAsibilITy
واحد آزمون unIT test
آزمون واحد unIT test
اعتبار سنجی VAlidAtion
تایید VerificAtion

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

چگونه اعتماد به نفس دانش آموزان را تقویت نمایم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

چگونه اعتماد به نفس دانش آموزان را تقویت نمایم دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چگونه اعتماد به نفس دانش آموزان را تقویت نمایم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چگونه اعتماد به نفس دانش آموزان را تقویت نمایم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چگونه اعتماد به نفس دانش آموزان را تقویت نمایم :

چکیده

 

یکی از دلایل عمده بسیاری از اختلالات رفتاری و شخصیتّی در کودکان و نوجوانان، ضعف در اعتماد به نفس و احساس خودارزشمندی (عزت نفس) است، بنابر این امروزه در اصلاح و درمان بسیاری از این اختلالات، پرورش و تقویّت احساس اعتماد به نفس و مهارتهای فردی و اجتماعی آنان، نقش بسزایی ایفا می کند. شروع مدرسه زمان خوبی برای تقویت اعتماد به نفس است، زمانی که قصد داریم به فرزندمان بیاموزیم چه اهدافی را در زندگی داشته باشد و برای رسیدن به آن ها چگونه تلاش کند، باید احساساتی را که باعث تقویت تفکرات منفی در آن ها می شود کاهش دهیم.به این منظور باید باورها و توقعات سختی که از خود دارد و باعث ضعیف شدن اعتماد به نفسمی شود و به آن شدت می بخشد را تغییر دهیم

 

یکی ازدلایل عدم یادگیری در کودکان ضعف دراعتمادبه نفس است واین رابطه مستقیمی باچگونگی نگرش فرد نسبت به خو ددارد درمان آن بدون توجه به اصول وروشهای تقویت اعتمادبه نفس انجام نمی پذیرد اینجانب ......... آموزگار سال......... آموزشگاه .......... در اوایل سال تحصیلی وقتی مشاهده کردم که دانش آموزم درفعالیت های داوطلبانه شرکت نمی کندو کمتر سعی می کند در فعالیت های کلاسی و همچنین فعالیت های گروهی شرکت نماید سعی نمودم تا به کمک مادراو اعتمادبنفس او راتقویت نمایئم لذاتوانمندیهای اورامدنظرگرفتیم نه ضعف ها وناتوانایییها را.

 

بنا بر این در جهت رفع این مشکل فعالیت های درحد توان ازاوخواستم تابا تلاش خود به موفقیت برسد و او را ترغیب به داشتن دوستان بیشتری نمودم تا از این طریق انگیزه یبیشتری برای سخن گفتن وابراز وجود داشته باشد

 

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >