سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پرسشنامه چک لیست ممیزی آموزش به بیمار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

پرسشنامه چک لیست ممیزی آموزش به بیمار دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پرسشنامه چک لیست ممیزی آموزش به بیمار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پرسشنامه چک لیست ممیزی آموزش به بیمار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پرسشنامه چک لیست ممیزی آموزش به بیمار :

 

 

توضیحات:
پرسشنامه چک لیست ممیزی آموزش به بیمار، در قالب فایل word.

قابل ارائه در کلیه رشته های شاخه علوم پزشکی و تجربی می باشد.

شامل:
پرسشنامه آموزش حین پذیرش
پرسشنامه آموزش حین بستری
پرسشنامه آموزش حین ترخیص




 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

سمینار برق سنتز کننده های گفتار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

سمینار برق سنتز کننده های گفتار دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف سمینار برق سنتز کننده های گفتار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی سمینار برق سنتز کننده های گفتار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سمینار برق سنتز کننده های گفتار :

سمینار برق سنتز کننده های گفتار

لطفا از این در راستای تکمیل فایلات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.

چکیده

در این فایل، چگونگی طرح و پیاده سازی سنتز کننده گفتار ارائه شده است. در سنتز کننده گفتار ابتدا پردازش زبان طبیعی (NLP) بر روی متن ورودی انجام می گیرد در این قسمت جملات ورودی به سمینار برق سنتز کننده های گفتار
فهرستی از کلمات تبدیل می شوند سپس صورت واجی متن به وسیله مبدل حروف به صدا و یا با استفاده از فرهنگ لغت استخراج می شود.

مرحله بعدی مولد نوای گفتار می باشد، در واقع یکی از عوامل اصلی برای به دست آوردن یک گفتار مصنوعی با کیفیت بالا، مولد نوای گفتار است که اعمال آن به سیستم سنتز گفتار نقش بسزایی در تولید گفتار طبیعی در زبان های مختلف دارد. نوا یکی از فاکتورهای اصلی برای به دست آوردن یک گفتار مصنوعی با کیفیت زیاد می باشد. مفهوم نوا، زیر و بم کردن صدا و ریتم گفتار که باعث تلفظ و برداشت مفهوم های مختلفی از گفتار می شود، می باشد.

حال در این مرحله روش سنتز گفتار (سنتز شمرده به شمرده لغات، سنتز فرمنت، سنتز الحاقی)، را باید تعیین کنیم. در دو روش اول پارامترهای مشخصه گفتار در هر بازه زمانی توسط مجموعه ای از قواعد تولید می شوند، اما در روش سوم واحدهای گفتار ذخیره شده طبیعی برای تولید گفتار خروجی در کنارهم قرار می گیرند. در این رویکرد گفتار ذخیره شده طبیعی به صورت تکه تکه در کنار هم قرار می گیرند تا تولید یک گفتار خروجی کنند که یکی از مهم ترین جنبه ها در سنتز الحاقی انتخاب طول واحد صحیح است.

مقدمه

سنتز گفتار یک فناوری است که به وسیله آن متن به گفتار مصنوعی تبدیل می شود. در موضوع سنتز گفتار، ذخیره سازی کلمات یک زبان غیرممکن (و اغلب بی فایده) است. در واقع سنتز گفتار، تولید گفتار از طریق رونویسی حروف به آوا، به منظور گفتن جملات می باشد. در فصل 1 کلیات این فایل شامل هدف، فایلات انجام شده و نحوه انجام فایل بررسی شده است. در فصل 2 توضیحاتی در خصوص سنتز کننده گفتار ارائه شده است. در فصل 3 مدل تولید گفتار بررسی شده است. در فصل 4 به بررسی سنتز گفتار پرداخته شده است. پایان فصل 5 به نتیجه گیری و بیان پیشنهادات ارائه شده است.

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

آمار در مورد بیماری هپاتیت (به همراه نمودار)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

آمار در مورد بیماری هپاتیت (به همراه نمودار) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آمار در مورد بیماری هپاتیت (به همراه نمودار) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آمار در مورد بیماری هپاتیت (به همراه نمودار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آمار در مورد بیماری هپاتیت (به همراه نمودار) :

آمار در مورد بیماری هپاتیت (به همراه نمودار)

 

بیماری هپاتیت

 

انواع بیماری‌های کبدی کبد مثل سایر اندام‌های بدن به انواعی از بیماری‌ها مبتلا می‌شود. به طور کلی می‌توان این بیماری‌ها را به 5 گرون عفونی، خود ایمنی، شیمیایی و دارویی، متابولیکی، عروقی و سرطان‌ها تقسیم کرد. از نظر بافت‌شناسی در اغلب این بیماری‌ها، سلول‌های دفاعی بدن (انواع گلبول‌های سفید) به بافت کبد نفوذ می‌کنند. این حالت را التهاب کبد یا اصطلاحاً هپاتیت می‌نامند.

 

الف) هپاتیت‌های عفونی: بسیاری از عوامل عفونی قابلیت ایجاد عفونت کبد را دارند. این عوامل به سه گروه عمده ویروس‌ها، باکتری‌ها و انگل‌ها تقسیم می‌شوند.

 

1ـ هپاتیت ویروسی: برخی ویروس‌ها منحصراً بافت کبد را آماج حملات خود قرار می‌دهند. این گروه ویروس‌ها به نام ویروس‌های هپاتیت مشهور بوده و برحسب تقدم و تأخر زمان کشف با حروف انگلیسی از A تا G نامگذاری شده‌اند. هر یک از این ویروس‌ها متعلق به یک خانواده از ویروس‌ها بوده و از نظر طبقه‌نبدی هیچ شباهتی به یکدیگر ندارند. بنابر این به هم تبدیل نمی‌شوند. غیر از ویروس‌های فوق‌الذکر برخی ویروس‌های دیگر هم توانایی درگیر کردن کبد را دارند ولی این درگیری منحصر به کبد نیست و ممکن است بیماری‌های دیگری بجز هپاتیت ایجاد کنند. از این گروه می‌توان به ویروس‌های سرخجه و سرخک اشاره کرد.

 

2ـ هپاتیت باکتریایی: شیوع این بیماری بسیار نادر است هیچ باکتری به طور اختصاصی کبد را درگیر نمی‌کند، بلکه برحسب شدت بیماری‌زایی ممکن است کبد هم دچار عفونت شود.

 

3ـ هپاتیت انگلی: برخی انگل‌ها به طور خاص علاقه به کبد داشته و در عروق آن جا می‌گیرند. از این گروه می‌توان به فاسیولاهپاتیکا اشاره کرد. این انگل در نواحی شمالی ایران به خصوص گیلان شایع بوده و از طریق حلزون به دام‌های اهلی و با خوردن گوشت این دام‌ها به انسان منتقل می‌شود. هر ساله همه‌گیری‌های کوچک و بعضاً بزرگی از آن مشاهده می‌شود. این انگل آسیب زیادی به بافت کبد وارد نمی‌کند و با درمان‌های ضدانگلی قابل علاج است.

در تحقیق صورت گرفته , تعداد کل نمونه های بررسی شده ,102 نفر می باشد مشتمل بر : 101 نفر با جنسیت مذکر و یک نفر با جنسیت مونث. دامنه سنی افراد بررسی شده بصورت ذیل می باشد :

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد طـرح درس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد طـرح درس دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد طـرح درس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد طـرح درس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد طـرح درس :

طرح پنج درس برای زبان آموزان سطح متوسط به قرار زیر است:‌
مدت زمان لازم برای ارائه هر درس 90 دقیقه در نظر گرفته شده است.
هر درس شامل فعالیتهای قبل از خواند به مدت 20 دقیقه، فعالیتهای حین خواندن به مدت 40 دقیقه و فعالیتهای پس از خواندن به مدت 30 دقیقه می‌باشد.

الف- فعالیتهای قبل از خواندن (20) دقیقه
هدف از فعالیتهای این مرحله فراهم کردن زمینه لازم برای درک متن، جلب توجه زبان آموزان به موضوع متن، فعال‌سازی دانش‌پیشین زبان‌آموزان و برانگیختن علاقه و انگیزه زبان‌آموزان و آماده شدن جهت یادگیری درس می‌‌باشد. مثلاً در درس اول که مربوط به دادگاه می‌باشد، معلم فیلمی را که قبلاً از دادگاه تهیه شده به مدت 10 دقیقه  نمایش می‌دهد و 10 دقیقه هم در مورد صحنه‌ها و افرادی که در فیلم دیده شده‌اند، بحث می‌شود. با نمایش این فیلم، زبان‌آموزان اسامی افراد و عوامل دادگاه مثل قاضی، شاهد، جایگاه شاهد، متهم، جایگاه متهم و وکیل را یاد می‌گیرند.

سوالات قبل از خواندن باعث می‌شود زبان آموزان تجربیات خود در مورد مثلاً دادگاه را بیاد آورده و در مورد آن بحث کنند و به همین منوال جهت یادگیری درس در خصوص این موضوع آماده می‌شوند. در این مرحله لغات و اصطلاحات جدید به کمک تصاویر و اشیاء و مترادفات و متضادهای آشنا،‌ آموزش داده می‌شوند.
 
ب- فعالیتهای حین خواندن (40 دقیقه)
هدف از فعالیتهای این مرحله خواندن متن و جواب به سوالات بعد از آن و جواب به سوالات صحیح و غلط است. زبان‌آموزان باید فرصت کافی داشته باشند تا متن را به خوبی بخوانند و آنرا کاملاً درک کنند تا بتوانند به این سوالات و سوالات بعدی که در مرحله بعد مطرح می شود، جواب دهند. هدف از انجام این فعالیتها توجه دانش‌آموزان به موضوع اصلی متن است. بعضی از پرسشها صریح است به این معنی که جواب آنها در متن یافت می‌‌شود و بعضی از آنها استنتاجی است که زبان‌آموز باید با توجه به متن بداند که چه اتفاقی افتاده است. اهداف دیگر از این مرحله را می‌توان سرخورده نشدن دانش‌آموزان در برخورد با واژه ها یا ساختارهای جدید و خواندن چند بار متن برای پیدا کردن جواب سوالها و در نتیجه یادگیری کامل متن دانست.

ج- فعالیتهای بعد از خواندن (30 دقیقه)
 هدف از انجام این فعالیتها تحکیم و تثبیت دانش و تمرین مهارتهای چهارگانه می‌‌باشد. در این مرحله زبان‌آموزان بعد از حل تمرینها به مهارتهای مثل نوشتن دست می‌یابند مثلاً تمرینهای جمله‌سازی و ساختن مترادف و متضاد و پر کردن ماههای خالی به مهارت نوشتن آنها کمک می‌کند. تمرینها در این مرحله متنوع است.
 
درس اول

شهادت در دادگاه

سؤالات قبل از خواندن
الف- به سوالات زیر جواب دهید.
1-    آیا تا به حال در دادگاه شهادت داده‌اید؟
2-    آیا معنی شاهد و شهادت را می‌‌دانید؟
3-    برای چه منظوری از شاهد در دادگاه استفاده می‌کند؟
4-    اعضای دادگاه در کشور شما شامل کدام افراد هستند؟
5-    آیا تا بحال شاهد صحنه تصادف بوده‌اید؟

ب- واژه‌های جدید
تصادف: برخورد در ماشین  به هم که عمدی نبوده و شامل خسارات می‌شود را تصادف گویند.
عبور کردن: گذشتن از مقابل چیزی، دور شدن
رخ‌ دادن: اتفاق افتادن
وحشتناک: ترسناک، هراس آور
برزخ: کسی که در تصادف، جنگ یا زلزله آسیب ببیند.
احضار شدن: دعوت شدن به دادگاه برای انجام کاری
متعجب شدن: تعجب کردن

شهادت در دادگاه
در حالی که یک روز صبح حسن منتظر اتوبوس بود،‌ اتومبیلی که با سرعت خیلی زیاد حرکت می‌کرد، از جلوی او عبور کرد. حسن تنها وقتی این را پیدا کرده که بگوید در این راننده حتماً تصادف می‌کند اگر . . . » اما قبل از اینکه بتواند جمله‌اش را تمام کنند. تصادف رخ داده و دار آن یک اتوبوس که همان موقع از آنجا می‌گذشت و همان اتومبیل با یکدیگر تصادف کردند. صدای وحشتناکی به گوش رسید و خسارت زیادی هم به اتومبیل و هم به اتوبوس وارد شد.

حسن با عجله رفت که بینید آیا کسی مجروح شده است یا نه اما همه سالم بودند. سپس راننده اتوبوس از او خواست که بپذیرد وقتی لازم شد به عنوان شاهد تصادف عمل کند و صحنه تصادف را توضیح دهد. حسن با این درخواست موافقت کرد. بعد از چند روزی حسن به دادگاه اخطار شد و آنجا قاضی از او پرسید «شما از جاییکه تصادف اتفاق افتاد چقدر فاصله داشتید؛ حسن جواب داد: «یازده متر و چه و پنج سانتیمتر قاضی متعجب شد و گفت «چطور این فاصله را اینقدر دقیق می‌دانید؟» حسن جواب داد «چون انتظار داشتم کسی مثل شما این سوال را از من بپرسد.»
سوالات حین خواندن

ج- متن درس را با دقت بخوانید و به سوالات زیر جواب دهید.
1-    چه موقع از روز حسن شاهد تصادف بود؟
2-    چرا تصادف رخ داد؟
3-    به کدامیک از ماشینها خسارت وارد شد و چرا؟
4-    قاضی از حسن چه پرسید؟
5-    حسن به قاضی چه جوابی داد؟

د- با توجه به متن در مقابل جملات صحیح «ص» و در مقابل جملات  غلط «غ» بنویسید.
1- در غروب یک روز حسن منتظر اتوبوس بود.
2- اتومبیل با سرعت زیادی حرکت می‌کرد.
3- در تصادف هیچکدام از ماشینها خسارت ندیدند.
4- تعداد 2 نفر در آن تصادف مجروح شدند.
5- حسن فاصله‌اش از تصادف را دقیقاً به قاضی گفت.

سوالات بعد از خواندن

هـ با لغات زیر جمله بسازید.
منتظر، تصادف ، خسارت، وحشتناک،‌ شاهد،‌ دادگاه، فاصله، تعجب.
و- با توجه به متن گزینه صحیح را انتخاب کنید؟
1- حسن . . . . . .  که راننده اتومبیل تصادف می‌کند.  
الف- مطمئن نبود                ب- مطمئن بود
ج- نمی‌دانست                 د- انتظار نداشت
2- حسن . . . . . . که در دادگاه شهادت بدهد
الف- موافقت کرد                ب- موافقت نکرد
ج- نمی‌خواست                 د- انتظار داشت
3- حسین فاصله‌اش تا تصادف را . . . . . . به قاضی گفت.
الف- حدوداً                    ب- تصادفاً
ج- دقیقاً                     د- بدون میل و رغبت
4- قاضی از پاسخ حسن . . . . . . . .  
الف- تعجب نکرد                ب- خوشش آمد
ج- خوشحال شد                 د- تعجب کرد

ز – جمله مرکب زیر را به صورت چند جمله ساده بنویسید.
در حالیکه یک روز صبح حسن منتظر اتوبوس بود،‌ اتومبیلی که با سرعت خیلی زیاد حرکت می‌‌کرد. از لوی او عبور کرد و با یک اتوبوس تصادف کرد.

ج- ضمایر را در متن پیدا کنید و بنویسید؟

ط- چنانچه تاکنون شاهد صحنه تصادفی بوده‌اند، آنرا با جزئیات بنویسید.
 
درس دوم

بیل گیتس و صنعت رایانه

سوالات قبل از خواندن
الف- به سوالات زیر پاسخ دهید.
1- چند مرد ثروتمند را می‌شناسید!
2- آیا تاکنون نام بیل گیتس را شنیده‌اید؟
3- یک فرد ثروتمند چگونه به ثروت دست پیدا می‌‌کند؟
4- انسان چگونه می‌‌توان موفق باشد؟
6-    از رایانه و اجزاء آن چه می‌دانید؟

ب- لغات جدید
رایانه: ماشینی که شامل اجزای مختلف بوده و برای محاسبات،‌ تایپ و دین فیلم و استفاده از اینترنت مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رئیس: مسئول، مدیر

مایکروسافت: نام شرکت بیل گیتس است که سازنده قطعات مختلف رایانه می‌باشد.
موفق: پیروز،‌ برنده

مجدانه:‌ با جدیت، با پشتکار و کوش فراوان
پرکار: کسی که کارش را با جدیت دنبال کند و برای هدفش تلاش زیاد می‌‌کند.
زبان رایانه: نوع زبانی که می‌توان با آن با رایانه ارتباط برقرار کرد و محاسبات را از او خواست.
رایانه شخصی:‌ رایانه‌ای که متعلق به فرد می‌باشد.

نرم افزار: برنامه یا دستوری که در رایانه می‌گذرند تا طبق آن رایانه کاری را انجام دهد.

بیل گیتس و صنعت رایانه
بیل گیتس شخص مهمی در صنعت رایانه است. او سالهای زیادی است که رئیس شرکت مایکروسافت و نیز ثروتمندترین فرد در آمریکاست. اما او چگونه توانست این موفقیت را بدست آورد؟ او چیزهای زیادی از پدر و مادرش آموخت. در حالیکه بیل به مدرسه می رفت، پدرش به دانشگاه می‌رفت و با گرفتن مدرک دانشگاهی قاضی موفق شد.

او از موفقیت پدرش آموخت که اگر کسی چیزی می‌خواهد باید مجدانه برای آن تلاش کند. مادر او معلم پرکاری بود اما در عین حال از مسافرت کردن لذت می‌برد و از زندگی مادرش فهمید که اگر کسی می‌‌خواهد مجدانه کار کند و در عین حال از زندگی لذت ببرد باید برای آن برنامه‌‌ریزی کند. وقتی بیل جوان بود او اوقات زیاد را به خواندن می‌گذراند اما کودی او تنها کار نبود و و روشهای زیادی انجام می‌‌داد.

وقتی بزرگتر شد، وقت بیشتر و بیشتری را صرف کار و بازی با رایانه کرد و قبل از اینکه بیس ساله شود اولین زبان رایانه دنیا را برای رایانه‌های شخصی بوجود آورد. او فکر می‌کرد که در هر خانه ای یک رایانه خواهد بود و هر رایانه ای به یک نرم‌افزار نیاز خواهد داشت. او می‌گفت: «قصد دارم اولین یک میلیون دلار خود را تا قبل از بیست و پنج سالگی با کار روی نرم افزار بدست آورم» و همین کار را هم کرد.

سوالات حین خواندن
ج- متن درس را با دقت بخوانید و به سوالات زیر پاسخ دهید.
1-    متن در مورد کدام شخصیت است؟
2-    بیل  گیتس چگونه توانست موفق شود؟
3-    شغل پدر و مادر بیل گیتس چه بود؟
4-    شرکت مایکرو سافت چه چیز تولید می‌کند؟

د- با توجه به متن در مقابل جملات صحیح «ص» و در مقابل جملات غلط «غ» بنویسید.
1- بیل گیتس پدر و مادرش را در کودکی از دست داد.
2- پدر بیل گیتس معلم و مادرش قاضی بود.
3- بیل گیتس کار، تلاش و برنامه‌ریز را از پدر و مادرش یاد گرفت.
4- بل گیتس اولین زبان رایانه را ساخت.
5- بیل گیتس با یک میلیون دلار چندین رایانه خرید.

سوالات بعد از خواندن
هـ‌ مترادف لغات زیر را بنویسید.
رئیس، ثروتمند، مجدانه، لذت بردن،‌ موفقیت

و- با لغات زیر جمله بسازید.
رایانه، موفق، پرکار،‌ نرم‌افزار، مجدانه

ز – جملات در هم ریخته زیر را مرتب کنید.

1- شخص،‌ بیل گیتس، مهمی، است، صنعت،‌ در، رایانه
2- فرد،‌ موفق، می‌‌شود، با، کوشش،‌ تلاش، و
3- است،‌ برنامه‌ریزی، عامل، موفقیت
4- نرم‌افزار، قطعه‌ای،‌ است، رایانه، از

ج- از یکی از مشاهیر جهان که قبلاً درباره‌اش مطلبی را خوانده اید،‌ متنی بنویسید.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق پرورش خلاقیت در کودکان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق پرورش خلاقیت در کودکان دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق پرورش خلاقیت در کودکان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق پرورش خلاقیت در کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق پرورش خلاقیت در کودکان :

در اواخر سالهای 1960، زمانیکه متیو لیپمن در دانشگاه کلمبیا واقع در نیویورک در رشته فلسفه مشغول تدریس بود متوجه شد که دانشجویانش فاقد قدرت استدلال و قدرت تمیز و داوری هستند و همچنین متوجه شد که برای اینکه قدرت تفکر این دانشجویان بطور قابل ملاحظه ای تقویت شود، دیگر بسیار دیر شده بود . او به این فکر افتادم که این کار می بایست در دوران کودکی انجام میگرفت. باید وقتی کودکان و نوجوانان در سن یازده یا دوازدسالگی بودند، یکسری دوره های درسی در خصوص تفکر انتقادی یا حل مساله می گذارندند . اما برای تهیه موضوعی قابل فهم و مورد پسند کودکان و نوجوانان، بایستی متون درسی بصورت داستان نوشته می شد , داستانی درباره منطق اکتشافی کودکان. اما این کار نیز باید با دقت و ظرافت بسیار انجام می گرفت . این داستان ها باید راجع به فلسفه مورد اکتشاف کودکان می بود.
از اینرو لیپمن کتاب کشف هری استوتلمیر1 را نوشت. در سال 1970 این کتاب به آزمایش گذاشته شدو بنظر می رسید بخوبی کارگر افتاده است. در پی آن برای معلمان یک کتاب راهنما که شامل صدها تمرین فلسفی بود , نوشته شد. آن کتاب هم بخوبی نتیجه بخش بود. پس از چند سال , کتاب لیزا2 که منحصراً مربوط به اخلاقیات بود و کتاب تکمله کتاب هری بود و به کودکانی اختصاص داشت که اندکی بزرگتر بودند نوشته شد. کتاب های بیشتر و بیشتری نوشته شد که هر کدام ویژه سطوح سنی خاصی بود. این کتابها بهمراه کتابهای راهنمای کمک آموزیشان بودند.همچنین مجموعه متنوعی از کتابهای نظری تألیف و منتشر شد.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >