سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم) دارای 39 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم) :

پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم)

پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم) 39 اسلاید (ویژه رشته های مهندسی عمران و ساختمان) می باشد. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم)
فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، اقدام به خرید آن نمایید.

.
مقدمه :

به منظور اطمینان ایمنی، بهداشت ،بهره مندی مناسب ،آسایش و صرفه اقتصادی و تامین نیازهای حداقل ساکنان و استفاده کنندگان از ابنیه و ساختمان های مشمول قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان ، تعیین محدودیتها ،ابعاد حداقل فضاها ،نورگیری و تهویه مناسب و سایر الزامات عمومی این مقررات به عنوان مبحث چهارم از مقررات ملی ساختمان ملاک عمل قرار گرفته است.
رعایت این مقررات در طراحی ،نظارت ،اجرا و محاسبه ، بهره برداری تعمیر و نگهداری بناها توسط کلیه مراجع در سراسر کشور الزامی است .
*هر گونه تغییر در این مقررات باید پس از طی مراحل قانونی ،بر طبق قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان صورت گیرد .
*شهرداریها و سایر مراجع صدور پروانه ساختمان موظف به نظارت بر اجرای این مقررات می باشند .

.
پاورپوینت الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم)
فهرست:

مقدمه
الزامات عمومی ساختمان
الزامات اجرایی ساختمان)دیوار–سقف -راه پله –ورودی –راهروهاوشیبراهه ها و جان پناها -آسانسورها –پله های برقی –درها و پنجره ها(
الزامات ساختمان جهت حفاظت در برابر حوادث و سوانح
الزامات ابعاد در داخل فضا
حداقل ارتفاع الزامی فضاها
الزامات تامین نور در فضاها
تامین نور طبیعی در زیرزمین
تامین نور طبیعی فضاها توسط نورگیر سقفی
تامین نور طبیعی فضاها توسط محفظه آفتابگیر
الزامات تعویض هوای فضاها
تعویض هوای مکانیکی

.

عنوان: الزامات عمومی ساختمان(بخش دوم)

فرمت: پاورپوینت

تعداد صفحات: 39 اسلاید

ارائه شده در: فروشگاه های سازه برتر

.

تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:

 

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

فایل پارامترهای موثر برآنودایزینگ رنگی فولاد گالوانیک

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

فایل پارامترهای موثر برآنودایزینگ رنگی فولاد گالوانیک دارای 55 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل پارامترهای موثر برآنودایزینگ رنگی فولاد گالوانیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل پارامترهای موثر برآنودایزینگ رنگی فولاد گالوانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پارامترهای موثر برآنودایزینگ رنگی فولاد گالوانیک :

قسمتهایی از متن:

فصل اول: مقدمه

روش آبکاری فلزات برای اهداف تزئینی ومحافظتی از دیر باز موردتوجه بوده است. بدون شک این صنعت متحول شده و روشهای نوین جایگزین روشهای متداول گشته است. آنودایزینگ نیز یکی از روش های آبکاری می باشد که درنتیجه آن یک پوسته اکسیدی بر روی سطح مورد نظر بوجود آمده و مقاومت به خوردگی وسایش را افزایش می دهد. عملیات آنودایزینگ رنگی همچنین می تواند باعث ایجاد ظاهری زیبا بر روی سطح مورد نظر شود. خصوصیات ویژه فولاد گالوانیک به واسطه مقاومت به خوردگی خوب آن باعث ایجاد طیف وسیعی از کاربردهای آن همچون لوله های آب، ورقه های کابینت سازی و هرجائی که نیاز به مقاومت به خوردگی واستحکام بالا باشد شده است که داشتن ظاهری زیبا می تواند کاربرد بهتری را به آنها بدهد. با انجام پروسه آنودایزینگ رنگی برروی فولاد گالوانیک هم بواسطه ایجاد پوسته اکسیدی مقاومت به خوردگی وسایش افزاش یافته وهم اینکه این پوسته اکسیدی می تواند بصورت رنگی ظاهر شده ونیاز به رنگ کاری بعدی برروی فولاد را رفع کند. بنابراین آنودایزینگ رنگی فولاد گالوانیک می تواند اهمیت خاصی در صنعت امروزی داشته باشد. در این به بررسی پارامترهای موثر برآنودایزینگ رنگی فولاد گالوانیک پرداخته شده است به طوری که درابتدا این بررسی ها برای روی خالص صورت گرفته وسپس شرایط به سمت فولاد گالوانیک هدایت شده است. شرایط ایجاد این پوسته رنگی در مورد روی وفولاد گالوانیک طبق آنچه که در عمل صورت گرفته است بصورت مکتوب آورده شده است.

...

آنودایزینگ فولاد گالوانیک

ترکیب محلول مورد استفاده در این جا مخلوطی از یک لیتر محلول بیکرومات پتاسیم با غلظت 160 گرم بر لیتر به اضافه یک لیتر اسید بوریک با غلظت 25 گرم بر لیتر و4 میلی لیتر اسید سولفوریک می باشد. در اینجا نیز از محلول اسید فلوئوریدریک برای اسید شوئی اولیه ورقه های گالوانیک استفاده می نمائیم. به علت اینکه دانسیته جریان اعمالی در اینجا 1/0 بوده و منبع تغذیه مورد استفاده جریان کمتر از 05/0 آمپر را نمی تواند تامین کند از ورقه های گالوانیک با ابعاد هفت در هفت سانتی متر استفاده می نمائیم تا جریان 05/0 وارد شده دانسیته ای معادل 1/0 را در سطح آند ایجاد نماید. ورقه گالوانیک را به مدت 10 ثانیه اسید شوئی می نمائیم. دو قطعه از ورق فولاد زنگ نزن با ابعاد هفت در هفت به عنوان کاتد انتخاب می کنیم و مطابق با شکل3-4 پیل الکترولیز را تشکیل می دهیم . همانگونه که از شکل3-4 مشاهده می شود نمونه ها در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند و قرار دادن کاتد در دو طرف آند شرایط بهتری را برای ایجاد پوسته اکسیدی رنگی روی سطح گالوانیک ایجاد می نماید. همچنین با توجه به نوع منبع تغذیه دیگر نیازی به قرار دادن مولتی متر در مسیر جریان اعمالی نبوده و توسط دستگاه قابل تنظیم و مشاهده است. 50دقیقه زمان می دهیم و سپس جریان اعمالی را قطع کرده و ورق گالوانیک را از محلول خارج می کنیم. رسوب ناپایدار قهوه ای رنگی در سطح آن تشکیل شده است که با شستشو دادن آن زیر آب این لایه از بین می رود. بعد از شستشو دادن می بینیم که پوسته ای اکسیدی در سطح تشکیل شده است.

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پاورپوینت ارزشها و نگرش ها از کتاب مبانی نظری و مهارت های آموزش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت ارزشها و نگرش ها از کتاب مبانی نظری و مهارت های آموزش علوم دارای 31 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت ارزشها و نگرش ها از کتاب مبانی نظری و مهارت های آموزش علوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت ارزشها و نگرش ها از کتاب مبانی نظری و مهارت های آموزش علوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت ارزشها و نگرش ها از کتاب مبانی نظری و مهارت های آموزش علوم :

پاورپوینت درس ارزشها و نگرش ها از کتاب مبانی نظری و مهارت های آموزش علوم که کتابی برای مراکز تربیت معلم می باشد تنظیم شده است که دوستان عزیز می توانند استفاده ببرند .

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

پرسشنامه فرسودگی ورزشی – فرم کوتاه (ریداک و اسمیت، 2001)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

پرسشنامه فرسودگی ورزشی – فرم کوتاه (ریداک و اسمیت، 2001) دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پرسشنامه فرسودگی ورزشی – فرم کوتاه (ریداک و اسمیت، 2001) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پرسشنامه فرسودگی ورزشی – فرم کوتاه (ریداک و اسمیت، 2001)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پرسشنامه فرسودگی ورزشی – فرم کوتاه (ریداک و اسمیت، 2001) :

 

 

توضیحات:
پرسشنامه استاندارد فرسودگی ورزشی - فرم کوتاه تالیف ریداک و اسمیت (2001)، در قالب word و در 2 صفحه، شامل 14 گویه و 3 مولفه، به همراه راهنمای نحوه نمره گذاری، روایی و پایایی و منبع مورد استفاده.

پرسشنامه فرسودگی ورزشی توسط ریداک و اسمیت در سال 2001 ساخته شده است. که شامل 15 گویه و سه مولفه (خستگی هیجانی و بدنی در ورزش، کاهش احساس موفقیت در ورزش، کاهش ارزش ورزش کردن) می ­باشد. طیف پاسخگویی گویه ­ها از (هرگز= 1 تا همیشه= 5) نمره ­گذاری می­گردد. بعد از هنجاریابی در ایران توسط حاجلو و همکاران (1395) گویه 11 به دلیل بار عاملی کمتر از 0.030 حذف، و به 14 گویه کاهش یافته است.

ویژگی پرسشنامه (بطور خلاصه) :
تعداد گویه ها : 14
تعداد مولفه : 3 مولفه (خستگی هیجانی و بدنی در ورزش، کاهش احساس موفقیت در ورزش، کاهش ارزش ورزش کردن)
روایی و پایایی : دارد
نحوه نمره گذاری : دارد
منبع : دارد
نوع فایل : word و قابل ویرایش



 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

ترسیم نقشه های سیم پیچی موتور 72 ص

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : 70

 

فرمت فایل : ورد

 

قسمتی از محتوی فایل

 

تعداد صفحات : 70 صفحه

ترسیم نقشه های سیم پیچی موتور 1- 1 - مشخصات لازم برای طراحی و سیم پیچی موتور: برای محاسبه و سیم پیچی یک موتور معلومات زیر مورد نیاز می باشد که از روی پلاک و پوسته موتور ویا با توجه به نیاز واز طریق محاسبه بدست می آید.
الف : تعداد شیار های استاتور : که آنرا با z نشان داده و ازروی پوسته موتور قابل شمارش می باشد.
ب : تعداد فازها : موتورهایکه در صنعت استفاده می شوند معمولا بصورت یکفاز و سه فاز می باشند که تعداد فاز ها را با m نشان می دهند.
ج : تعداد قطبهای موتور ( p 2 ) تعداد قطبهای موتور را میتوان از رابطه زیر بدست آورد.
 و رابطه فوق ns دور سنکرون سیدان استاتور می باشد که مقدار آن از دور موتور کnr بر روی پلاک موتور نوشته میشود کمی بیشتر است.
د : گام قطبی y : که عبارتست از فاصله بین مرکز و قطب غیر هم نام مجاور بر حسب تعداد شیار گام قطبی را میتوان از رابطه  بدست آورد.
ه : گام سیم بندی yz : عبارتست از فاصله بین دو بازوی یک کلاف بر حسب تعداد شیار.
و : تعداد شیار زیر هر قطب مربوط به هر فاز  حداقل تعداد کلافها برای ایجاد یک جفت قطب در جریان متناوب به اندازه تعداد فازها می باشد اگر بخواهیم در یک ماشین تعداد قطبهای از 2 بیشتر شده و برابر با 2p باشد در این صورت حداقل تعداد کلافهای لازم برابر با p.
m بوده و چون در سیم پیچی یک طبقه هر کلاف دو شیار را پر می کند بنابر این حد اقل تعداد شیار های لازم برای تشکیل 2p قطب توسط m فاز برابر خواهد بود .
zmin= 2p* m همانطور که ذکر شد این تعداد شیار حداقل تعداد شیار های لازم بوده و در هر یک از قطبها یک شیار به هر فاز اختصاص می یابد اما اگر هر یک از بازوهای کلافها را در چندین شیار مجاور هم پخش نموده و تعداد این شیارها را که عبارت از تعداد شیار زیر هر قطب مربوط به هر فاز می باشد.
ql نشان می دهند.
در این صورت تعداد شیارهای لازم برای تشکیل 2p قطب توسط m فاز برابر خواهد بود با :  بدین ترتیب با مشخص بودن تعداد شیارها و تعداد قطبها، می توان مقدار q را بدست آورد.
 در صورتیکه q عدد صحیح 1 و 2 و 3 و .
.
.
باشد سیم پیچی با شیار کامل و اگر یک عدد کسری باشد سیم پیچی با شیار کسری نامیده می شود.
ز : تعداد کلافهای لازم برای هر فاز چون در سیم پیچ های هر یک از فازهای ماشین الکتریکی، باید ولتاژهای یکسان القا شود و یا اینکه این سیم پیچ ها باید به ولتاژهای برابر اتصال یابند لذا باید تعداد کلافهای هر یک از فازها با یکدیگر برابر بوده و همچنین مجموع تعداد حلقه های کلاف هر فاز نیز یکسان می باشد.
تعداد کلافهای مربوط به هر فاز باید یک عدد صحیح مثلا 1 و 2 و 3 و .
.
.
باشد چون در سیم پیچی یک طبقه هر یک از شیارها توسط بازوی کلاف پر می شود بنابراین هر کلاف دو شیار را پر می کند لذا برای m فاز رابطه زیر برقرار خواهد بود.
 که در این رابطه  تعداد کلافهای هر فاز در سیم پیچ

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >