سفارش تبلیغ
صبا ویژن

?پروژه استانداردهای ISO

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

?پروژه استانداردهای ISO دارای 101 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ?پروژه استانداردهای ISO کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ?پروژه استانداردهای ISO،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ?پروژه استانداردهای ISO :

 

پروژه مربوط به درس کنترل کیفیت آماری

مقدمه

در جهان امروز هر لحظه با تحولات و تغییرات شگرف و برق آسایی مواجهیم. حرکت کیفیت گرایی در جهان تجارت، حرکتی تکاملی، مثبت و در عین حال توفنده و پر تلاش است که در دهه اخیر آغاز شده و به سرعت سراسر گیتی را فرا گرفته است.

استانداردهای ایزو 9000 در حقیقت یک الگوی عملی و موفق برای پاسخگویی به این حرکت توفنده است. الگویی که عنوان زیان مشترک جهانی را به خود اختصاص داده و هم اکنون بیش  از 450000 واحد تولیدی و خدماتی در سراسر دنیا موفق به دریافت گواهینامه ایزو 9000 شده‌اند.

اگر چه برخی از مدیران و کارشناسان در اولین برخوردها، با تردید به آن می‌نگریستند، اما به مرور و با ایجاد فرهنگ و بینش لازم و اثبات عملی بودن آن در تمامی واحدهای تولیدی و خدماتی که علاقمند به ارتقاء کیفیت محصولات و خدمات خود هستند، به تدریج شک‌ها تبدیل به یقین شد و مدیران به صورت روز افزون به استفاده از این استانداردها علاقه و تمایل نشان دادند. (کاوش، 1380، الف) خوشبختانه شناخت اهمیت و آغاز فعالیت در زمینه استانداردهای ایزو 9000 در صنایع تولیدی و خدماتی کشور دائماً در حال گسترش است.  دریافت اخباری همچون افزایش تعداد سازمان‌هایی که موفق به دریافت گواهینامه انطباق شده‌اند یا شروع فعالیت در کارخانجاتی که حتی در نقاط محروم قرار داشته و با همت دولت و تلاش مدیران، کارشناسان و کارگران ایثارگر تأسیس و به فعالیت اشتغال دارند یا ‎آغاز فعالیت در سازمان های خدماتی، فنی و مهندسی و حتی آموزشی و همچنین استمرار فعالیت در بسیاری از سازمان‌ها و نزدیک شدن یا آماده بودن تعدادی از سازمان‌ها برای انجام ممیزی نهایی، همگی و همگی نویدی است امید بخش در ایجاد یا گسترش فرهنگ ارزش نهادن بر کیفیت در صنایع کشور؛ فرهنگی که عامل بقاء، عامل موفقیت و عامل استمرار موفقیت برای هر سازمان تولیدی یا خدماتی چه در بازارهای داخلی و چه در بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی است. (پورشمس، 1382، ص 1)

آخرین اطلاعات غیر رسمی از مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، به عنوان نهاد ملی و مسئول و پشتیبان اجرای سیاستهای ارتقاء کیفیت کشور حاکی است که تاکنون بیش از 400 واحد تولیدی در کشور ما موفق به اخذ گواهینامه ایزو 9000 شده‌اند. امروزه دیگر کمتر مدیر یا کارشناسی را می‌توان یافت که به نقش و اهمیت کیفیت به عنوان مهمترین عامل توفیق در بازار رقابت و استانداردهای ایزو 9000 به عنوان مؤثرترین و موفقترین سازو کار دست یابی به کیفیت، اعتقاد وا اذعان نداشته باشد: مدلی که تاکنون بیش از 150 کشور جهان – از جمله کشور عزیز ما – آن را به صورت کامل پذیرفته اند. بدین لحاظ امید و انتظار می رود این روند در سال های آینده نیز رشد شتابنده‌ای داشته  باشد. (کاوش، 1380، الف) شاید در حال حاضر ضرورت داشته باشد (مشابه برخی از کشورهای در حال توسعه) تا در جهت شتاب بخشیدن به فعالیت‌های مؤثر، جلوگیری از دوباره کاری‌ها و یا اشتباهات و بالاخره به ثمر رسیدن سریع‌تر فعالیت ‌های آغاز شده، یک یا چند سازمان دولتی مرتبط با صنایع، پیشقدم گردیده و با همکاری متخصصان، مشاوران و بخصوص مدیران و کارشناسان صنایع دارای گواهینامه، انجمن یا جامعه‌ای را به وجود آورند تا در آن، همگی اعضاء صادقانه و مسئولانه و بر طبق یک برنامه زمانی منظم، آموخته‌ها و تجارت خود را در اختیار یکدیگر و سایر مدیران و کارشناسان مشتاق صنایع و بخصوص صنایعی که می‌خواهند با اتکاء بر نیرو و دانش کارکنان خود و به صورت مستقل فعالیت نمایند، قرار دهند. حفظ و محرمانه تلقی کردن تمامی اطلاعات، آموخته‌ها و تجارب فقط و فقط برای خود، نوعی خودخواهی و بی مسئولیتی است. اگر میهن خود را خانه اصلی خود بدانیم و در برابر آن مسئول باشیم، اگر موفقیت خود را وابسته به امید، نشاط، رضایت و موفقیت هم میهنان خود بدانیم، آن وقت است که ضرورت مسئولیت پذیر بودن برای انتقال اطلاعات، آموخته‌ها و تجارب به مشتاقان تلاشگر و صادق که همواره نیز حق‌شناس باقی خواهند ماند، بیشتر مشخص می‌گردد. دین مبین اسلام با زیبایی تمام، زکوه علم را در نشر علم می‌داند. (پورشمس، 1382 ، ص1)

مروری اجمالی بر مراحل اصلی توسعه مفاهیم کیفیت

3- مدیریت کیفیت جامع

- مشتری مداری

- کلیه محصولات و فرآیندها باید با توجه به نیاز و خواست مشتریان داخلی و خارجی تولید گردد.

- مسئولیت کیفیت به عهده همه است.

- توسعه مستمر سازمان و خود کنترلی در نظام کیفیت

 

2- مدیریت نظام کیفیت

- محصول و فرآیند گرایی

- ترویج اصل رعایت کیفیت

- سازماندهی نظام‌مند و مستند نظام کیفیت

 

 

1- کنترل کیفیت

- فقط محصول گرا

- وجود حالتی شدیداً تخصصی در موضوع کیفیت

1- اطلاعاتی درباره سازمان بین‌المللی استاندارد (ISO)

ISO حروف اختصاری سازمان پشت صحنه استانداردهای بین‌المللی سری ISO 9000 برای مدیریت و تضمین کیفیت است که در بیش از 150 کشور مورد قبول قرار گرفته و در هزاران سازمان تولیدی و خدماتی در بخش‌های دولتی و خصوصی در حال بهره‌برداری است.

ISO 9000 یکی از موفقترین سری‌های استاندارد در تاریخ ISO (سازمان بین‌المللی استاندارد سازی)، است که در سطح جهان بازتاب گسترده‌ای داشته و نام ISO را در جامعه کاری در سطحی فراتر از متخصصینی که مستقیماً با استانداردهای فنی در تماسند، مطرح کرده است.

انتشار اولین استانداردهای سری ISO 14000 در سپتامبر 1996 برای مدیریت محیط زیستی و روند سریع پذیرش این استانداردها در جامعه کاری، نوید دهنده معروفیت بیشتری برای نام ISO می باشد. با این حال بسیاری از اعضاء جامعه کاری ممکن است آشنایی کمتری با سازمانی که پشت صحنه ISO 14000 , ISO 9000 قرار گرفته است، داشته باشند.

1-1- فراتر از ISO 9000 و ISO 14000

ISO 9000 و ISO 14000 تنها دو سری از بین حدود 15000 استاندارد بین‌المللی است که ISO از بدو فعالیتش در سال 1947 منتشر کرده است. ISO برای موضوعات فنی زیر، استاندارد تعیین می‌کند:

مهندسی مکانیک، مواد شیمیایی پایه، مواد غیرفلزی، سنگ معدن و فلزات، پردازش اطلاعات، گرافیک و عکاسی، کشاورزی، ساختمان، تکنولوژی های ویژه، بهداشت و درمان، علوم پایه، محیط زیست و بسته‌بندی و توزیع کالا.

1-2- نام ISO

ISO یعنی سازمان بین‌المللی استاندارد سازی. (ISO) یک علامت اختصاری نیست، بلکه نامی است که از کلمه یونانی (isos) به معنی مساوی ریشه می‌گیرد. پیشوند (iso) که در بسیاری از لغات مانند: (isometric) ( به معنی یک اندازه) و (isonomy) (به معنی تساوی قوانین یا تساوی افراد در مقابل قانون) بکار رفته است از همین کلمه ریشه می‌گیرد با مقایسه دو کلمه «مساوی» و «استاندارد » مشخص می‌شود که چرا نام ISO برای این سازمان انتخاب شده است. علاوه بر این نام ISO در سر تا سر جهان برای مشخص کردن این سازمان بکار می‌رود؛ و بدین ترتیب از ایجاد علائم اختصاری متعددی که از ترجمه «سازمان بین‌المللی استاندارد سازی» ایجاد می‌شود، مانند IOS   در زبان انگلیسی و OIN در زبان فرانسه جلوگیری شده است. بنابراین در همه کشورها نام کوتاه این سازمان همیشه ISO است.

1-3- غیردولتی

ISO یک سازمان غیردولتی است. این سازمان جزء سازمان ملل متحد نیست (اگر چه با تقریباً تمام دفاتر تخصصی خانواده ملل متحد ارتباط نزدیک دارد). اعضاء بر این سازمان که در حال حاضر حدود 150 کشور را شامل می‌شود، از نمایندگان دولتی تشکیل نشده است: بلکه متشکل از سازمانها یا مؤسسات ملی استاندارد است که بر اساس رویه یک سازمان از هر کشور انتخاب شده‌اند.

1-4- اختیاری

کلیه استانداردهایی که توسط ISO تدوین می‌شوند اختیاری هستند. ISO هیچگونه قدرتی برای تحمیل کاربرد آن‌ها ندارد. درصدی از این استانداردها غالباً مرتبط با بهداشت، ایمنی یا محیط زیست و در بخشی از کشورها به صورت بخشی از قوانین اصلی درآمده، یا این که در قوانین به عنوان پایه فنی بدان اشاره شده است. به هر جهت اینگونه کاربرد استانداردها، تصمیم‌ مستقل مقامات قانونگذار یا دولت‌های کشورهای مربوطه می‌باشد. ISO به شخصه، هیچگونه قدرت قانونی یا قانونگذاری ندارد.

1-5- اتفاق نظر

استانداردهای ISO متأثر از نیروهای بازارند. این استانداردهای با اتفاق نظر بین المللی متخصصین مختلف، از جمله بخش‌های صنعت، فنی و تجارت تدوین می‌شوند که برای استاندارد خاصی ابراز نیاز کرده‌اند. این گروه توسط متخصصین دولتی، مقامات قانونی، مراکز آزمایش، دانشگاهیان، گروههای مصرف کنندگان یا سازمان‌هایی با دانسته‌های مرتبط ، یا آن‌هایی که در ارتباط با استاندارد در حال تدوین، اظهار تمایل کرده‌اند، همراهی می‌شوند. اگر چه استانداردهای ISO ماهیت اختیاری دارند، ولی از آنجا که در پاسخ به تقاضای بازار تدوین می‌شوند و بر اتفاق نظر گروههای ذینفع مبتنی می‌باشند، از کاربردهای وسیعی برخوردارند. 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رضایت بیماران از خدمات پرستاری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رضایت بیماران از خدمات پرستاری دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رضایت بیماران از خدمات پرستاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رضایت بیماران از خدمات پرستاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رضایت بیماران از خدمات پرستاری :

رضایت بیماران از خدمات پرستاری

وضع مطلوب
همانطور که اشاره شد رضایت بیماران از خدمات پرستاری به عنوان یک معیار کیفیت مراقبت اهمیت اساسی فراوانی دارد چرا که اطلاعات زیادی را در مورد میزان موقعیت پرستاران در نیل به ارزشها و انتظارات مورد توجه بیماران در اختیار ما می گذارد و در مدیریت و برنامه ریزی و ارزشیابی برنامه های مراقبت پرستاری ارزش عمده أی دارد. اطلاعات بدست آمده از بیماران از نحوه مراقبت آنان و رضایت آنها از خدمات پرستاری می تواند شواهد مدارک مثبتی را برای نیاز به تغییر در سازماندهی و شیوه ارائه خدمات بهداشتی فراهم آورد.

رضایت بیماران از خدمات پرستاری را می توان از دو جنبه بررسی کرد :
1ـ بعنوان یک متغیر مستقل یعنی متغیری که تغییرات آن منجر به تغییر در متغیرهای دیگر می شود. مثلاً تعیور بیمار در مصرف داروهای تجویز شده و رعایت دستورات پزشکی و ادله تماس بیمار با پزشک معالج خود و سایر مواردی که با افزایش رضایتمندی بیمار شاهد افزایش آنها خواهیم بود مثل استفاده مردم از طب پیشگیری و افزایش سطح سلامت جامعه.

2ـ بعنوان یک متغیر وابسته یعنی متغیری که تغیر آن ناشی از تغیر در متغیرهای دیگر باشد که این همان مفهوم مددجو بودن را شامل می شود و امروزه قریب به اتفاق اکثر تحقیقاتی که در این زمینه انجام می شود در این رابطه است.

آنچه مسلم است این است که هدف از مراقبت ها و خدمات پرستاری این است که این امکان بوجود آید تا بیمار به مدت طولانی تری زندگی کند و مطمئن و راضی باشد. اگر فرد نتواند به طور کاملاً رضایت بخش نقش خود را ایفا نماید و از عهده وظایف خود برآید احساس می کند به عنوان یکی از اعضای جامعه موقعیت ضعیفی دارد و این امر می تواند باعث نارضایتی شود چون این امکان را ندارد که به نوعی زندگی کند که برایش مطلوب باشد.

وسعت رضایت بیماران ارتباط بسیار نزدیکی با درمان ، مراجعه به پزشک جدید و دیدگاه مربوط به بهداشت دارد و به عنوان معیار اصلی برایند در بسیاری از مطالعات مورد تاکید قرار گرفته است.
رضایت بیمار را می توان هم بعنوان یک متغیر وابسته کیفیت مراقبت و هم بعنوان پیشگیری کننده توان رفتارهای بهداشتی مربوطه در نظر گرفت.

ممکن است بیمار هنگام مراجعه به یک مرکز ، یک سری انتظارات و ارزشیابی های قبلی نداشته باشد که در رضایت او تاثیر داشته باشد. در حقیقت هنگامی که بیمار برای دریافت خدمات بهداشتی به سازمان مربوطه مراجعه می کند یک سری از انتظارات و ارزشیابی ها را در ذهن خود دارد که در طی دریافت خدمات از آن مرکز از کلیه افراد و رفتارهای آنان ارزشیابی بعمل می آورد و سرانجام رضایت را عدم رضایت خود را اعلام می دارد.

در سال 1983 سازمان خدمات بهداشتی ملی (NHS) تصویب نمود که کلیه مراکز ارائه خدمات بهداشتی در آمریکا باید در کنترل و تنظیم برنامه خود از نظرات بیماران استفاده نمایند چراکه استفاده از رضایتمندی بیماران و توجه به دلایل عدم رضایت آنها تاثیر مفیدی در رشد کیفی خدمات سازمانها خواهد داشت.

طی مطالعاتی که از بررسی 45 مقاله در آمریکا انجام شده است مشخص شده است که رضایت بیماران شاخص مفید و سودمندی در برآمد در کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران است. در آمریکا و انگلستان برخی از سازمان های بهداشتی از مراقبت یا معالجه بیماران خود توسط پزشکان یا پرستارانی که سطح رضایتمندی مردم از آنها پایین است جلوگیری بعمل می آورند و بر اساس سطح رضایت در جریان به پزشکان یا پرستاران پاداش تعلق می گیرد.

 

در حال حاضر در این کشورها از رضایتمندی بیماران در ارزشیابی برنامه های آموزشی تدوین شده برای پرستاران و بیماران و تغییر در نحوه ی ارائه خدمات پزشکی و یا پرستاری یک مرکز بعنوان یک اصل استفاده می شود. در این کشورها یک حرکت ملی در جهت توجه به خواست مددجویان در مورد مراقبت های بهداشتی دیده می شود . بعلاوه مفهوم مشارکت استفاده کنندگان از خدمات

بهداشتی روانی در خدمات بهداشت روانی نیز مورد تاکید و حمایت قرار گرفته است و میزان رضایت مردم از خدمات بهداشت روانی جنبه جدیدتری به خود گرفته است و نیز تایید شده است که اگر ارائه دهندگان خدمات یاد بگیرند که به مددجویان خود چگونه گوش فرا دهند آنها نسبت به تجارب دیدگاهها و چشم اندازهای بسیار عالی و با ارزشی را فرا روی ارائه دهندگان قرار می دهند.

به هرحال مسلم است که رضایت مددجویان از خدمات پرستاری نقش مهمی در ارتقاء سلامت و بهداشت جمعه دارد. بیمار راضی همکاری بیشتری در امر خود مراقبتی و درمان دارد. برنامه آموزشی را به طور جدی تر و منظر تر دنبال می کند. نقش و استرس کمتری در برخورد با پرستاران دارد و در کل امر سلامتی وی سریع تر پیش می رود.

در حقیقت رضایت یک پدیده است که نقش بسزایی در حفظ و ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماریها دارد. هر قدر میزان رضایت بیماران از خدمات پرستاری افزایش یابد به همان نسبت بهبود جسمی و روانی بیماران سریعت تر و مثبت تر صورت خواهد پذیرفت.

رضایت از خدمات پرستاری را می توان در 2 بعد جسمی و روانی مطرح نمود. عدم رضایت از خدمات پرستاری منجر به ناخرسندی و نارضایتی بیماران و عدم تعامل جسمی و روانی آنها می گردد.
نارضایتی از خدمات پرستاری در اثر عدم پاسخ یا پاسخ ناکامی به نیازهای بیماران از طرف پرستاران صورت می گیرد و باعث بروز ناامیدی و یاس ، خشم و اضطراب مداوم ، اعمال رفتارهای غیرعادی

، عدم همکاری در امر مراقبت از خود و درمان ، عدم پیگیری برنامه های ترخیص یا مراقبتی خواهد شد. بیمار ناراضی نگرش منفی خود از خدمات پرستاری را به دوستان ، آشنایان و اقوام و خانواده خود به طور کامل انعکاس خواهد داد و باعث بدبینی جامعه نسبت به مراقبتهای ارائه شده توسط پرستاران خواهد گردید.

عوامل زیر بر رضایت بیماران تاثیر مثبت دارد :
البته باید دوباره متذکر شد که رضایت یک صفت چند بعدی است و تحت تاثیر عوامل زمینه أی اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و شخصیتی قرار می گیرد. حتی در بعضی مطالعات سطح رضایت بر حسب سن و جنس تفاوت می کند. رضایت بالا با سن بالای 65 سال و نیز با جنس مردان در مقایسه با زنان ارتباط معنی داری داشته است. علاوه بر آن میزان رضایت بیماران با سطح انتظارات

آنان رابطه معکوسی دارد. هرچه سطح توقع بالاتر رود از میزان رضایت کاسته می شود. به علاوه انتظارات بیماران به عواملی گوناگون از جمله میزان آگاهی و سطح تحصیلات آنان نیز بستگی دارد.
بیمارانی که برای اولین بار به یک بیمارستان مراجعه می کنند ممکن است مدتی طول بکشد تا انتظارات و توقعاتی پیدا بکنن

د زیرا بسیاری از انتظارات در اثر تجارب قلبی شکل می گیرد. انتظارات یک بیمار تاثیر مستقلی بر میزان رضایتمندی وی دارد. به عبارت دیگر عادت قبلی به نحوه فعالیت یک پزشک اثر مستقلی بر میزان رضایت بیمار دارد حتی اگر پزشک اخیر فعالیت بهتری در مقایسه با پزشک قبلی داشته باشد.
ضعف زمینه اجتماعی بیماران ، نیازهای وسیع بهداشتی ، مشکلات ارتباطی ، افسردگی بیماران ، ضعف خدمات مطابق ، شعف قلابی ، تنهایی ، اضطراب ، نقص و کمبود تعداد اطاقها از عواملی هستند که با نارضایتی و نا امنی بیماران در ارتباط است. عقیده بر این است که در مراقبت ها نارضایتی و ناامنی با یکدیگر در ارتباطند فردی که احساس امنیت می کند محیط خود را مخاطره آمیز تلقی می کند. تصور از وضع آینده او را به طور جدی نگران نمی کند و قادر خواهد بود روابط آشنایی خوب با دیگران برقرار کند.

بیماران ناامن و ناراضی اغلب همکاری خوبی ندارند و حتی احتمالاً غالب تهاجمی خواهند داشت . نارضایتی یک شکل بیرونی است شکل واقعی در روش احساس ترس و ناامنی است . بیماران ناامنی که اغلب مربیان اضطراباتشان مشکل دارند ممکن است در مورد کل وضعیت زندگیشان و اینکه چه کسی از آنها مراقبت خواهد کرد نگرانی داشته باشند . یک عامل مهم در امنیت روانی و کاهش سطح نارضایتی بیماران ارتباط خوب انسانی است که بیمار را تشویق می کند به فعالیت

های مستقل مراقبت از خود بپردازد. نارضایتی به طور مثبت با مشکلات روابط انسانی در ارتباط است و بنابراین بیشتر به عوامل خارجی مربوط می شود. آگاه ناامنی بیشتر به مشکلات روانی اجتماعی مانند ترس ، تنهایی و اضطراب و عوامل داخلی مربوط می شود.

باید توجه داشت که در مورد رضایت یا نارضایتی گاهی یک بعد از خدمات پرستاری مثبت یا منفی تحت تاثیر ابعاد مثبت یا منفی دیگری قرار میگیرند ، رضایت را به تنهایی نباید به عنوان یک معیار کافی دانست زیرا ممکن است یک بعد منفی یا مثبت در سایه دیگر ابعاد مثبت

ا منفی مراقبت قرار گیرد . مثلاً فردی که به او پتو داده شده است ممکن است کاملاً راضی باشد.
در بررسی علل نارضایتی در بیمارستانهای انگلستان در سال 2002 مهم ترین علل نارضایتی بیماران شلوغی بیش از حد بیمارستانها مطرح شده بود که علت آن فقدان رختخواب برای بیماران پذیرشی ، فقدان دسترسی و مراقبت های اولیه و پرستاران ، کمبود پرسنل پرستاری ، افزایش

پیچیدگی معاینات بالینی بیماران و فقدان تست های تشخیصی پیشرفته و تسهیلات ارزیابی شد. اثرات شلوغی بیمارستانها ، ارائه مراقبت های ناکافی به بیماران ، تاخیر طولانی در درمان ، درد و مشکلات بیماران ، نارضایتی طولانی و فراوان بیماران و تاثیر منفی بر آموزش و تحقیق می باشد.
مطالعات انجام شده نشان می دهد که افزایش تعداد پرسنل پرستاری باعث افزایش رضایت بیماران می شود هرچقدر میزان و تعداد پرسنل پرستاری بیشتر باشد میزان بروز عفونت های ادراری ، ایست قلبی ، خونریزی معده ، روده أی ، مرگ ناگهانی کاهش خواهد یافت.

مطالعات نشان می دهند که پرسنل پرستاری تاثیر بزرگی بر پیامدهای بیماران دارند ، تحقیقات متوجه ارتباط بین تعداد پرسنل پرستاری و 6 شرط از شرایط پذیرش شامل بروز عفونت های ادراری ، شوک ، پنوموفی ، ایست قلبی ، خونریزی معدی ـ روده أی ، طول اقامت در بیمارستان ، شده اند. شکل کمبود پرسنل پرستاری در بسیاری از بیمارستانها جدی است و یکی از مهمترین علل نارضایتی بیماران می باشد.

نتایج کمبود پرسنل پرستاری برای بیماران می تواند بسیار جدی و وخیم باشد عوارض یادشده ریسک بالای از مرگ بدنبال آنها دارد و نه هدف باید کاهش شیوع این عوارض تا حد صفر یا تاجایی که ممکن است باشد. مطالعات نشان دادند که پرستاران یک عنصر بسیار مهم در بهبودی سلامت و رضایت بیماران می باشند و بر روی حس خوب بودن بیماران تاثیر بسزایی دارد. سیاستگذاران باید مطمئن شوند که بیمارستانها و پرستاران منابعی دارند که به پرسنل پرستاری اجازه کاهش عوارض و افزایش پیامدهای سلامتی بیماران را می دهند. پرستاران کلید مراقبت های با کیفیت بالا در بیمارستانها و در شرایط هستند و پرستاران می بایست از حداکثر 5-4 بیمار مراقبت کنند. در حالیکه امروز از پرسنل پرستاری « هر پرستار مراقبت از 8-7 و حتی 12 بیمار که انتظار می رود و قتی پرستاران بیماران زیادی دارند آنها زمان کمی برای سپری کردن با بیماران دارند. و وظایف پرستاری خود را به سرعت و با عجله انجام می دهند. آنها خسته می شوند و توانایی ایشان برای مانیتورینگ و ارزیابی شرایط بیمارستان کمتر می شود. وقتی پرستاران بیماران بیشتری دارند. کیفیت مراقبت ها کاهش می یابد و به همان نسبت نارضایتی بیماران از پرسنل پرستاری افزایش می یابد.
متخصصین در یک مطالعه از 168 بیمارستان پنسیلوانیا از سال 98 تا 99 و بررسی 10 هزار پرستار و بیشتر از 22 هزار بیمار و جراحی عمومی مثل آپاندیس ، ارتوپدی و جراحی عروق متوجه شدند که برای هر بیمار افی بیشتر از 4 بیمار در یک شیفت کاری یک پرستار و کارشناس خطر مرگ حدود 7% برای بیماران جراحی افزایش می یابد.

بیماران ، بیمارستانهایی با کمترین تعداد پرسنل 8 بیمار به ازای هر یک پرستار حدود 31% بیشتر خطر مرگ در مقایسه با بیمارانی که تحت پرستاری زیر پرستارانی قرار گرفته اند که 4 بیمار به ازای هر ترس دارند. در یک مقیاس بین المللی اشباف و تفاوت کارمندان از این اهمیت می تواند منجر به 10000 رنگ غیر عادی غیر ضروری بشود. یافته های دیگری که توسط تحقیقات انستیتو ملی

تحقیقات پرستاری آمریکا انجام شده است نشان می دهد که در رابطه با کمبود پرستار به ازای هر بیمار اضافی در ازای هر پرستار یک ریسک خطری حدود 23% خستگی فراوان جسمانی و روحی بدنبال کار ، 5% افزایش نارضایتی کاری و 43% ریسک حرکت وجود دارد. این یافته ها بطور

مستقیم به افزایش هر نیازی بیمارستانی دلالت می کند. هزینه جایگزینی یک پرستار متخصص میتواند حدود 64 هزار دلار باشد . در نتیجه سطح رضایت پرستاران نمی تواند در هزینه أی مالی بیمارستان و نیز کمک به جذب پرسنل موثر باشد.
طبق تحقیقات انجام شده ارتباط مستقیم بین تعداد پرسنل

پرستاری و حسن رضایت و خوب بودن بیماران وجود دارد و در حقیقت زندگی بیماران به آن بستگی دارد. چراکه مراقبتهای پرستاری موثر عامل رفع نارضایتی بیماران می باشد و مراقبت های موثر پرستاری از بیمار به تماس نزدیک با بیمار مشاهده مستقیم و مداوم بیمار ، تعامل موثر و عملکرد سریعتر به موقع و موثر با بخصوص زمانیکه شکلی برای بیمار بوقوع می پیوندد ارتباط دارد.

سیاستگذاران مدیران و مراقبین حرفه أی بهداشتی از همه اصناف بایستی با یکدیگر تعامل یابند و مطمئن شوند کیفیت مراقبت ها بالاست و پرسنل کافی پرستاری وجود دارد تا از مرگ های غیر ضروری و نارضایتی مردم از پرسنل پرستاری پیشگیری شود. علاوه بر آن تحقیقات انجام شده از 621 بیمار در 40 واحد در 20 بیمارستان آمریکا در فوریه 2004 نشان داد که بیمارانی که رضایت

بالاتری از خدمات پرستاری ابراز می کردند. بیمارانی بودند که پرستاران مسئول آنها از مراقبت از آنها در شرایط کاری با پرسنل کافی پرستاری ، حمایت مادی و معنوی خوب از پرستاران و ارتباط خوب بین پرستاران با پزشکان وجود داشت. در ژانویه 2003 متخصصین پرستاری تایید کردند که شرایط بیماران پزشکی ، فیزیولوژی ، جسمانی ، روانی و… با کمبود پرسنل پرستاری بدتر می شود به ازای هر بیمار اضافی که برای هر پرستار کارشناس در نظر گرفته می شود 7% میزان مرگ بیمار افزایش می یابد.

تحقیقات تایید کرده اند که برای داشتن بیمارانی با رضایت بالا از خدمات پرستاری و داشتن بیمارانی شاد و سرزنده و سرحال بایستی در وهله اول رضایت خدمات پرستاری را جلب کرد و مشکلات جسمانی ، مادی و روانی آنها را مرتفع ساخت. چراکه پرستاران شاد = بیماران شاد. پرستاران راضی = بیماران راضی.

بنابراین یکی از مهم ترین عوامل جهت افزایش رضایت بیماران در خدمات پرستاری افزایش رضایت شغلی پرستاران می باشد و فراهم ساختن موقعیت و تسهیلاتی جهت افزایش رفاه کاری آنان می باشد چراکه در جوامع یا بیمارستانهایی که به این مهم اهمیت داده می شود ، شاهد کاهش یا حذف نارضایتی مددجویان از خدمات پرستاری هستیم.

یکی از متخصصین چراغچی می نویسد :
مردم در مورد شایستگی های فنی پزشکان کمتر نگرانی دارند. آنچه آنها را نگران می کند این است که پزشکان بیماران خود را به عنوان یک انسان درک نکنند و یا آنها را درست راهنمایی نکنند در حقیقت بیماران می خواهند از پزشکی مراقبت های پزشکی را دریافت نمایند که به سخنان آنها گوش فرا دهند ، به مشکلات خاص آنها توجه داشته باشد ، آنها را خوب بشناسند و اجازه دهند صحبت های خود را تمام نمایند. بیماران به این پزشکان نیازمندند.

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق وکیل و قاضی 58 ص

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : 60

 

فرمت فایل : ورد

 

قسمتی از محتوی فایل

 

تعداد صفحات : 60 صفحه

وکیل و قاضی قاضی در یک محاکمه بر اساس کیفرخواست باید یک قاضی حرفه‌ای باشد (یعنی قاضی دادگاه عالی، یک قاضی دادگاه جزا یا قاضی تمام وقت دادگاه جزا یا معاون و قائم‌مقام تمام وقت یا یک قاضی پاره‌وقت) تقسیم کار بین این انواع مختلف قضات در پاراگراف .

توضیح داده شده است.
دادستانی باید یک نماینده و وکیل حقوقی داشته باشد.
معمولاً متهم دارای یک وکیل است و احتمالاً متهم می‌تواند وکیلی از سرویس دفاع کیفری اخذ نماید.
(وکیل تسخیری) هر چند بعضی از مشاورین حقوقی حق حضور در دادگاه جزا را دارند.
وکالت قانونی برای محاکمه براساس کیفرخواست هنوز معمولاً متضمن انتخاب مشاور حقوقی است که به نوبه خود یک وکیل مدافع را انتخاب می‌کند.
پاراگراف‌های ذیل در ارتباطند با بعضی از جنبه‌های نقش وکیل مدافع دادستانی و متهم و ارتباط آن‌ها با قاضی.
بحث‌ ما در این‌جا اساس آن بر روی تصمیمات و حکم دادگاه‌های قبلی است.
(پرونده‌های تصمیم گرفته شده) و هم‌چنین براساس مجموعه مقررات رفتاری کانون وکلا.
این مجموعه قواعد رفتاری الزام قانونی ندارد (مجموعه قواعد رفتاری وکلا) اما دارای ارزش تشویقی بالایی است و یک وکیل مدافعی که مطابق با روح این مجموعه قوانین عمل می‌نماید نمی‌تواند مرتکب نقض نظامات آن حرفه شود.
سیستم عدالت کیفری در این کشور اساساً اتهامی است.
وظیفه دادستان است که پرونده را از ناحیه دولت ارائه نماید.
و نقش وکیل مدافع برای متهم دفاع از اوست.
نتیجه این‌که مداخله قاضی بایستی محدود به ارائه چهارچوبی باشد که در آن وکلای طرفین وظایف خود را با دقت و به صورت منصفانه انجام دهند.
در پرونده منتشره در روزنامه Times در سال 1994 شکایت نمودند از این‌که قاضی از ارائه ادله ابتدایی (اولیه) به درستی توسط آن‌ها جلوگیری کرده و آن‌چنان مرتباً و به صورت خصمانه مداخله کرده است که امکان یک محاکمه عادلانه را از بین برده است.
دادگاه تجدیدنظر محکومیت‌های آن را نقض و دستوری محاکمه مجدد را داد.
قضات این دادگاه (دادگاه تجدیدنظر) تاکید نمودند که مواردی وجود دارد که در آن‌ها قاضی می‌تواند و به واقع باید دخالت کند.
برای مثال چنان‌چه شاهد پاسخ مبهمی ارائه نماید قاضی باید از او بخواهد که به کوتاه‌ترین شیوه ممکن آن را شفاف‌سازی نماید.
اگر او (قاضی) پاسخ را نشنود می‌تواند خواهان تکرار آن شود تا بتواند به درستی متوجه آن شود.
او بایستی مداخله کند که به منظور کوتاه‌کردن سخنان ناوارد و تکرار به منظور حذف کردن موارد غیرمرتبط و از این شاخه به آن شاخه پریدن و اعمال فشار نسبت به شهود.
در این پرونده دادگاه استیناف بر این نظر قرار گرفت که دخالت قاضی فراتر از مرزهای قضایی مشروع رفته بود.
یکی از پرونده‌هایی که قضات دادگاه تجدیدنظر به آن مراجعه واستناد کردند پرونده‌ی Hulusi بود و در صفحه 385 این مجموعه گزارشات کیفری قاضی Lawton اظهار داشته است.
این یک اصل اساسی در یک محاکمه انگلیسی است که اگر متهمی ارائه ادله می‌نماید بایستی به او اجازه داده شود که این کار را بدون تحت فشار قرارگرفتن یا قطع صحبت‌های او انجام دهد.
قضات بایستی به خاطر داشته باشند که اغلب افرادی که در

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله رایگان دستورات اسمبلی در دستورات گسترش داده

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رایگان دستورات اسمبلی در دستورات گسترش داده دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رایگان دستورات اسمبلی در دستورات گسترش داده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رایگان دستورات اسمبلی در دستورات گسترش داده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رایگان دستورات اسمبلی در دستورات گسترش داده :

برای افزایش اندازه یک مقدار به کلمه یا کلمه مضاعف، با حفظ علامت، از دستورات گسترش استفاده می شود. دستورات گسترش بیت علامت ثبات انباشتگر(AL/AX) را بسط می دهند.
CBW
CWD
________________________________________
در بعضی از محاسبات خصوصا تقسیم و ضرب نیاز به افزایش اندازه داده از یک بایت به یک کلمه یا از یک کلمه به یک کلمه مضاعف است. اعداد بدون علامت با اضافه کردن صفر در سمت چپ به سادگی گسترش می یابند. ولی برای افزایش طول یک عدد علامتدار باید بیت علامت در سمت چپ عدد تکرار شود. دستورات تبدیل بیت علامت بسط می دهند.
________________________________________
CBW
دستور (convert byte to word) cbw محتوای بیت شماره هفت ثبات AL را در AX بسط می دهد. یعنی بیت شماره هفت ثبات AL را در کلیه بیت های ثبات AH کپی می کند. درنتیجه مقدار ریاضی بایت AL به یک کلمهAX گسترش پیدا می کند.
دستور هیچ عملوندی ندارد:
cbw
دستور cbw روی هیچیک از فلگ ها تاثیر ندارد.
دستور cbw در محاسبه تقسیم یک بایتی کاربرد دارد.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

بررسی علم پرتونگاری و مطالعه ویژگیهای پرتوی X

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی علم پرتونگاری و مطالعه ویژگیهای پرتوی X دارای 95 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علم پرتونگاری و مطالعه ویژگیهای پرتوی X کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

پرتوهای X در سال 1895 ، به وسیله ی رونتگن فیزیکدان آلمانی کشف شد و از آنجا که ماهیت آنها در آن زمان ناشناخته بود ، بدین نام خوانده شدند . این پرتوها برخلاف نور معمولی نامرئی هستند اما مسیر مستقیمی را می پیماند و فیلم عکاسی را مانند نور مرئی متأثر می کنند . از سوی دیگر ، از نور با نفوذتر بوده و به آسانی از بدن انسان ، چوب ، قطعات نسبتاً ضخیم فلزی ، و دیگر اشیاء کدر عبور می کنند .
برای استفاده از هر وسیله ای همواره به شناخت کامل آن نیاز نیست ، به این دلیل تقریباً بی درنگ فیزیک دانها و چندی بعد مهندسان علاقه مند به مطالعه ساختار درونی اجسام کدر ، پرتوهای X را بکار گرفتند . با قرار دادن لامپ پرتو X در یک سوی جسم و فیلم عکاسی در سوی دیگر ، می توان تصویری سایه مانند و یا پرتونگار به دست آورد، بخشهایی از جسم با چگالی کمتر ، نسبت به بخشهایی با چگالی بیشتر مقدار بیشتری از تابش X را عبور می دهند . بدین وسیله نقطه ی شکست در استخوانی شکسته و یا محل ترکی در یک فلز قالب گیری شده مشخص می شود.
بدین ترتیب پرتونگاری بدون آگاهی دقیق از تابش بکار برده شده ، آغاز شد ، زیرا ماهیت کامل پرتوهای X تا سال 1912 ، مشخص نبود ،‌ در این سال ، پدیده ی پراش پرتو X در بلوها کشف شد ، و همزمان با این کشف ، ماهیت موجی پرتوهای X به اثبات رسد از این رو روش جدیدی برای بررسی ریز ساختار ماده نیز فراهم شد . هر چند پرتونگاری در این نوع خود وسیله بسیار مهمی است و از زمینه ی کاربردی گسترده ای برخوردار است ، اما معمولاً توان تفکیک آن برای آشکارسازی جزئیات درونی ، تا مرتبه محدود می شود . از سوی دیگر ، پراش می تواند به طور غیر مستقیم جزئیات ساختار درونی را تا اندازه ی آشکار کند ، و در این کتاب به این پدیده، و کاربردهای آن در مسائل متالورژیکی پرداخته می شود . در اینجا پرتوهای X و ساختار دورنی بلورها در دو فصل اول به عنوان پیش نیازهای لازم برای بحث پراش پرتوهای X در بلوها که به دنبال خواهد آمد ، توصیف شده است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >